Stále na rovnakom bode

Príspevok v téme: Stále na rovnakom bode
Matusisko_xD

Pred nejakým časom som písal príspevok o tom ako sa mi nič nedarí a že som neustále sám. Príspevky si môžete prečítať nižšie.

www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

Problém je vtom, že sa vôbec neviem pohnúť ďalej. Už vyše mesiaca som od rána do večera zatvorený v mojej izbe a všetko čo robím je, že od rána do večera pozerám filmy, hrám PC hry, počúvam hudbu, pozerám YouTube, upratujem si izbu či byt a nič iné.

Čo sa týka roboty, tak si ju hľadám, ale buď mi príde email, že už majú lepších uchádzačov o pracovnú pozíciu alebo neodpíšu vôbec a hocijakú robotu ako predtým už zobrať nemôžem, nakoľko ako som spomínal som v predošlej robote prišiel o kríže a tak som už s nosením ťažkých vecí skončil. Ale to nieje všetko.

Mám pocit neustálej samoty. Nemám sa s kým porozprávať, pretože nemám ani jednu kamarátku, nemám frajerku a kamaráti si už taktiež vyše mesiaca na mňa nespomenuli, pretože žijú život po svojom a stretávajú sa aj s inými ľudmi, ale ja okrem nich nikoho nemám. To je ten najhorší pocit, keď nemáte komu napísať a zavolať, aby ste sa mohli dotyčnému vyrozprávať či osobne alebo do telefóne. Pocit samoty je hrozný a vie človeka dosť poznačiť. Som vkuse nervózny a najradšej by som okolo všetko od nervov rozbil, pretože ja necítim ľútosť ale hnev z môjho života v ktorom mi nevychádza absolútne nič, aj keď som sa o niečo snažil.

Z času na čas si pozriem na instagrame či facebooku fotky ľudí
s ktorými som bol niekedy v kontakte počas školy alebo keď som bol mladší a keď vidím ako sa im pekne darí a pridavajú fotky s frajerkami či frajermi z dovoleniek z výletov, tak si len poviem, že kde robím chybu ?? Prečo som ja nikdy nič takéto pekné nezažil ?? Výlet, či dovolenku alebo nejaký zájazd ?? Celý život sedím len doma a nikdy som nebol ani len za hranicami môjho rodného mesta, okrem školských výletov. Jednoducho nič ma nebaví a najradšej by som bol, kebyže sa jedného dňa už viac ráno nezobudím. Nech si hovorí kto chce a čo chce, ale jednoducho, keď človek nestáva už viac ako 6-7 rokov s pocitom, že sa na niečo teší alebo, že má z niečoho radosť je deprimujúce a nech sa nikto nečuduje, že nemám na nič náladu a že sa ani len neviem usmiať. Z čoho sa mám usmievať ?? Mám dôvod ?? Dá mi niekto nejaký dôvod, aby som sa usmieval ???? To as nie.

Matusisko_xD

Ja som cvičil rád s vlastnou váhou aj s činkami, nevidel som veľké výsledky, boli naozaj minimálne skoro až žiadne ale ma to bavilo naďalej a nevedel som si predstaviť dňa, že by som si neľahol na lavičku a nezacvičil si. Jednoducho ma to bavilo, ale s činkami som skončil. Nakoľko som ektomorf a priberanie je u mňa zložité, tak som to chcel skúšať aspoň takouto cestou. Ale ak mám naďalej cvičiť bez činiek, tak to nemá význam, pretože aj s vlastnou váhou si namáham brušné svalstvo pri zdvihoch či brušákoch atď a to pruhu nerobí veľmi dobre.

