Od pondelka zase prežívať

Príspevok v téme: Od pondelka zase prežívať
Barboraa75

Teraz budem tretiačka na učňáku a poviem vám, dodnes si v triede nerozumiem s nikým, doslova, s nikým. Všetci sú nevyzretí, primitívni tupci, ktorí vedia len piť a chodiť po diskotékach. Všetci chlapci v triede sú primitívni úchylovia, ktorí si vedia robiť srandu z druhého. Ja sama som obeťou šikany (vysmievania sa za chrbtom).
A budem to znášať aj tretí rok, keďž proti všetkým chlapcom sa brániť neviem. A ani neviem ako by som sa mala.
Čo sa týka dievčat, vedia sa rozprávať len o kozmetike, oblečení, alkohole, diskotékach a frajeroch. S takýmito typmi dievčat si nerozumiem.
Ja som, dá sa povedať, trochu vyspelejšia. Rozumiem si len s tými, ktorí nehovoria o veciach, spomenutých hore. Nerozumiem si s nevybúrenými pubertiakmi (asi preto, že mám už 19).
Poviem vám, je to tam pohroma, pre mňa, ale chvála Bohu, idem do posledného ročníka.

Musela som sa niekde vypísať, mám toho už po krk. Pekný večer, prajem.

remenak

takito problem maju lufia ktori su IQ na vyssej urovni a uznavaju lepsie hodnoty zivota nez ako su mihalnice, kabelky, chudnutie, topanky, nechty, kozmetiku, vlasy, modu, chlapcov a pod.
Ty vies ze zivot stoji na inych veciach ako takto primitivnych ktore riesia tvoje spoluziacky a spoluziaci. Si o krok co o krok o niekolko krokov pred nimi co sa tyka psych. vyspelosti. Vydrz rok a budes mat o tych zaostalcov pokoj ale je dost mozne ze aj v praci buducej stretnes take primitivne zaostale osoby. Lebo medzi dospelymi je ich tiez dost.

Cliattsi

Držím palce, ja som to prežíval podobne. Ešte dodam, že pobyt v takomto prostredi ta moze aj dozivotne ovplyvnit, takze pozor na to...
Ak by som ja mal ist v pondelok do tej skoly, uz teraz by mi dost buchalo srdce....

Cliattsi

Držím palce, ja som to prežíval podobne. Ešte dodam, že pobyt v takomto prostredi ta moze aj dozivotne ovplyvnit, takze pozor na to...
Ak by som ja mal ist v pondelok do tej skoly, uz teraz by mi dost buchalo srdce....

SkolaVola

Zajtra to začne. Tešíte sa školáci ?
Prihováram sa ku všetkým, ktorých šikanujú... Nakopte ich do ksichtu. Dáte to! Držím palce.

jamirko

ty brdo ti si natomm sto kratlepsie jak vsetci mudrlantico isli na gympel a hovnobudu vyuceni po skole a po vysokej nenajdu robotu. Ty sa vyser na spoluziakov a normalne sa bavsosoluziackami aspon o tej mode a otej kozmetike vsak nemusis pit. ked si objednas za par centov od niektorej savonu sampon alebo nieco take ze sprchac co aj bezne pouzivas vsak nemusi byt makeup zlepsuje to vztahy medziludske uvidis. tosom chcel uc sa nemcinu a pojdesprec do nemecka za tisic pätsto robit tam maju nedostatok kucharov a nie na slovensku za almuznu a aj podla pisania tu sa da citit ze si vyspela naozaj. vtom nemecku aj rychlo nasetris na byt a na auto a co chces a aj dobre ze nemas frajera uz v takom mladom veku aspon ta nebrzdi tu ze aby si tu zostavala a mozes si ist budes mat penazi kopu a hentie stetky to ako tvoje spoluziacky co myslis ako dopadnu, ked teras sexuju na diskoteke tak v osemnastich uz budu aj nabuchane a slobodne matky co nevedia od koho maju decko a ty si budes uzivats prachmi a bude ti dobre.