Čo robiť keď mi bastard bývalý manžel neplatí výživné? Syn je v mojej starostlivosti a sudca rozhodol, že musí platiť iba 100€. Neplatí ani cent. Mám ho udať ? Prestal úplne komunikovať o syna nejaví záujem ale viem že robí tak peniaze má. Musela som si brať pôžičku lebo začal školský rok a nezvládam to finančne.
Bastard neplatí výživné
B*ha, dalsia tema, z ktorej sa nikto nic nedozvie
Terezka, neviem, či by sa ti oplatilo srať na učiteľa za cenu reparátu či opakovania ročníka.
Ja ženské k životu nepotrebujem, len reagujem na tému. Čo sa týka tých reakcií ženských, tak tie trúby si svoje súkmeňovkyne budú obhajovať za každých okolnosti, ako ovce...
na pavla y nereagujte, on čaká na reakciu ako psík na kostičku, aspoň nejaká pozornosť zo strany nejakej ženy :-D
mexican-iste že má platiť, keď splodil dieťa. Určite ho neplodil s pištoľou na spánku.
pavel y - Niekde si spomínal, že si učiteľ. Neverím tomu. Ak ním naozaj si, tak to sa musia mať žiaci, ktorých učíš dosť na prd. Nečudovala by som sa, keby ťa zmlátili. Učiteľ, či nie, vyhadzov, či nie...
Učiteľ má byť slušný a byť dobrým príkladom pre žiakov, nie pre gayov, aby neznášali ženy.
Srala by som sa takého učiteľa.
Ďalšia čo chce chlapa o peniaze šklbať.
philips na polícii som už trestné podala a babráci policajti nič nedosiahli vraj ho nenašli keď som sa bola pýtať.
Na súd to sa ako podáva exekúcia, neplatí už takmer rok.
pavel y- zbytočne chrlíš nenávistné poznámky voči ženám, tvoj vnútorný problém to nevyrieši.
zakladateľka témy-treba podať trestné oznámenenie. A čo rodičia toho "bastarda"-ako sa stavajú k vnúčaťu? Sú v styku s ním, alebo je ich postoj rovnaký ako u ich syna?
A inak ked ho oslovuje bastard tak to nie je take hrozne?
Moja mama oslovuje svojho manzela ko*ot, deb*l, atd.