Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

PROSÍM O POMOC ODBORNÍKA

Príspevok v téme: PROSÍM O POMOC ODBORNÍKA
Mesačný princ

Jedna moja kamarátka by potrebovala pomoc. Ak by niekto vedel na koho sa obrátiť, tak by som bol rád. Lekári totiž povedali, že je to psychické, ale ak človek s prepáčením ,,serie,, zrazené kusy krvi, tak neviem...hrôza to zdravotníctvo

,,Príznaky mám kŕče v bruchu zápcha (ale taka ze bez Bisakodylu ani na wecko nejdem) krvavé hnačky po Bisakodyle a to je snáď všetko z príznakov na co si spomeniem...a výsledky co som nasla a co nemám v norme sú erytrocyty 3,89 10^12/l,hematokryt 34 percent, NRBC 0 10^3/ul, neutrofily 46,4 percent a monocyty 10,4 percent...neviem ci je to viac alebo menej je to v prepúštacke čiernym tučným písmom takže to nie je v norme...a ešte mam príliš nízky cholesterol..myslím ze všetko a lieky neberiem na toto žiadne keďže nemám presne stanovenú diagnózu,,

Všetky tie kusy sú krvné zrazeniny.
Kolonoskopia nič neukázala

Ďakujem všetkým za odpoveď. Ak by niekto nechcel prispieť sem, tak nech kľudne napíše mail.

dianka.1

Nie, stačí aby mala poruchu trávenia a keďže tráviace šťavy sú stále tie isté, nestrávené jedlo bude vyzerať nejako tak ako na fotografiách. No a to ti je iste jasné, že trávenie s psychikou veľmi úzko súvisí. Takže lekári to asi vyhodnotili správne. Len sa to človeku ťažko prijíma taký verdikt. A hlavne ak má ešte aj strach, že jej je niečo vážne a lekári na to neprišli, tak to už je desivá kombinácia. Bude to stále rozoberať, obávať sa, až sa jej stav ešte viac zhorší. Lebo telo poslúcha myseľ, veď to všetci poznáme. Sama som si niečím podobným prešla.

Mesačný princ

philips - kolonoskopiu hej, o ostatných vyšetreniach zatiaľ neviem a výsledky má u lekárky. Ak budem mať k dispozícií, tak ich sem dám

philips

Zníženie hematokrytu a erytrocytov je pochopiteľné. Aké má ďalšie laboratórne výsledky? Robili jej kolonoskopiu a gastrofibroskopiu?

dbn

sa jej opytaj co zerie..uplne vsetko nech ti povie ako vyzera jej jedalny listok...kludne to moze byt stravou...Rajciny supka a tak..