Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stále na rovnakom bode

Príspevok v téme: Stále na rovnakom bode
Matusisko_xD

Pred nejakým časom som písal príspevok o tom ako sa mi nič nedarí a že som neustále sám. Príspevky si môžete prečítať nižšie.

www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

Problém je vtom, že sa vôbec neviem pohnúť ďalej. Už vyše mesiaca som od rána do večera zatvorený v mojej izbe a všetko čo robím je, že od rána do večera pozerám filmy, hrám PC hry, počúvam hudbu, pozerám YouTube, upratujem si izbu či byt a nič iné.

Čo sa týka roboty, tak si ju hľadám, ale buď mi príde email, že už majú lepších uchádzačov o pracovnú pozíciu alebo neodpíšu vôbec a hocijakú robotu ako predtým už zobrať nemôžem, nakoľko ako som spomínal som v predošlej robote prišiel o kríže a tak som už s nosením ťažkých vecí skončil. Ale to nieje všetko.

Mám pocit neustálej samoty. Nemám sa s kým porozprávať, pretože nemám ani jednu kamarátku, nemám frajerku a kamaráti si už taktiež vyše mesiaca na mňa nespomenuli, pretože žijú život po svojom a stretávajú sa aj s inými ľudmi, ale ja okrem nich nikoho nemám. To je ten najhorší pocit, keď nemáte komu napísať a zavolať, aby ste sa mohli dotyčnému vyrozprávať či osobne alebo do telefóne. Pocit samoty je hrozný a vie človeka dosť poznačiť. Som vkuse nervózny a najradšej by som okolo všetko od nervov rozbil, pretože ja necítim ľútosť ale hnev z môjho života v ktorom mi nevychádza absolútne nič, aj keď som sa o niečo snažil.

Z času na čas si pozriem na instagrame či facebooku fotky ľudí
s ktorými som bol niekedy v kontakte počas školy alebo keď som bol mladší a keď vidím ako sa im pekne darí a pridavajú fotky s frajerkami či frajermi z dovoleniek z výletov, tak si len poviem, že kde robím chybu ?? Prečo som ja nikdy nič takéto pekné nezažil ?? Výlet, či dovolenku alebo nejaký zájazd ?? Celý život sedím len doma a nikdy som nebol ani len za hranicami môjho rodného mesta, okrem školských výletov. Jednoducho nič ma nebaví a najradšej by som bol, kebyže sa jedného dňa už viac ráno nezobudím. Nech si hovorí kto chce a čo chce, ale jednoducho, keď človek nestáva už viac ako 6-7 rokov s pocitom, že sa na niečo teší alebo, že má z niečoho radosť je deprimujúce a nech sa nikto nečuduje, že nemám na nič náladu a že sa ani len neviem usmiať. Z čoho sa mám usmievať ?? Mám dôvod ?? Dá mi niekto nejaký dôvod, aby som sa usmieval ???? To as nie.

nnnuuu

K zakladateľovi témy, ja ti poradím len jedno, ak budú ženy z teba cítiť zúfalstvo alebo nepohodu, tak od teba všetky ujdu. Na to môžeš vziať jed. Možno to však použiť aj v obrátenom garde, čo má tiež svoje výhody.
M.P., nie, nie, žiadne vystupovanie z vlaku alebo z okna. Pekne vyskočiť! Potom pokecáme:-) Motivačná pieseň pre teba:
www.youtube.com

kamelot

Tak keď si s tým už vlastne zmierený a nebaví ťa už vyvíjať žiadnu aktivitu ktorá by viedla ku zmene tak ti iba poprajem pekný osamelý ničím nenaplnený život..

nnnuuu

A teraz k téme, lebo som dosť odbočil. U nás sa hovorí, že Kto nepozná fígle, ten si nemigne (nemusím prekladať). Čiže je to aj o pozitívnom vyžarovaní a pôsobení na ostatných.

nnnuuu

Ďakujem za kofolu, ale keď ti mám pravdu povedať, tak aj môj život je len o monitore, fóre a chladničke. Trpím 3 nevyliečiteľnými, smrteľnými chorobami a to už roky! Keď navštívim omylom lekára, tak ten sa ma len opýta: óh, to ste Vy, vy ešte žijete? Pritom je odo mňa o rok starší! On by mal ísť prvý!

nnnuuu

Mesačný princ, to ty isto vieš, lebo si vynašiel merací prístroj, ktorý nič nezachytil, že? Daj na moje slová, príde doba nová. Tvoj život mi príde ako život človeka, ktorý sedí vo vlaku a sleduje, čo sa vonku deje. Raz vidíš to, potom hento, potom tamto, ale o tom nie je život! Musíš pozbierať odvahu a vyskočiť z toho vlaku a začať žiť! Ak to všetko sleduješ len z okna, tak potom z okna, osud si nevyberá!

Matusisko_xD

Hej, lebo ma už nebaví sa o niečo vkuse snažiť. Snažil som sa o viacej vecí, keby si prečítaš príspevok čo som dal do tohto článku, ale ja za to nemôžem, že čím som sa viacej snažil, tým sa ešte všetko viacej dosralo. Preto píšem, že jednoducho všetko je o šťastí a o ničom inom. Človek sa v živote niekedy môže snažiť ako len chce a aj tak nevidí výsledky. Snažil som sa nájsť si robotu, pribrať, nájsť si znovu dievča, plánovať výlety či turistiky s kamošmi, chcel som zmeniť viacej veci, ale ja jednoducho nemôžem za to, že všetko sa vždy poserie. Preto nemyslím pozitívne, to je všetko.

kamelot

Ale čo chceš aby SA zmenilo veď sa zamysli že hovoríš nezmysel... Keď chceš zmenu musíš ju spraviť ty nechápeš tomu.. Celý august si sedel spokojný pri počítači ako píšeš nestažoval si sa ale žiadna zmena neprišla.. :D skúsiš povedať aká akože mala prísť? Sama od seba? Bez tvojho pričinenia? Čakáš na zázrak? Ak chceš zmenu konaj..

Matusisko_xD

SI myslíte, že ja som negatívne myslel len tak vždy ??? NIKDY !!! Bol som usmievavý chlana, ktorí vedel zabaviť neustále niekoho, keď sa chodilo von do mesta za čias školy. V kuse som sa na niečom smial a robil pozitívnu náladu, lenže ako šlo všetko do čerta, tak tá nálada jednoducho zo mňa opadala a opadla úplne. Nemôžem zato, že sa neviem tešiť a pozitívne myslieť, keď nemám nato dôvod. Za celý August som nemyslel pozitívne, robil som čo ma baví aj keď je to činnosť za počítačom a nesťažoval som sa na nič, že nemám to a to a hento. A nastala aspoň trošku zmena malá ?? Nie ... Nič sa nemení už dlhé roky a pochybujem, že to príde od razu, ako keď človek luskne prstami. Jednoducho v živote má niekto šťastie a niekto ho hľadá po celý život. Mám 23 a žijem život dôchodca. Nevyrieši to ani robota, pretože som do roboty chodil a čo sa zmenilo ???? Buď v robote alebo doma som sedel celé víkendy, kým som zase nešiel do roboty. Jednoducho nemám šťastie prišiel som už do takého stavu, že nemám rád už nikoho.