Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stále na rovnakom bode

Príspevok v téme: Stále na rovnakom bode
Matusisko_xD

Pred nejakým časom som písal príspevok o tom ako sa mi nič nedarí a že som neustále sám. Príspevky si môžete prečítať nižšie.

www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

Problém je vtom, že sa vôbec neviem pohnúť ďalej. Už vyše mesiaca som od rána do večera zatvorený v mojej izbe a všetko čo robím je, že od rána do večera pozerám filmy, hrám PC hry, počúvam hudbu, pozerám YouTube, upratujem si izbu či byt a nič iné.

Čo sa týka roboty, tak si ju hľadám, ale buď mi príde email, že už majú lepších uchádzačov o pracovnú pozíciu alebo neodpíšu vôbec a hocijakú robotu ako predtým už zobrať nemôžem, nakoľko ako som spomínal som v predošlej robote prišiel o kríže a tak som už s nosením ťažkých vecí skončil. Ale to nieje všetko.

Mám pocit neustálej samoty. Nemám sa s kým porozprávať, pretože nemám ani jednu kamarátku, nemám frajerku a kamaráti si už taktiež vyše mesiaca na mňa nespomenuli, pretože žijú život po svojom a stretávajú sa aj s inými ľudmi, ale ja okrem nich nikoho nemám. To je ten najhorší pocit, keď nemáte komu napísať a zavolať, aby ste sa mohli dotyčnému vyrozprávať či osobne alebo do telefóne. Pocit samoty je hrozný a vie človeka dosť poznačiť. Som vkuse nervózny a najradšej by som okolo všetko od nervov rozbil, pretože ja necítim ľútosť ale hnev z môjho života v ktorom mi nevychádza absolútne nič, aj keď som sa o niečo snažil.

Z času na čas si pozriem na instagrame či facebooku fotky ľudí
s ktorými som bol niekedy v kontakte počas školy alebo keď som bol mladší a keď vidím ako sa im pekne darí a pridavajú fotky s frajerkami či frajermi z dovoleniek z výletov, tak si len poviem, že kde robím chybu ?? Prečo som ja nikdy nič takéto pekné nezažil ?? Výlet, či dovolenku alebo nejaký zájazd ?? Celý život sedím len doma a nikdy som nebol ani len za hranicami môjho rodného mesta, okrem školských výletov. Jednoducho nič ma nebaví a najradšej by som bol, kebyže sa jedného dňa už viac ráno nezobudím. Nech si hovorí kto chce a čo chce, ale jednoducho, keď človek nestáva už viac ako 6-7 rokov s pocitom, že sa na niečo teší alebo, že má z niečoho radosť je deprimujúce a nech sa nikto nečuduje, že nemám na nič náladu a že sa ani len neviem usmiať. Z čoho sa mám usmievať ?? Mám dôvod ?? Dá mi niekto nejaký dôvod, aby som sa usmieval ???? To as nie.

Mesačný princ

je to blbosť! To, že vidíš všetko negatívne je preto, lebo nemáš také šťastie, aby sa ti diali pozitívne veci. Aj o mne to veľa ľudí tvrdilo ale čuduj sa svete aj pozitívne veci sa dejú. len niekto ich má veľmi, ale veľmi málinko a nie vtedy, kedy by to potreboval.

Tak len toľko k negatívnej energii! To, že je negatívna je len blud, ktorý si ľudia vymysleli aby sa nejako odlíšili. Nič také nejestvuje.

kamelot

Si veľmi negatívny ale trápi ťa že nezažívaš pozitívne veci.. Tomu nerozumiem veď ako ťa môže niečo pozitívne stretnúť keď všetko vidíš čierne? Uvedom sa že keď nezmeníš myslenie a neprestaneš sa ľutovať skončíš presne tak ako píšeš.. Nikto nechce pri sebe uplakaného tragéda tak sa vschop chlape!

