Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo sa ľudia tak hrnú do vzťahu?

Príspevok v téme: Prečo sa ľudia tak hrnú do vzťahu?
Nick_nemam

Ahojte.
Zaujímalo by ma prečo v poslednej dobe sa pomaly všetci ľudia v mojom veku a nižšie hrnú tak do vzťahu???
Btw. som už skoro 25 ročný nezadaný chalan, dá sa povedať aj celý život nezadaný a cítim sa celkom aj šťastný na to, že som nikdy nežil vzťahovo s babou.
Ja som toho názoru, že načo sa viazať a strácať čas, ak to má byť len na dva mesiace a preto si radšej počkám.
Mimochodom som panic a nevadí mi to, ani sa to nejako silou mocou neskúšam zmeniť pomocou vo verejnom dome s týmto, takže ak by mi baba povedala, že jej to vadí tak ju kopnem tam, tam zbalím jej caky paky s vyrozumením vo dverách, že si ma nezaslúži. :D
Verím však, že bude normálna a nebude to taká z tých roztiahni nožiek :D

tweetie

25 rokov je podla mna uz normalny vek na uvazovanie o hladani partnera/partnerky. Nehovorim o svadbe, ale proste o klasickom vztahu, otukavate sa, travite spolu cas, ak mas stastie, ze mate rovnake hobbys, o to lepsie.
Ja skor nechapem, ako dnes mladez pristupuje ku vztahu (teda pardon, ten pristup si osvojili i starsi, kt. sa nechcu viazat, ale chcu si len uzivat /minule som si od jedneho 40tnika vypocula taku myslienku, ze ak sa chlap neozeni do 40tky, tak sa neozeni ani do 50tky, lebo sa vlatne ani nechce usadit, vyhovuje mu jeho zivot, jedine obcas si potrebuje ulavit, viac mu netreba. Keby sa chcel usadit, usadil by sa uz davno. On hovoril z vlastnej skusenosti a zo skusenosti jeho rovnako naladenych kamaratov. Ocenujem, ze aspon to hovori nahlas a neoblbuje zeny s nejakymi slubmi/. Som nechtiac odbocila v myslienke, ale toto ma napadlo v suvislosti so vztahmi a dnesnou mladezou: minule som si v elektricke vypocula rozhovor par tak prelom ZS/SS dievcat a teda ak bola pravda, o com tie hovorili, tak tu vyrasta nova generacia "vzdy napomocnych" pracovnicok. No proste hroza. Cize sa ani necudujem, ze 20rocni tu vyplakavaju, ze este nemali sex, namiesto toho aby sa sustredili na vytvorenie si pekneho vztahu).
Ale tak zasa ani nevidim dovod, preco by som mala odsudzovat cloveka, kt. zatial tu vyslovenu potrebu mat vztah neciti. Urcite je lepsie, ked si zije po svojom, ako keby mal byt s nejakou len kvoli tomu, aby sa mohol pred kamartky vychvalovat, kt. uz dostal a pripadne nejakej normalnej dievcine akurat zlomit pri tom srdce.
A ti co tu a aj v kazdej jednej teme pisete, ako si zeny neskutocne vyberaju, ze hladaju dokonaleho...:
- ak si nevyberate mimo vasej ligy (realne zhodnot sam seba - fakt realne zhodnot, neklam sam seba a teraz sa tu nebavim o peniazoch, vzhlade, ale o tvojej povahe a ako sa k tvojej buducej partnerke chces chovat, ci len ako ako k predmetu s vaginou alebo ci ako ku cloveku, kt. ta zaujima naozaj aj ako clovek a budes jej to davat i najavo), cize sa zamerias pri vybere na holku/zenu, kt. uznava rovnake/podobne hodnoty ako ty a das jej najavo svoj zaujem, cize nebudes cakat ako zakliaty princ, ale nieco i podniknes, tak neverim, ze si nenajdes vhodnu partnerku k sebe.
Alebo cakaj na zazrak a bud si ta vyhliadne nejaka manipulatorka a vyciciavacia masina, len potom sem neprid zasa vyplakavat, aku su baby vsetky zlatokopky a dalsie pomenovania.
Spat k teme: ludia podla mna hladaju lasku, ak sa fakt najdu 2, kt. sa maju vzajomne radi, tak je to nieco krasne. Ak pri hladani mas smolu a najdeny chlap/zena je bud dnesny hajzel alebo dnesna moderna zlatokopka, tak hold smola. Niektori to rozdychaju, spravia dalsie pokusy a opat dalsie pokusy, niektori sa zmenia na tych hajzlikov a zlatokopky a niektori sa uzavru a najdu si iny sposob ako zit (hobby, vzdelavanie...). Ale vztah ludia hladaju zrejme preto, lebo je pekne milovat a byt milovany.

