Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako reagovat???

Príspevok v téme: Ako reagovat???
Tolerancia

Pekny den,prajem...Vas nazor,ako by ste reagovali na situaciu?Vztah tri roky city,intimita nula bodov v tom uz zijem dlhsiu dobu a nejak to uz neriesim.No a k veci,mala som narodeniny,bola som v praci partner my poslal sms ok vytesena,ze nezabudol ale cele poobedie sme uz v dany den boli spolu a ani slovo ani objatie???...Materialne veci nepotrebujem takze,ze nebol darcek ma netrapi ale cakala som aspon to objatie fyzicke nie sms,vy?

Tolerancia

...ano ja sa zvyknem podakovat,ked nieco urobi aj za sms som sa podakovala tiez zvyknem pochvalit okrem ineho aj preto,ze viem,zesom dotycny to ma rad,povzbudit...ale ked len davate a nic alebo minimum sa vam dostava dost to flustruje,neustale sa pytam ci to ma zmysel?kedze sa vo vztahu necitim stastna a zaroven si odpoviem,ze co navymyslam,idealne to nikdy nie je...mom.mam obdobie,ze by som najradsej niekam utiekla,citim to tak,ze chcem byt sama...

LAXMI

A ty sa mu zvyknes podakovat a ocenit, ked nieco pre teba urobi? Trebars aj za tu sms k narodeninam?
Nemozes chciet od ineho, aby robil cosi, co sama nerobis.
Ak to robis a on nie, tak nezi vedla mraznicky a nedaj sa vyuzivat.

jeho snubenica

No ak to robit nechce, tak nech to nerobi. Mne by sa nechcelo byt k nemu ustretova, ak by ani on nebol. Mozno mi len unika zmysel toho vztahu, ale taketo nevyvazene usilie nerobi dobrotu. Ktovie, ci si on nieco vsimol, divne, ze to ani jeden z nich nijak neriesi a kzdy ide akoby po svojej ceste, nie vsak spolu. Mozno zije v presvedceni, ze stacila len ta SMS-ka, kedze aj jemu by asi stacila.

JJNN

Veď ho objími prva a hotovo, šak si spomenul,super-ty ho vtiahni do toho čo chceš zažiť.
Niekomu to stači.Čo on vie čo chceš?

jeho snubenica

Ale takto to nefunguje, to by ste sa museli hlboko milovat, aby ti oplacal to, co mu davas ty. Ty mu tymto ani nedavas moznost zistit, ci ta miluje a chce to pre teba robit, kedze robis vsetko sama. Ved naco, jemu to tak vyhovuje, bohuzial.

Tolerancia

...ano,viem co som napisala...city nula bodov ale z jeho strany...ja ho rada mam,robim vsetko len aby bol spokojny,prestahovala som sa za nim daleko od znamych,rodiny mam tu len jeho a pracu z prace chodim rovno domov uz vyse troch rokov to takto funguje do prace,navarim,upravem,pozehlim upeciem,jedine co chcem je trocha pozornosti nie len vecera otocka a dobru noc,ano zamyslam sa uz aj nad ukoncenim ale...asi este nepretiekol moj pohar trpezlivosti...