Matusisko_xD

Zabudol som na výživu ?? Tak som si potom nečítal môj príspevok predtým. Samozrejme, že som pri cvičení jedol a dostatok a také jedá, aby sa mi podarilo pribrať a nie žiadna vyprážaná slanina na večeru, či hot dog na raňajky. Snažil som sa jesť zdravé jedlá, ktoré majú aj dostatok kalórií a aby som nemal pocit hladu atď. Spánku som mal dostatok, keď že z tej dennodennej nudy som spával niekedy aj počas dňa a ešte aj cez noc. Čo sa týka cvičenia, to už asi 3 mesiace ja kaput, keď že "JA MÁM V ŽIVOTE ŠŤASTIE" som prišiel v robote o križe, takže už viacej som s ťažkými prebenamy skončil a taktiež som počas cvičenia dostal pruh, takže už dva mesiace mám herniu :) Jednoducho, radosť žiť :)

nnnuuu

+Erika, keby si chcela, tak sa môžeme zoznámiť a neskôr aj popestovať nejaké športy, ale uprednostnil by som len také viac stacionárne, na mieste, v polohe ležmo. Tiež samota, smútok, kilá idú hore, pri takom behu keby že sa rozbehnem, tak neviem, či by na niekto nielen že dobehol, ale aj zastavil. Možno múr:-)

wreck

Matusisko_xD, mozno budes prekvapeny, ale pribera sa z jedla, nie z cvicenia. :-) rozhodol si sa velmi spravne, pretoze fyzicka aktivita pomaha uvolnovat dopamin - neurotransmiter zodpovedny za to ako sa citis, aku mas naladu a navodzujuci pocit stastia. sport je preto zakladny a lahky sposob ako sa necitit skleslo. len si asi zanedbal zvysne dva suvisiace prvky a to vyzivu a regeneraciu. bez nich telo na cvicenie takmer nereaguje. dokaze to kazdy, len treba chciet a nieco si o tom nastudovat. nemal by si to vzdavat; je to aktivita, z ktorej budes dlhodobo profitovat (zvysena vykonnost, lepsi spanok, pevnejsie telo, atd.) a to sa skor alebo neskor odrazi na zaujme zien o teba.

ked nieco nevies, mozes sa spytat aj tu.

erika-aa

hmmm, som na tom mozno trochu podobne... ibaze nezijem ten samotarsky zivot ako ty uz roky, ale zatial ,,len" mesiace... takisto sa z neho neviem dostat...zacalo sa to rozchodom s partnerom po dlhorocnom spoluziti a vztahu. Uplne sa mi zmenil zivot, prevratil na ruby... Zrazu som zostala sama, bez lasky, cloveka co mi vo vsetkom rozumel, bez kamaratov, uplne som stratila samu seba... Moj volny cas vyplnaju serialy, alebo rozne aktivity v byte (upratujem, zehlim,vymyslam recepty....) Snazim sa tu depresiu ventilovat aspon pohybom, ale kedze si chodim zabehat do parku blizko bytu, chodim taktiez sama, a nemam moznost tam stretnut a spoznat novych ludi... kamaratky ktore som kedysi mala som sa snazila kontaktovat, obnovit aspon ako tak stare priatelstva, ale oni uz maju svoje zivoty, priatelov, a nenasli si cas, ked som ich viackrat volala von, takze som to vzdala... Tak ak najdes nejaky ,,zazaracny" recept na to ako sa z tohto bludneho kruhu vymotat, daj vediet :))) Moj zivot je prazdnota ktora trva mesiace a ja to tak viac nechcem! No neviem ako to zmenit...

Matusisko_xD

cvičil som asi pol roka možno viacej. Domov som chodil unavený a civičil som ešte vyše hodiny s činkami na lavičke a s vlastou váhou, aby som pribral a mal pevnejšiu postavu, ale všetko šlo do sračiek a všetko sa len zhoršovalo. Môj život je jednoducho na sračky a nikto a nič mi nedokáže pomôcť. Stane sa zo mňa tak či tak samotár, ktorí bude nenávidieť ľudí a všetkých bude hádzať do jedného vreca. pretože svetlo v mojom živote zhaslo už pred dávnymi rokmi a od vtedy sa vkuse všetko pojebe čo sa len dá. Jebať takýto život a jebať všetkých okolo. Neznášam svoj život a všetko v ňom.