Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bastard neplatí výživné

Príspevok v téme: Bastard neplatí výživné
Klarika28

Čo robiť keď mi bastard bývalý manžel neplatí výživné? Syn je v mojej starostlivosti a sudca rozhodol, že musí platiť iba 100€. Neplatí ani cent. Mám ho udať ? Prestal úplne komunikovať o syna nejaví záujem ale viem že robí tak peniaze má. Musela som si brať pôžičku lebo začal školský rok a nezvládam to finančne.

pavel y

Kábeľ, ale existujú aj opytovacie vety, na konci ktorých je otáznik (?), a práve tú vetu spomínam. A nemáš sa teda čím chváliť, keď nevieš ani to, že na konci vety má byť bodka.

Whisper, ďakujem za uznanie. Aspoň ty si ma - aj keď po dlhšom čase -
pochopila.

Mach

Telocvikári sú najväčšia bezvýznamná čvarga, veď to nie sú ani plnohodnotní učitelia. Väčšinou bruchatí, agresívni, ožralí kokoti.

WHISPER

cítim tu samochválu... :-D neviem kde si vyčítal že pracujem ako zdravotná sestra... ale OK. ja nemám potrebu tu pisat info a chvalit sa tu ako ty..
sebavedomie ti teda nechýba, ..ked si myslis o sebe ze IBA ty si najlepsi na svete IBA ty a nikto iny v zivote nič nedokazal..
gratulujeme ti.. TY najmudrejsi, najdokonalejší, najuspešnejší jedinec na celom svete...

kabel

Na konci nebola bodka, zlato :-DDD
ale pridrbať môžeš maximálne tak sám sebe a to ťa serie, nikto si ťa neváži, necení, študenti na teba serú, kolegovia taktiež, lebo si iba telocvikár, ale nemáš gule niečo urobiť...no máš ty veru ťažký život :-DDD

pavel y

No, vypíš mi sem tie pravopisné chyby, nech sa niečo podučím. Keď sa tak stane, môžem učiť Slovenčinu.

kabel

tvoja neznalosť pravopisu zodpovedá úrovni telocvikára, to je fakt :-D
chceš porovnať svoju výplatnú pásku aj s mojou? :-DD