Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo sa ľudia tak hrnú do vzťahu?

Príspevok v téme: Prečo sa ľudia tak hrnú do vzťahu?
Nick_nemam

Ahojte.
Zaujímalo by ma prečo v poslednej dobe sa pomaly všetci ľudia v mojom veku a nižšie hrnú tak do vzťahu???
Btw. som už skoro 25 ročný nezadaný chalan, dá sa povedať aj celý život nezadaný a cítim sa celkom aj šťastný na to, že som nikdy nežil vzťahovo s babou.
Ja som toho názoru, že načo sa viazať a strácať čas, ak to má byť len na dva mesiace a preto si radšej počkám.
Mimochodom som panic a nevadí mi to, ani sa to nejako silou mocou neskúšam zmeniť pomocou vo verejnom dome s týmto, takže ak by mi baba povedala, že jej to vadí tak ju kopnem tam, tam zbalím jej caky paky s vyrozumením vo dverách, že si ma nezaslúži. :D
Verím však, že bude normálna a nebude to taká z tých roztiahni nožiek :D

LAXMI

Nic s tebou neriesim.
Reagovala som na prispevok niekoho ineho a nie na tvoj. Ty si zapindal do mna, ze sa mam vratit do kurvinca, len preto, ze 3 roky bez sexu vo vztahu je nonsens.

Nick_nemam

Laxmi: Však ale ja nemám vzťah a keby ten vzťah mám, tak mám aj ten sex, nie?! ...ja nie som ani puritán, ani nie som na vieru tak veľmi založený, že musím mať sex po svadbe. Sex na jednu noc je u mňa o ničom, radšej chcem aj lásku, vzťah, lebo ja na taký sex nie som a vybrnkať si ho môžem hocikedy a nepotrebujem k tomu ani dievča.
Ja ti ani nezávidím ten tvoj zdravý vzťah, ani sex, tak neviem čo ty stále so mnou takéto hlúposti a nepravdy riešiš?!

LAXMI

Pocuvaj ma kamosko, ja som na teba ani nereagovala, tak drz zobak.
Zivot je kratky, aby si ho prezil sam a do kurvinca? K zdravemu vztahu patri aj sex, ale to ty tazko mozes vediet, ked si ho este nemal.

Mna by nesmierne zaujimalo, ze preco si panici a panny nahovaraju, ze su viac a urazaju tych, ktori maju zdrave vztahy aj so sexom, ze su promiskuitni.
Vychadza mi, len jedine a to, ze im zavidia a zas az tak spokojni s tou samotou nie su.

jtm

Preto sa hrnu do vztahov, lebo komu vadi napriklad, ze ho doma diriguju rodicia (co asi kazdy rodic ma sklon), tak ten chce niekam vypadnut prec do podnajmu napriklad, ale zase na Slovensku v podnajme a sam, to fakticky absolutne nejde, to je nemozne. Da sa zit v Anglicku v podnajme a v garsonke a sam a mat robotu za minimum a vyzit, taktiez Nemecko, a tak, vyspele krajiny, tam do ide, ale nie na Slovensku. Potom sa davaju dokopy pariky ucelovo, nie ze by sa lubili, ale ... nechcu do zahranicia, Slovensko sa im paci, len si platovo a financne nemozu dovolit byvanie osamote a nechcu hypoteky, staci im podnajom, tak sa spoja a idu. Nie z lasky jeden k druhemu, ale z lasky k peniazom, z lakomosti a tuzby usetrit a nebyt dirigovani rodicmi. Iny dovod, preco chcu do vztahu, je povaha, teda introvert versus extrovert. Extrovert proste nevie a nevie a nikdy nebude vediet byt sam, zatial co introvertovi je samemu dobre, dokonca lepsie jak by mu bolo vo vztahu, ked by mu len deti pistali do ucha a furt ho s niecim otravoval partner, deti... Su proste ludia introvertni, co potrebuju cas pre seba a nechcu byt nikym otravovani a obtazovani a taki vztah nepotrebuju, ale vacsina ludi je asi extrovertnych, co nevedia byt sami a musia a musia nutne niekoho mat. Taka baba ked sa jeden den rano rozide s chlapom, este v ten den vecer ma druheho, ale raz nebude bez chlapa. To introvertna bude stastna panna aj v 30tke a bude jej dobre a nezatuzi po vztahu nikdy. Vsetko otazka povahy, pripadne financii, aj otazka typu v ktorej krajine chceme, zit, ci chceme brat hypoteku, ci chceme podnajom, ci sa chceme nechat dirigovat rodicmi. Na tie otazky ked si clovek odpovie: Slovensko, bez rodicov, bez hypoteky, staci podnajom... potom hlada niekoho k sebe len aby nebol sam a aby mu mal kto pomoct ten podajom platit, casto o tom su tiez vztahy.jtm