No a potom je tam aj ta kategoria hajzlikov a modernych zlatokopiek, ktorych hrnutie do vztahu zrejme vychadza z ich inych potrieb. Ale tak zavisi od kazdeho, co hlada a v pripade ak stretne niekoho takehoto, ci s nim/s nou ostane, ak to neidentifikuje hned na zaciatku.

melodygirl2

pre zakladatela:nahodou to ze si neskuseny nevadi,mne by to prislo ojedinele a fajin,moj priatel bol tez do 27 neskuseny,ale nie zas uplne,nepovedala by som to v zivote na neho na zaklade toho ako sa choval medzi babami a v spolocnosti :)),,,bolo to s nim take super,ma to vzrusuje ked panic pomaly poznava svoju milu,ako si mal objimal celu a bozkaval cele telo a rozmaznavaal,no krasa aaach ))))

Lara22

Ano, s tym suhlasim, sama na sebe vnimam ze cim som starsia, tym vacsie maniere mam a ked sa nieco nepozdavalo nech to ani nezacne ale asi clovek potrebuje stretnut toho, pri ktorom to nie je, sama sa cudujem ale nemam potrebu partnera menit, viem ze ma svoje muchy tak, ako ja, ze je clovek z masa a kosti, tak ako vsetci,, cize pohoda klidek tabacek a urcite sa najde taka s ktorou to bude fajn

Howling

Možno čakajú na TOP muža :) všímam si keď sa aj zoznamujem so ženami nad 30 rokov, každá má vysneného princa, pokiaľ nie je splnená nejaká požiadavka tak sa nič neudeje, mi to príde ako programovanie v Jave :D zakaždým mi vypíše error :D

Ja som si vedomí kto som, aký som a čo dokážem ponuknúť, zatiaľ čo stretávam ženy, tak ich požiadavky sú naozaj vysoko a myslím si, že ony ako keby chceli len príjimať ale dať majú možno len veľmi málo.

Lara22

Howling, neverim, ja sama mam 34 donedavna som bola sama, pritom vidim kopec single zien ktore cakaju na single muza

Howling

Je tu určitá, ale rozdielnosť a to v tom, že žena, ktorá je sama ( stará sa o seba, vypadá k svetu atď) má zrejme x-nápadnikov, takže ona do budúcna nemá problém si najsť partnera, alebo si len užiť románik, u muža je to troška komplikovanejšie, ten sa jednoducho musí snažiť a nie pasívne vysedávať... Pozri ja som rovnako zmýšlal ako Ty, bývam už sám, kúpil som si byt, mám dobre platenú prácu, svoje koníčky, ale moji kamaráti sa už rozpŕchli s frajerkami a takto som ostal sám, netvrdím, že je to hrozný život, ale sú dni, kedy by som mal rodinu a jednoducho priateľka mi chýba... možno je to aj vekom, mám 34 rokov a som už veľmi dlho slobodný, do 30 som mal Tebe podobný názor, vzdelával som sa v každej oblasti makal na sebe,potom ale sa čosi zmenilo... ale ako samozrejme sa aj socializujem, len v mojom veku najsť slobodnú ženu, nie je vobec ľahké, nie ešte na to aby som si vyberal :)

Sevrinka

vieš, to je preto, lebo jednému samému človeku sa žije podstatne ťažšie.
takže vypočítavosť - nie, to nie je vypočítavosť taká priama, taká uvedomelá. ale v podstate to vypočítavosť je.
je to aj preto, lebo všeobecné povedomie káže byť žiť s niekým. jeden sám alebo sama už je podivín. a ľudia sa ich stránia potom ako by mali nejakú nákazlivú chorobu...aj preto lebo sa môžu stať terčom takzvaných úspešných...
takže všetkému tomuto velí aj STRACH, že zostanem sama, sám...so všetkým tým zlým.

jumbacisko

Nemyslím, že by sa do vzťahov ľudia hrnuli z vypočítavosti. Aspoň väčšia polovica nie. Naháňame sa za láskou, lebo nevieme zniesť samotu. Prípadne nám chýba nejaká opora, niekto, komu by sme sa vyrozprávali, kto by nás podržal.
A takisto spoločnosť tlačí strašne s týmto.