Ahojte,
aky mate nazor na to keby zena povedala chlapovi prva ze ho lubi. S priatelom sme spolu tristvrte roka, zatial tieto slova nepadli. On nikdy nepovedal ani ze ma ma rad, vacsinou povie ze som mu chybala. Minule som mu len dala vediet ze som rada ze ho mam a on iba ukaz ako a smajlik, ako fajn ale cakala som inu reakciu. Lubim ho a chcela by som mu to povedat ale obavam sa zeby to len nejak zahovoril ..raz sme sa pohadali a vtedy padli slova keby som ta nelubila neriesim nyas problem a nic..akoby tie slova prehliadal..
povedat lubim ta
:-DDD
kabel, ak nevies ked suka neda pes nevezme , naopak to nefunguje, to je rozdiel a podstatny, Muz je iniciator atd muz musi zachovat rod, zena to vecsinov sabotuje obohacuje sa
To by znamenalo, ze muz sa nezmoze na nic ine, len zasuvat a calovat... Co si teda nemyslim.
cholesterol, opakujem sa, ale keby nebol dopyt, nebola by ani ponuka :-DDD
denisaf, zena nema robit nic ine iba otrcat a uctovat, na ine sa nezmoze.
zena by to nikdy nemala povedat prva... neprinasa to stastie-vlastna skusenost...
Tarzan cestoval nechcel stroskotať, alebo byť vyhostený s rodinou. Pozri si ten povodný film a knihu.
On tam nechcel isť dobrovoľne spočiatku-jeho tam loď nechala. vratil sa tam ešte raz až potom ked odišiel s jane a sa už nevedel zaradiť do spoločnosti, lebo bol vychovávaný inač opicami, mal v sebe niečo iné ako človek, Iný sposob života-slobodu pralesa-a priatelstvo zvierat ktoré si budoval
dlhé roky. Jedol sprvu rukami-ako azijčania.Odišiel kvoli Jane, z pralesa-oblečenie ho škrtilo aj tie uhladené sposoby, bol divoch-slobodný. Ta Jana tam nechcela ostať-lubil ju. Boli to dve odlišné svety.
Skus-zober si za ženu domorodkyňu či to vieš.
Mesacny princ -lubim ťa.Tarzan keď sa zslubil oňuchaval ženské telo tak ako opičiak aj oni vedia bez slov prejavovať city. Použi neverbalnu komunikáciu-Traja mušketieri.
Su to krasne slova, ale este krajsie su vtedy, ak su spojene aj so skutkami.