Čo robiť keď mi bastard bývalý manžel neplatí výživné? Syn je v mojej starostlivosti a sudca rozhodol, že musí platiť iba 100€. Neplatí ani cent. Mám ho udať ? Prestal úplne komunikovať o syna nejaví záujem ale viem že robí tak peniaze má. Musela som si brať pôžičku lebo začal školský rok a nezvládam to finančne.
Bastard neplatí výživné
sudne rozhodnutie, ktore je iba na smiech...
nnnuuu, to som myslel všeobecne. Samozrejme, že príspevok nižšie je len spleť zbytočných emócií autorky príspevku.
pavel y - Musím ťa sklamať. Som presný opak, aj s tými známkami. Len neznášam ľudí, ako si ty, takže sa podľa toho k takímto ľuďom správam, pretože si nič iné nezaslúslžia.
Takí ľudia ako ty, sú zvyčajne vymletí a ty to dokazuješ. A stavím sa že jediný predmet, ktorý učíš, je hudobná a výtvarná výchova na základnej.
Jej príspevok nevyzeral byť práve hrou intelektu, ale kašlať na to.
Tá Terezkaa má/mala v škole, zrejme, podpriemerný prospech či možno, dokonca, aj prepadla. Takéto babenky sa potom hrajú na pseudo intelektuálky, ktoré školu k životu nepotrebujú, vraj by aj tak bránila v ich ďalšom rozvoji myslenia...
Terezka, ja si myslím, že by mali takisto preveriť aj budúcich držiteľov vodičských oprávnení. Pavel Y je najskôr na niečo napálený a má na to dôvod, hneď ho označiť ako psychopata, je dosť prehnané. Nech si píše a hovorí, čo chce, keď mu to pomôže, tak je to len dobré, prejde ho to, vyrovná sa a bude ok.
Ja som toho názoru, že by budúcich učiteľov mali preveriť, či nie sú narušení, ako napr. pavel y.
Podľa mňa, nikto nechce v práci (hlavne v škole) psychopata alebo zakomplexovanú chodiacu depresiu.
Máš s ním dieťa a nazývaš ho bastardom? A na čo si žila s bastardom?Prehoď si to na jeho postoj, čo asi tak hovorí o tebe?
muz sa jednoducho zoberie odide a nemusi nic ....boze ja ani radsej deti nechcem fakt... neviem ci je este nejaka krajina na tychto babrakov taka dobra ako sproste slovensko....
nahradne vyzivne, informuj sa.