lyst

nick nemam,
teraz ti dobre je, ale postupne vsetci tvoji priatelia a znami si najdu niekoho, svoj vlastny zivot, a na teba uz nebudu mat cas, ostanes sam. Tak to je, skus si to uvedomit. Potom z casti uz pochopis, ze je dobre niekoho mat. Lebo totalne samemu je strasne, a prave ked budes mat mozno 30, a veci sa naplnia... uz ti ostanu drvivo len slobodne mami, alebo ine zeny, s ktorymi si vsak mozno nebudes rozumiet. Kym si mladsi, mas ovela vacsie sance.

Si napisal, naco stracat cas so vztahom (2 mesacne...) kamos zas hovoril, naco stracat cas so slobodnym zivotom :D Nasiel si tak paradnu zenu, ze mu ju az zavidim, ziadna stihacka ktora by ta mala obmedzovat, alebo blba ktora ostane s tebou len 2 mesiace. Treba si najst poriadnu zenu, s ktorou ti bude paradne, a minaju sa :D, ale vlastne dobre ked nechces, mam aspon mensiu konkurenciu :D.

Nick_nemam

Budpanic: ???
Laxmi: K tebe len toľko, že vráť sa do toho kurvinca odkiaľ si prišla a tam si ďalej rozťahuj nohy.
Mňa takáto baba vôbec nezaujíma, takže sa nestaraj aj ty do mňa a už vôbec nerieši, či ho mám len na cikanie alebo s ním aj niečo iné robím.

Nick_nemam

Mesačný princ: Prečo si myslíš, že by som sa mal správať ovečkovsky a robiť to čo ostatní?
Ja by som bol radšej keby bolo viac ľudí, čo nekonajú stádovo a majú svoj rozum napríklad aj tuto single girl.
Fakt nerozumiem ľuďom, čo nevydržia byť samy a po mesiaci od rozchodu majú iného. Ved to musia ešte myslieť na toho človeka ako im chýba.
Keď vidím niektorých ako do 20-tich majú už 4 alebo 5 vzťahov a s ich rozprávania cítiť iba nešťastie, sklamanie a podvody, tak sa im čuduj, že sa takto nechali psychicky zruinovať za cenu vzťahu.

SingleGirl

Tiež tomu nechápem. Ja som tiež slobodná a neviem si to vynachváliť. Každý sa ma pýta, či mám priateľa a už mi to lezie na nervy.
Je mi dobre samej. A aspoň sa nemusím báť sklamania, ktoré by som znášala zle, keďže som veľmi citlivá.

chacha

neviem prečo by to malo vadiť,presne tak je to aj u niektorých žien či dievčat.Brať lásku najmä kvôli sexu mi dojde dosť povrchné a to s tými vzťahmi je si myslím skôr už náhoda keďže zaľúbených párov máš všade plnú prdel.A to že sú dievčatá ktoré chcú len skúsených chlapcov,áno sú také ale to svedčí o povrchnosti a sebeckosti.Treba sa vykašlať nato čo iný robia,čo iný hovoria,čo chcú keď máš vlastný rozum si rob čo chceš -ak to samozrejme nieje protizákonné :D
-neprečítala som si otázku,sorry