Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Od pondelka zase prežívať

Príspevok v téme: Od pondelka zase prežívať
Barboraa75

Teraz budem tretiačka na učňáku a poviem vám, dodnes si v triede nerozumiem s nikým, doslova, s nikým. Všetci sú nevyzretí, primitívni tupci, ktorí vedia len piť a chodiť po diskotékach. Všetci chlapci v triede sú primitívni úchylovia, ktorí si vedia robiť srandu z druhého. Ja sama som obeťou šikany (vysmievania sa za chrbtom).
A budem to znášať aj tretí rok, keďž proti všetkým chlapcom sa brániť neviem. A ani neviem ako by som sa mala.
Čo sa týka dievčat, vedia sa rozprávať len o kozmetike, oblečení, alkohole, diskotékach a frajeroch. S takýmito typmi dievčat si nerozumiem.
Ja som, dá sa povedať, trochu vyspelejšia. Rozumiem si len s tými, ktorí nehovoria o veciach, spomenutých hore. Nerozumiem si s nevybúrenými pubertiakmi (asi preto, že mám už 19).
Poviem vám, je to tam pohroma, pre mňa, ale chvála Bohu, idem do posledného ročníka.

Musela som sa niekde vypísať, mám toho už po krk. Pekný večer, prajem.

Barboraa75

pavel y - Ak to musíš vedieť, učím sa za kuchárku. Robila som prijímačky na štvorročnú kuchárku, aj som ich spravila, ale pre malý počet žiakov sa odbor zrušil.
Čo som mala robiť ?
Kuchárčina ma vždy bavila, už ako malá som vedela, že ňou chcem byť.

Jololo

Neviem preco si myslis ze si viac ako ostatny len pre to ze si nemas co s nikym povedat. Ja neviem ale v tom veku cca 18 rokov si uzivaju zivot co maju riesit politiku a furt na vsetko pindat? Su mladi a uzivaju si zivot a o tom to je lebo jedine co bude mat hodnotu v buducnosti su spomienky.

WHISPER

aj keby zakladatelka temy sla na inu skolu, to by jej nezarucilo ze by tam boli normálni.. možno si vybrala tu školu preto lebo sa chce venovat tomu čo vyštuduje...aj ked bez maturity...
dnes je napriklad velky nedostatok "vyučených" su toho plne media,
aj inzeráty, ze hladaju stále kucharov, časníkov...

ja som na zdravotnej mala tiez primitivov, ktori od pondelka do piatku len o tom, ako sa ožrali cez víkend a ako sa ožerú nasledovný..
a "hybaj s nami ožerieme ťa" a blaa blaa...

sustred sa na učenie, ostatné ťa trápiť nemusí, ja som ich mala tiež u riti, ani s nimi nie som v kontakte...

pavel y

Ty máš 19, oni zväčša 17,5 až 18 rokov, to by nemal byť dôvod toho, že si "vyzretejšia" ako oni. Puberta aj tak trvá od cca 10 do cca 15-tich rokov.

A vôbec, keď sa cítiš byť od spolužiakov rozumnejšia, prečo na tej škole vlastne si ? Prečo si neskúsila ísť na SŠ s maturitou ? Mohla si očakávať, že na učňáku je vysoký podiel primitívov...

Yondaime

Chápem ťa.. Mám síce 15,ale taktiež mám taký istý pohľad na veci ako ty.. Moji rovesníci sú kreténi,ktorí chodia piť a fajčiť.. Sú vulgárni a taktiež majú úchylné reči.. Dievčatá v mojom veku sú pre mňa "katastrofa" Nadávajú,pijú a fajčia.. Majú viacero "vzťahov" na raz,a koketujú s takmer každým.. Takže ťa aspoň z malej časti chápem.. Každopádne ďakujem že si sa ozvala.. Začínal som si myslieť,že to takto vidím len ja..