kamelot

Pruh si dostal pretože ti nikto neukázal ako cvičiť a ty si to prehnal no sú cviky ktoré sa dajú stále cvičiť ale tebe sa nechce.. Suplementy sú iba doplnok stravy nie steroidy.. Reálne výsledky z cvičenia si ani po pol roku spozorovať nemohol možno tak po roku a pol ale to by si musel mať odhodlanie a výdrž.. Neviem ale mám z teba pocit že sa ti všetko po prvom nezmare zunuje a asi aj tam pramení tvoje ´´neštastie´´.. Šťastný a úspešný ľudia vedia že ak niečo nevyjde na prvý, druhý krát nič sa nedeje a skúšajú znova.. Ty sa na to vykašleš a preto si asi tam kde si

Matusisko_xD

S cvičením som prestal, keď že mi v robote odišli kríže a kvôli cvičeniu mám herniu alebo teda pruh. Takže cvičenie je kaput a to len zase potvrdzuješ, že mám smolu. Chcel som pribrať tak som si kúpil drahšie suplementy lavičku na cvičenie činky závažia a čo sa nestalo ?? Kríže v riti a taktiež aj pruh. Takže mi to teraz doma zapadá prachom.

2514mT

teraz tu nieco napisem ku tvojemu problemu. mienim to dobre tak ako napisem (urob pravy opak, na tebe je). nejde mi do hlavy, ze si sa pokusal o zmenu (vkuse si sa snazil a snazil si sa o viacej veci, tak si napisal. a aj tak to nevyslo...). niekde si spravil chybu, ked to nevyslo. asi si sa snazil o vela veci naraz (treba ubrat) alebo si nebol trpezlivy a vytrvaly (chce to cas, aj ked ani potom to nemusi klapnut - s tym musis! ratat.) ja by som sa vratil ku tomu cviceniu, zlepsuje naladu a cvicil by som pre dobry pocit, iba pre dobry pocit. treba si dat realne! ciele.

Matusisko_xD

A to je ďalší problém, že pozitívnu energiu mi nevie dať nikto ani doma, pretože sme vkuse na jednej kope ja, mama, sestra a stará mama, ktorá ešte aj celý život robí naprieky. Sestrá má výbušnú povahu a stačí len jedno slovo a s mamou sa stále pochytia a je krik na celý byť a to je možno len tým, že sme neustále všetci na sebe a nemám od seba oddych ani len na jeden deň, samozrejme, kým nejdú obidve do roboty. Neviem no ale skúsim pozitívne myslieť, ale to ma musí chytiť len nálada, aby som sám chcel. Ďakujem za rady.

nnnuuu

Pozitívnu energiu môžeš získať z ľudí, ktorí tú pozitívnu energiu majú. V tom máš pravdu a tvoja logika je správna. Od negatívnych ľudí alebo ľudí, ktorí sú unavení a sfrustrovaní zo života žiadnu pozitívnu energiu nenačerpáš. Ešte v prírode možno nájsť dosť pozitívnej energie. Svoje žiariče však len tak zo dňa na deň neprestavíš. Drž sa!

kamelot

No vidíš asi si to začínaš uvedomovať začni napríklad tým že budeš pozitívne uvažovať o svojej budúcnosti len a len vždy také predstavy ako by to aj chcel v skutočnosti.. Ak ťa aj náhodou strhne pochmúrna atmosféra vždy sa prinúť a nasilu myslieť na čokoľvek ČOKOĽVEK pozitívne. Tým môžeš začať. Začni vidieť sám seba ako človeka ktorým by si chcel byť. Zmena sa nestane hneď buď vytrvalý a trpezlivý.

Matusisko_xD

Ale tu nejde len o babu, tam ide aj o iné veci čo som spomínal. Ale hej ak budú cítiť zo mňa zlú energiu a zúfalstvo, tak budú utekať. No dobre tak si tú pozitívnu energiu skúsim od niekoho požičať, pretože ako som už písal, sám od seba ju len tak z ničoho nič nezoberiem. Človek môže mať pozitívnu energiu aspoň z niečoho, ale keď ju nemám mať z čoho ani len z jednej veci či maličkosti, tak to už potom ja zato nemôžem.