Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

PROSÍM O POMOC ODBORNÍKA

Príspevok v téme: PROSÍM O POMOC ODBORNÍKA
Mesačný princ

Jedna moja kamarátka by potrebovala pomoc. Ak by niekto vedel na koho sa obrátiť, tak by som bol rád. Lekári totiž povedali, že je to psychické, ale ak človek s prepáčením ,,serie,, zrazené kusy krvi, tak neviem...hrôza to zdravotníctvo

,,Príznaky mám kŕče v bruchu zápcha (ale taka ze bez Bisakodylu ani na wecko nejdem) krvavé hnačky po Bisakodyle a to je snáď všetko z príznakov na co si spomeniem...a výsledky co som nasla a co nemám v norme sú erytrocyty 3,89 10^12/l,hematokryt 34 percent, NRBC 0 10^3/ul, neutrofily 46,4 percent a monocyty 10,4 percent...neviem ci je to viac alebo menej je to v prepúštacke čiernym tučným písmom takže to nie je v norme...a ešte mam príliš nízky cholesterol..myslím ze všetko a lieky neberiem na toto žiadne keďže nemám presne stanovenú diagnózu,,

Všetky tie kusy sú krvné zrazeniny.
Kolonoskopia nič neukázala

Ďakujem všetkým za odpoveď. Ak by niekto nechcel prispieť sem, tak nech kľudne napíše mail.

Hrnceky

Mesačný princ ja neviem či to maš vymyslenú temu alebo je to naozaj.
Tam v predu máš članky v ktorých sú niektoré veci vysvetlené,aj inde.
Nemožeš neustale meniť stravovacie zvyky.na začiatku si nejaké mal-tvoj organizmus nie je vyskumná čata.
Ak jeˇ zvýšené množstvo vlakniny tak musíš k tomu vela piť aby si sa neupchal,nestvrdlo ti to.
A pokial je to zelenina-z toho býva do zelena stolica.Zlata stredná cesta-mierna vlaknina-nie vysoká.
Prehaňadlá/typu bysokadil a pod/ nie sú dobré lebo dráždia a z toho sa nedostaneš zvykneš si,zničíš črevo.
Potom to možeš priamo isť ukludňovať ryžou zemiakmi a mrkvou.bylinkovými čajmi----hnačka zapcha-hnačka zapcha.Super blbý nápad.
Ona musí vysledovať svoj organizmus a ukľudniť, my nie sme ona ani doktor nie je ona.Ľanové semeno je šetriace a dáva do poriadku floru čreva aj pohyb-to drvené,regeneruje.Radšej trochu vodičky do čreva alebo čípky-keď to na konci stvrdlo v konečníku.
Fructolax kocky alebo sirup 25O ml cca 10e.-prirodzené.
A cvičenie panvovým dnom každý deň -kegelove cviky dlhodobo-to može byť aj 2 roky,alebo chodenie.Veľa piť.
A v smere hodinových ručičiek trochu masírovať brucho.Rano aj sa napiť pol litra teplej vdy na lačno a trochu zacvičiť aby sa pohlo každý deň nacvičiť to.
Polievky jesť v tom je pkno tekutiny.Zdar.To na obrazku je taká stolica po zelenine.

Mesačný princ

Oživujem tému - vie niekto o nejakom lekárovi, ktorý by pacienta naozaj vyšetril? O ľudskom lekárovi

Mesačný princ

Ak by niekto vedel o nejakom naozaj ODBORNÍKOVI, ktorý by ju dôkladne vyšetril tak nech dá vedieť. Pretože pobehovať takto už 5 rokov je ozaj pre ňu trauma.

Mesačný princ

Ďakujem Vám všetkým, možno naozaj máte pravdu. No stravu menila a stále je to rovnaké. Podozrenie na crohnovu chorobu majú aj lekári. Ak budem vedieť viac, tak dám vedieť.

A je to určite krv na tých obrázkoch, len to nie je dobre vidno a vyzerá to trošku inak, ako bežne.

Asik

Toto nieje krv v stolici urcite,je to normalne nestravena potravina.Krvava hnacka vyzera inak nechci vidiet ako to vyzera ja som mala moznost uz niekolko krat.Toto na fotke je zelenina vlaknina vyzera to ako paradajka.V kazdom pripade tvoja znama ma problemy mozno nejaku intoleranciu na potraviny, alebo cronova choroba.Treba patrat po pricine.Ten nizky cholesterol moze znamenat aj depresivne psychicke neurologicke ochorenie takze ani to by som nevylucila.Neurofily ma vporiadku monocyty zvysene pricin viac pravdepodobne zapal alebo nejake ochorenie krvi to moze vselico.Hematokrit ma nizky vyzera to na podvyzivu ale to prameni z tych hnaciek treba najst pricinu a upravia sa aj cervene krvinky.

philips

A je to naozaj krv? Povedz jej, nech odoberie vzorku z toho a kvapne na to peroxid vodíka. Ak to zreaguje, tak je to pravdepodobne krv, ak nie, tak to krv isto nie je. Dodaj, prosím, zvyšné vyšetrenia.