Nech to už príde

Príspevok v téme: Nech to už príde
PravdaBoli

Poviem pravdu, ja dúfam, že ten koniec sveta nastane. Normálne sa na to teším, želám si to. Už nedokážem na tomto svete žiť. Život mám na hovno, okrem rodiny nikoho nemám (doslova), v škole prežívam trápenie, keďže sa s nikým nerozprávam (som extrémne hanblivá), o rok dokončím učilište a vôbec neviem, čo budem v budúcnosti robiť. Proste život na hovno.
Viem, že samovraždu nechcem spáchať, aj keď si myslím, že by to vyriešilo všetky problémy, tu na Zemi.
No som veriaca a viem, že by ma čakalo niečo oveľa horšie, ako na Zemi.
Aj keď neviem, kde by som sa po smrti dostala, koniec sveta by bolo pre mňa vykúpením.

PravdaBoli

Dobre, máte pravdu, to som prehnala, nemusíte ma hneď ukameňovať.
Vôbec nechcem, aby pre moju depresiu pykali ostatní ľudia.
Poviem len toľko, že ten koniec sveta by mi až tak nevadil.
Samozrejme, mám nejaké ciele, ktoré by som chcela dosiahnuť a budem sa o to snažiť, aj keď sú, pre mňa, takmer nedosiahnuteľné.

Prajem vám (hlavne posledným dvom mudrlantom) krásny zvyšok príjemného a šťastného života.

Besiedka12

No vidíš ty máš živoť naprd lebo na nás serieš.Taká drzosť.Fórum naše sväté naša jediná záchrana.Hlúpáci čo to píšu a ešte väčší čo to čítajú...

LAXMI

Kvoli tomu, ze ty mas zivot naprd, nam vsetkym zelas koniec sveta a mame umriet s tebou? No dakujem pekne a este k tomu veriaca.

Tomas12345

(, okrem rodiny nikoho nemám (doslova), v škole prežívam trápenie, keďže sa s nikým nerozprávam (som extrémne hanblivá), o rok dokončím učilište a vôbec neviem, čo budem v budúcnosti robiť. Proste život na hovno.)

Zato ze nemas kamaratov a nemas sa s kym porozpravat v skole , kvoli tomu mas zivot nahovno ? A co potom maju hovorit ludia ktori ziju na ulici alebo su nevyliecitelne tazko chori ??????
Zobral by som ta aspon na den kuknut detsku onkologiu a potom by som sa fakt bol zvedavi ci by si stale sa stazovala aky mas zivot onicom.Daj si daco dobre na jedlo,precitaj dobru knihu,zasprtuj si,kukni film, a hlavne neries a nedepkar kvoli takymto blbostiamvsak to sa ani problemami neda nazvat.

(No som veriaca a viem, že by ma čakalo niečo oveľa horšie, ako na Zemi.)
Si veriaca a takto sa spravas ? Takto dokazujes svoju vieru ? Ja som tiez veriaci, a v zivote trpim mnoho chorobami ale dokazujem svoju vieru tym ze som stastny lebo verim v Boha takze aj napriek tomu ze sa my v zivote nedari som stastny.

Keby daco napis my na tomas55555@centrum.cz pokecame

divocina1

ahoj ja sa nato tiez normalne ze tesim... tento zivot na slovensku je tak na hovno ze ludia si aj koniec sveta praju radsej....oddana prispievatelka divocina1

nnnuuu

Mladazena, vyveští nám, že ako vidíš, že dopadne to predjesenné púšťanie šarkanov, pardón rakiet? Aj ty predpokladáš, že o takú zábavku ho asi nikto len tak skoro nepripraví, či? Skús sa na to pozrieť cez karty, please.

nnnuuu

Mladazena alias bosorka, a keď človek už nechce nájsť tú "pravú" spolusúlo.nicu, tak by sa tej turistike, jazykom a koníkom predsa len mal radšej vyhýbať, či?:-D Skôr treba v takom prípade uprednostniť návštevu jaskýň, samôt a k vode chodiť najskôr v decembri:-D Najhoršie na tom je to, že náhoda je blbec:-D

mladazena

PravdaBoli
ahoj.Schvalne som sa Ta pytala na lasku.Pockaj si na lasku,nech akokolvek
skonci,ale ja mam pocit,ze u Teba bude natrvalo.Laska,nech je akakolvek
zmeni cele Tvoje prezivanie.Chodis niekam von?Ide september,najdi si nejaky
kurz,cosi, o Ta aspon trochu oslovuje.Turistika,jazyky,kone,moje koniky milovane.
Som bosorka.Tam najdes lasku a uz bude len dobre.