Pekny den,prajem...Vas nazor,ako by ste reagovali na situaciu?Vztah tri roky city,intimita nula bodov v tom uz zijem dlhsiu dobu a nejak to uz neriesim.No a k veci,mala som narodeniny,bola som v praci partner my poslal sms ok vytesena,ze nezabudol ale cele poobedie sme uz v dany den boli spolu a ani slovo ani objatie???...Materialne veci nepotrebujem takze,ze nebol darcek ma netrapi ale cakala som aspon to objatie fyzicke nie sms,vy?
Ako reagovat???
Odpovedz si uprimne.
Aky je rozdiel v tom, keby si bola single, alebo ze si s nim??
Myslim, ze ziadny
Pozri. Ty vies, aky bol na zaciatku vasho vztahu. Ak to tam vsetko bolo a uz nie je, tak sakra rychlo spohodlnel, berie ta uz ako samozrejmost, svoj doplnok, mozno ako niekoho, kto mu zabezpecuje pohodlie komfort a nahradza mu jeho domov a matku.
Vynucovat si city od niekoho nasilu, je onicom. To by malo vychadzat z prirodzenej potreby tuzby chcenia vyplyvajuce uz priamo z toho vztahu a osoby, ktoru milujem zboznujem vazim respektujem a ctim si.
Porozpravaj sa s nim otvorene a uprimne. Povedz, ze vsetky tieto prejavy lasky ucty citov ti vo vasom vztahu chybaju a potrebujes ich k tomu, aby si bola a citila sa vo vztahu stastna a naplnena, spokojna. Ze ti chyba pohladenie objatie pritulenie bozky pohladenia ai. Proste s nim komunikuj. A ak nepochopi, nebude vôla, alebo sa po mesiaci vsetko vrati do starych kolaji, porozmyslaj o rozluke. Zivot je prilis kratky na to, aby si ho premrhala s clovekom, ktory ti po citovej emocionalnej stranke nic nedava a nie je ochotny, ci schopny dat ti to, co potrebujes. Lebo radsej byt sama a spokojna, nez s niekym a citit sa nemilovana a byt vlastne tym najosamelejsim najopustenejsim clovek na svete
Vieš čo, ja toto nepochopím, ľudia neustále niečo očakávajú vo vzťahu od toho druhého, ale sami nič nedávajú. Však keď chceš objatie, tak ho prvá objím, pohlaď a ak máš s niečim problém, prečo sa ho na to neopýtaš, neriešiš to priamo s ním, na čo ti je na to názor cudzích ľudí.....
toto treba povedat jemu, ze si bola sklamana a ze si cakala nieco ...
A si si ista, že aj onto berie, že ste vo vzťahu?