Ahojte.
Zaujímalo by ma prečo v poslednej dobe sa pomaly všetci ľudia v mojom veku a nižšie hrnú tak do vzťahu???
Btw. som už skoro 25 ročný nezadaný chalan, dá sa povedať aj celý život nezadaný a cítim sa celkom aj šťastný na to, že som nikdy nežil vzťahovo s babou.
Ja som toho názoru, že načo sa viazať a strácať čas, ak to má byť len na dva mesiace a preto si radšej počkám.
Mimochodom som panic a nevadí mi to, ani sa to nejako silou mocou neskúšam zmeniť pomocou vo verejnom dome s týmto, takže ak by mi baba povedala, že jej to vadí tak ju kopnem tam, tam zbalím jej caky paky s vyrozumením vo dverách, že si ma nezaslúži. :D
Verím však, že bude normálna a nebude to taká z tých roztiahni nožiek :D
Prečo sa ľudia tak hrnú do vzťahu?
A co si ty blazon 3 roky bez sexu? Jasne, ze kazda zdupka za inym. To medzi nohami chlapi mate na milovanie zeny a nie iba na cikanie.
Nespi s nou aspon 3 roky od zacatia vztahu a ked ti nezdupka za inym, chod do toho.
Pretože ak nemáš ,,vzťah,, si označovaný za ,,divného,,
A čím dlhšie ho nemáš, tým viac sa tá nálepka na tebe drží. Ľudia majú akékoľvek vzťahy skôr, ako žiadne. Pretože radšej sa budú trápiť s niekým, aby ich okolie neohováralo, ako keby mali byť sami a okolie na nich bude pozerať medzi prstami.
Je to ako s najnovšími vecami, školou, postavením....ten, kto má ,,štandard,, nie je tak nápadný, ako ten, kto ho nemá.
Ak vytŕčaš z radu, tak si viac viditeľný.
Ľudia majú potrebu ohovárať iných a tí iní majú potrebu vo vlastnej obhajobe. Niekomu vyhovuje život vo vzťahu, niekomu nie. Ak si s tým všetkým vyrovnaný, tak je to len plus pre teba. Ja si trebárs aj doma robím občas nemiestne žarty na túto témy, ale tieto "jokes" nie sú verejne publikovateľné. Myslím si, že aj to je cesta ako ľuďom vyraziť dych bez toho, aby si sa ich dotkol:-D