Pred nejakým časom som písal príspevok o tom ako sa mi nič nedarí a že som neustále sám. Príspevky si môžete prečítať nižšie.
Problém je vtom, že sa vôbec neviem pohnúť ďalej. Už vyše mesiaca som od rána do večera zatvorený v mojej izbe a všetko čo robím je, že od rána do večera pozerám filmy, hrám PC hry, počúvam hudbu, pozerám YouTube, upratujem si izbu či byt a nič iné.
Čo sa týka roboty, tak si ju hľadám, ale buď mi príde email, že už majú lepších uchádzačov o pracovnú pozíciu alebo neodpíšu vôbec a hocijakú robotu ako predtým už zobrať nemôžem, nakoľko ako som spomínal som v predošlej robote prišiel o kríže a tak som už s nosením ťažkých vecí skončil. Ale to nieje všetko.
Mám pocit neustálej samoty. Nemám sa s kým porozprávať, pretože nemám ani jednu kamarátku, nemám frajerku a kamaráti si už taktiež vyše mesiaca na mňa nespomenuli, pretože žijú život po svojom a stretávajú sa aj s inými ľudmi, ale ja okrem nich nikoho nemám. To je ten najhorší pocit, keď nemáte komu napísať a zavolať, aby ste sa mohli dotyčnému vyrozprávať či osobne alebo do telefóne. Pocit samoty je hrozný a vie človeka dosť poznačiť. Som vkuse nervózny a najradšej by som okolo všetko od nervov rozbil, pretože ja necítim ľútosť ale hnev z môjho života v ktorom mi nevychádza absolútne nič, aj keď som sa o niečo snažil.
Z času na čas si pozriem na instagrame či facebooku fotky ľudí
s ktorými som bol niekedy v kontakte počas školy alebo keď som bol mladší a keď vidím ako sa im pekne darí a pridavajú fotky s frajerkami či frajermi z dovoleniek z výletov, tak si len poviem, že kde robím chybu ?? Prečo som ja nikdy nič takéto pekné nezažil ?? Výlet, či dovolenku alebo nejaký zájazd ?? Celý život sedím len doma a nikdy som nebol ani len za hranicami môjho rodného mesta, okrem školských výletov. Jednoducho nič ma nebaví a najradšej by som bol, kebyže sa jedného dňa už viac ráno nezobudím. Nech si hovorí kto chce a čo chce, ale jednoducho, keď človek nestáva už viac ako 6-7 rokov s pocitom, že sa na niečo teší alebo, že má z niečoho radosť je deprimujúce a nech sa nikto nečuduje, že nemám na nič náladu a že sa ani len neviem usmiať. Z čoho sa mám usmievať ?? Mám dôvod ?? Dá mi niekto nejaký dôvod, aby som sa usmieval ???? To as nie.