Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako reagovat???

Príspevok v téme: Ako reagovat???
Tolerancia

Pekny den,prajem...Vas nazor,ako by ste reagovali na situaciu?Vztah tri roky city,intimita nula bodov v tom uz zijem dlhsiu dobu a nejak to uz neriesim.No a k veci,mala som narodeniny,bola som v praci partner my poslal sms ok vytesena,ze nezabudol ale cele poobedie sme uz v dany den boli spolu a ani slovo ani objatie???...Materialne veci nepotrebujem takze,ze nebol darcek ma netrapi ale cakala som aspon to objatie fyzicke nie sms,vy?

WHISPER

prečítaj po sebe "city intimita nula bodov"

a teraz si odpovedz na otázku "prečo si ešte v tom vztahu?"

nemáš na viac? si lenivá aby si sa pohla dalej, ukoncila to...?

silne reci

Dnes je presne doba priam predurčená na ochladnutie vzťahu.Nie že by kedysi ludia nemali podobné problémi ale vtedy to skôr bola nemoc "bohatých "Povedzme si očo asi ide:Keď ludia spolu nekomunikujú(lebo ťukajú do telefónu) nerobia spolu bežné veci ako je umývanie riadu(lebo sú myčky)Chlap príde s práce a netrávite spolu čas(lebo to neviete) tak vzťah pomaly upadá .Zo zaciatku ked su ludia zalúbený je to o inom.(prvý rok až rok a pól)potom si možno zariadujú bývanie alebo niečo vybavujú tak to ako tak ide ale po dvoch rokoch a viac to uvådá .Prečo lebo netrávite spolu čas nie len ten povinný ale aj relaxačný každý alebo jeden z partnerov si zvykol na svoj vlastný sposob relaxu a s tým druhým má len spoločnù ,spoločné uf na to si odpovedaj sama čo vás ešte spája.......

Tolerancia

Pavel Y,dik aj za Tvoj koment ja k nemu len tolko,huraa,ze nie si moj partner !!! Vam dievcatam,no moc som nechcela riesit toto ale aby ste mali predstavu...intimitu som sa snazila riesit ale z druhej strany nebol a nie je zaujem takze som rezignovala a prijala to co my ostalo,ked neobjimem alebo nepoboskam ja nemam a to Vas po case prestane bavit...tato situacia ma ale zaskocila dostala som sms ano potesila ale cakala som nie ani tortu ani fanfaaary a ani zlaty prsten pan,Pavel len to osobne stretnutie,podanie ruky,objatie a mile slovo dajme tomu aj to otrepane Vsetko naj by stacilo.Na co som sa pytala bolo ci by ste mu nieco k tomu povedali ak ano co?Prislo my to luto,kedze doma je fuul servis,+ vecera a vsetko az pod nos a nikdy ani len Dakujem

jeho snubenica

Trosku ma vsak zaraza ten fakt, ze nijak neriesis dlhodobu absenciu vasej intimity a na svoj sviatok ju od neho ocakavas. Ved by to ani nebolo uprimne, ak by sa tak zachoval.j

jeho snubenica

Asi by som sa pred nim uzavrela, takze by to musel zacat iniciovat on, inak by som sa mu uz neotvorila, hlavne ak by tie snahy o dotyky boli prevazne odo mna, celkom by som s tym prestala.
Nie je nic krajsieho, nez ked ta tvoj milovany objime odzadu a pobozka na krk....ostanete chvilku v takom objati. Nedoliezaj za nim, ak to nezacne iniciovat on.

a_dr1a

pavel y, zalezi, z akeho rodinneho zazemia pochadzas a co si si do zivota doniesol z domu. U nas doma oslavujeme vsetko mozne i nemozne a to celorocne a je jedno, ci ide o dieta alebo o 100r cloveka)

pavel y

A čo si malé decko, aby azda milostivej kupoval či piekol tortu aj so sviečkami ???!!! Sa spamätaj a nerumazgaj tu jak jeblá...

Lejla5

je to vzťah, v čom si tri roky?
neviem aký máš vek, aké sú tvoje očakávania, no je zjavná stagnácia a ochladnutie, až takmer bodu mrazu, to chce rozhovor, či ísť dalej a budovať čo vzniklo, alebo každý po svém, ale ak nebudeš jasne komunikovať v dalšom vzťahu a tvojich potrebách a túžbach, taktiež aj partner o tých svojich, a každý budete mať v hlave ten svoj film, dostaneš sa do tej istej fázy aj s dalším mužom, čiže, zvažuj a nazeraj na vzťah z každej strany, ak vieš čo potrebuješ a nedostáva sa ti, je tu otázka, : vie o tom aj tvoj partner, vie že ťa to trápi? si predstav že jeho trápi niečo, o čom nevieš ty, a keby si vedela, už dávno by sa to nejak poriešilo

Angelika3

Ak je to tak, načo byť potom v takom vzťahu. Len mi to pripadá zvláštne, tieto vzťahy-nevzťahy, že sú ľudia vedľa seba ako dvaja cudzinci a keď im niečo vadí, alebo by niečo očakávali od toho druhého, tak mu to ani len nepovedia.
A tiež, neviem teda akú máš ty skúsenosť, ale u mňa platilo, že keď som bola k mužovi milá, objala ho a tak, vracial mi to naspäť, teda nestalo sa mi, že by zostal chladný a tváril sa ako mumák :-) načo by mi potom taký chlap bol

a_dr1a

Angelika. Autorka temy nikde nepisala, ze ona to jemu nerobi. Skor mi to pride, ze aj robila davala a nedostavalo sa jej nicoho spät. Takze rezignovala