Čo robiť keď mi bastard bývalý manžel neplatí výživné? Syn je v mojej starostlivosti a sudca rozhodol, že musí platiť iba 100€. Neplatí ani cent. Mám ho udať ? Prestal úplne komunikovať o syna nejaví záujem ale viem že robí tak peniaze má. Musela som si brať pôžičku lebo začal školský rok a nezvládam to finančne.
Bastard neplatí výživné
whisper nejde o vek ale o to ze je to nestastny clovek... ked takto drbe stale do zien...
Mesačný princ ty si ko*ko*t
kolko rokov ma tento pavel..???
ja som mala na strednej fyzikára.. :-D (na zdravotnej) no dámy a páni to bol horor-komédia v jednom.. :-D bol vulgárny, nadaval pred nami normálne že "hovno, do piči chodte, jebem na vás" boli jeho bezne hlášky, urazanie ziakov, blond spoluziačiek... → "ty si taká sprostá, vidno že si blondína" "vy ste takí debili," " bude z vás hovno"
no proste starý, vyhorený keket, asi 60 ročný ktory si nemohol asi dovolit byt na dochodku tak nasilu musel pracovat, alebo nevie,.. neviem či ešte učí... ale ak áno tak ma to neprekvapí...
Nechapem preco maju ludia co sa nevedia postarat ani sami o seba deti.... nech si uzivaju ale nech nemaju taky muzi vztahy...
Presne ako mojej sestre neplatil ex ani ň. Nepomohla polícia ani exekútor. Tak dostal nakladačku a potom sa uvedomil.
vy co ju tu kritizujete vyskusajte si to zit z nasich platov sama s dietatom ci s detmi.. a zeny maju vzdy mensie platy na Sk ako muzi... uvidite ze to nieje ziadna sranda... slovac sa bude zastavat chlapa ktory sa nestara a odsudzovat zenu ktora sa stara.. to je sila... Ja byt chlap by som sa hambila nestarat sa o dieta tych 100 eur je ozaj nic v dnesnej dobe... takych by radsej mali kastrovat hned pri narodeni nech nerobia ani deti... podobnych babrakov mame plne Slovensko...
Choď na sociálku, oni budú platiť za neho a to je celé. A sto eur nie je v žiadnom prípade málo, keď si zoberieš, že zarobí možno štyristo eur.
Mas dieta s bastardom? Hmmm zaujimave. Ty zrejme budes nejaka suka. Lebo len suky sulozia s bastardom. Uz nech je tvoj vztah s ex kadejaky, nevyjadroval by soom sa na verejnosti takto. Svedci to akurat o tvojom IQ. Ake velke je to dieta ked sa t1 100 eur zda malo?
sudne rozhodnutie, ktore je iba na smiech... vyjadrite sa k tomuto mudrlanti ucastnici tejto debaty