Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som mu dobra len do postele?

Príspevok v téme: Som mu dobra len do postele?
ranenecity

mam priatela uz vyse roka, nechcela som sa s nim dat dokopy lebo je moj opak, je drzy, vulgarny ale ucaroval lebo je opak mna. Akoby mi chybala stranka jeho povahy a vzajomne sa doplname. Spavat sme zacali spolu po troch tyzdnoch, nechcela som, ale prehovoril ma, mal vypite a nechcel si dat povedat ze nie, otravoval a vydieral ma ze ked sa nepodvolim tak ma necha a ci chcem aby hladal inde. Nebolo to pre mna velmi dobra skusenost lebo dovtedy som bola pannou a bolelo ma to. Musela som navstivit aj gynekologicku lebo som mierne krvacala aj ked som nemala kramy a stipalo ma to tam dole. Lekarke som povedala ze som mala styk a ona ze je to z toho ze nebol citlivy ale siel nato rychlo. No co uz, stalo sa. Ja zalubena az po usi som sa bala ze ho stratim a pocuvla som ho. Viem ze teraz mi to budete vytykat ale co sa stalo stalo sa. Ale trapi ma nieco ine v tomto vztahu. Chodime spolu uz dost dlho a ja mam pocit ze ma ma len do postele aby niekoho mal. Citim to z toho ze dlho nikoho nemal a mna doslova donutil do vztahu. A objima ma len ked chce styk a ked je po vsetkom tak jeho dotyk koncia. Ani ked sme s partiou tak ma neobjima, nedotyka sa ma, nechyti za ruku. Ale ved je normalne ze ked sa dvaja lubia tak dotyky a objatia su sucastou toho vsetkeho. A on to nerobil ani len na zaciatku vztahu len ked chcel vecer styk. Vtedy dotykmi nesetril. Mrzi ma to lebo potom sa na nas vsetci divaju ako by sme mali nejaky konflikt medzi sebou. Nastahovala som sa k nim domov kedze byva s mamou v dome. A ja fakt zacinam mat pocit ze chodi so mnou len kvoli tomu aby mal niekoho v posteli a mohol sa predvadzat pred znamymi ze niekoho ma konecne po dlhej dobe. Ma vyznam ocakavat nieco viac v tomto vztahu? Aka buducnost ma s nim caka? Nieco mi chyba v tomto vztahu. Obaja mame po 30tke.

Yondaime

Tak myslím si,že si si už odpvedala sama.. Myslím že budúcnosť s ním ťa nečaká.. Nič dobré ťa s nim nečaká.. Ak chceš normálny vzťah,poprípade rodinu,tak je na čase vymeniť partnera.. Síce tento tvoj sa tak ani nazývať nedá.. Držím ti palce.. :) Ale rozhodne by si mala konať..

nnnuuu

To je príliš málo informácii na to, aby to dokázal niekto takto externe posúdiť. To by bolo lepšie prekonzultovať s nejakým psychológom alebo psychologičkou, hoci to nie je zdravotný problém. Už ste sa dali dokopy, tak teraz je už ťažké sa rozchádzať.

Tomas21

skoro si si to uvedomila ze su mu dobrou roznodnozkou...hmmm..
otazka je co s tym chces robit?
byt mu nadalej dobrovolnou stetkou ktoru za roztiahnutie noh plati darcekmi, ubytovanim v dome ci vyletmi alebo najdes v sebe stipku hrdosti a das mu zbohom?
ale kedze si asi rada ze tak ako on tak aj ty ako nedavna panna ze niekoho mas tak s tym nic nebudes robit uz len tym ze si s nim zacala chodit aj ked si nechcela
zeny zeny kedy konecne dostanete rozum namiesto pilin co v hlavach nosite a nahovarate si ze ten vas Vas naozaj lubi aj ked len na sex.