Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

PROSÍM O POMOC ODBORNÍKA

Príspevok v téme: PROSÍM O POMOC ODBORNÍKA
Mesačný princ

Jedna moja kamarátka by potrebovala pomoc. Ak by niekto vedel na koho sa obrátiť, tak by som bol rád. Lekári totiž povedali, že je to psychické, ale ak človek s prepáčením ,,serie,, zrazené kusy krvi, tak neviem...hrôza to zdravotníctvo

,,Príznaky mám kŕče v bruchu zápcha (ale taka ze bez Bisakodylu ani na wecko nejdem) krvavé hnačky po Bisakodyle a to je snáď všetko z príznakov na co si spomeniem...a výsledky co som nasla a co nemám v norme sú erytrocyty 3,89 10^12/l,hematokryt 34 percent, NRBC 0 10^3/ul, neutrofily 46,4 percent a monocyty 10,4 percent...neviem ci je to viac alebo menej je to v prepúštacke čiernym tučným písmom takže to nie je v norme...a ešte mam príliš nízky cholesterol..myslím ze všetko a lieky neberiem na toto žiadne keďže nemám presne stanovenú diagnózu,,

Všetky tie kusy sú krvné zrazeniny.
Kolonoskopia nič neukázala

Ďakujem všetkým za odpoveď. Ak by niekto nechcel prispieť sem, tak nech kľudne napíše mail.

Fedor

Nehnevaj sa mesačný princ ale ona má rodičov ktorý jej majú pomáhať a sňou chodiť navyše jej to majú vybaviť ak potrebuje.Hlavná vec že už išla na hajzel.

Fedor

cHleny bývaju biele cysta nie je stolica-nie je to to.Ked ješ miečne výrobky aj z toho je biele povlaky, porečo to pozoruješ, ked sa namáhaš tak sú aj krče je to normalne. Prestaň sa skúmať a tuto davať obrázky, je to divne. Chod si to dať vysvetliť gastroenteorologovi alebo obvodnému-alebo napíš tam vpredu ked nerozumieš.
Každý ma nejaké hleny a povlaky-to je tiež normálne.A niekedy ma človek biely jazyk noa?
Bud rada že i išla.Naozaj vyzera ako by ste si robilin srandu.Vytelefonuj si akeho lekára chceš.

Mesačný princ

Tá kamarátka má už roky také bolesti, že sa už pokúsila o samovraždu, tak ak je tu naozaj lekár ku ktorému by som ju poslal a ktorý by ju vyšetril, tak nech dá vedieť.

Mesačný princ

Pridávam nový obrázok z dnešného dňa. Stolica bola doslova obalená bielym povlakom.

,,krce asi raz za 20 minut a moze to trvat tak minutu neviem bolo mi tak zle ze som nevidela nepocula hned na to som isla na wecko a bola som len trosku inak konzistencia asi normalna len to biele bolo na tom zvlastne...teraz uz nemam take krce ked som bola na tom wecku...,,

Ja neviem, nemôže to byť cysta, žlčník, alebo niečo podobné?

Nie je to dobre vidieť na tom obrázku,ale konzistenciu to malo takú vatovitú

hrnceky

Lebo ten obrazok nevyzerá ako krvná zrazenina.V tom druhom su nejaké bodky.Mrkva?
Ked použiješ drastické preháňadlo ,alebo tlačíš silou,tak ti môžu popraskať cievky,ktoré potom sa ukludnia.
Ale aj mrkva je červena a je to zelenina,alebo ked sa je cvikla alebo červené víno-vtedy aj moč môže byť červenkastý.
Výsledok mala dobrý.Jedine na to prísť ako a čo robiť.
Pri crohne je hnačka sama od seba bez preháňadiel väčšinou/tam je zápal-ona nemala. Aj zelenina može mať redšiu stolicu.Preháňadlami sa stracaju mineraly-Magneziova mineralka -treba doplniť, b vit-pangamin-to je droždie.aj stravou doplniť vit. a pod.Všetko dobre.

Marosko-n

Mesačný princ, ako to nepreliečiž GGW-BLV liečivou vodou tak sa buď vyliečí, alebo sa vykryštalizuje choroba. Najlepší lekár a diagnostik je GGW liečivá voda.

Mesačný princ

hrnceky - nezvyknem zakladať témy a ak už naozaj nejakú založím, tak si nevymýšľam a potrebujem poradiť. Vďaka za pochopenie.

hrnceky

Taku skusenosť ako ona ostatní nemajú ale vieme si predstaviť.Nepochopim prečo si to sem dal.Doktor ktorý jej poradí s výživou takí sú-keď to sama nevie.
Ale vyzerá to ako vymyslené