Čo robiť keď mi bastard bývalý manžel neplatí výživné? Syn je v mojej starostlivosti a sudca rozhodol, že musí platiť iba 100€. Neplatí ani cent. Mám ho udať ? Prestal úplne komunikovať o syna nejaví záujem ale viem že robí tak peniaze má. Musela som si brať pôžičku lebo začal školský rok a nezvládam to finančne.
Bastard neplatí výživné
Áno, tebe.
To "Kábeľ" patrilo mne?
Kábeľ, ale existujú aj opytovacie vety, na konci ktorých je otáznik (?), a práve tú vetu spomínam. A nemáš sa teda čím chváliť, keď nevieš ani to, že na konci vety má byť bodka.
Whisper, ďakujem za uznanie. Aspoň ty si ma - aj keď po dlhšom čase -
pochopila.
Telocvikári sú najväčšia bezvýznamná čvarga, veď to nie sú ani plnohodnotní učitelia. Väčšinou bruchatí, agresívni, ožralí kokoti.
cítim tu samochválu... :-D neviem kde si vyčítal že pracujem ako zdravotná sestra... ale OK. ja nemám potrebu tu pisat info a chvalit sa tu ako ty..
sebavedomie ti teda nechýba, ..ked si myslis o sebe ze IBA ty si najlepsi na svete IBA ty a nikto iny v zivote nič nedokazal..
gratulujeme ti.. TY najmudrejsi, najdokonalejší, najuspešnejší jedinec na celom svete...
Na konci nebola bodka, zlato :-DDD
ale pridrbať môžeš maximálne tak sám sebe a to ťa serie, nikto si ťa neváži, necení, študenti na teba serú, kolegovia taktiež, lebo si iba telocvikár, ale nemáš gule niečo urobiť...no máš ty veru ťažký život :-DDD
Slovenčina sa nepíše s veľkým S, môj pekný...
No a slovo "tvojú" ani nemá význam komentovať.
No, vypíš mi sem tie pravopisné chyby, nech sa niečo podučím. Keď sa tak stane, môžem učiť Slovenčinu.
tvoja neznalosť pravopisu zodpovedá úrovni telocvikára, to je fakt :-D
chceš porovnať svoju výplatnú pásku aj s mojou? :-DD
Angel-demon, "vypípané" prenádherne - ha, ha.