Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

povedat lubim ta

Príspevok v téme: povedat lubim ta
anuska888

Ahojte,
aky mate nazor na to keby zena povedala chlapovi prva ze ho lubi. S priatelom sme spolu tristvrte roka, zatial tieto slova nepadli. On nikdy nepovedal ani ze ma ma rad, vacsinou povie ze som mu chybala. Minule som mu len dala vediet ze som rada ze ho mam a on iba ukaz ako a smajlik, ako fajn ale cakala som inu reakciu. Lubim ho a chcela by som mu to povedat ale obavam sa zeby to len nejak zahovoril ..raz sme sa pohadali a vtedy padli slova keby som ta nelubila neriesim nyas problem a nic..akoby tie slova prehliadal..

Ja123

Ja som sa ženil do roka a neľutujem, tie slová padli skôr a bolo ich veľmi veľa a v živote som s nimi veľmi šetril. Doma som mal tzv. studený odchov, žiadne prejavy lásky, atď. ale pre ňu to šlo samé.
Ak máš niekoho len rád(a ja mám rád cesnak, kyslé mlieko, ...) tak sa tieto slová veľmi ťažko hovoria, ide to ako z chlpatej deky, keď niekoho naozaj miluješ, tak dokážeš napísať ľúbostný list, aj keď to človek nikdy predtým nerobil.
Má ťa len rád, vyhovuje mu tvoja spoločnosť, užívanie, všetky tie vzťahové výhody, ale na nejakú spoločnú budúcnosť to nevidí, mať rád je na to príliš málo. Neverím že tým niečo buduje, muži si vedia roky užívať, aj 10 rokov a nič z toho, vzťah mu vyhovuje, ale na viac to nevidí, keď to uňho neprišlo doteraz, keď to bolo najsilnejšie, tak už to vôbec nepríde po rokoch, keď už dostal všetko.

Lejla5

My sme spolu cez pol roka a tiez nic, ako obcas mi to je jedno a obcas mi to pride tak trosku luto, ze si nic nepovieme, ale tak, ja recnika nemam a sam mi povedal ze u nich v rodine si nejak city neprejavuju, nie su taki srdecni ako moja strana, cize, nic s tym nenarobim a v tichosti zavidim ostatnym,

NehovorimTo

anuska888 - Ja som žena a tiež to nehovorím. Ako to tu niekto spomínal, je to blok. Ja tie slová viem len horko ťažko povedať do vzduchu. Nepoviem ich, lebo je to pre mňa až príliš. Neviem si predstaviť, žeby som ich mala povedať prvá a na mňa by to bolo ''hrrr'' aj po roku. A aj keby som vedela, že ho milujem, nepovedala by som mu to slovami, ale činmi.

Áno, som ako Penny z Teórie veľkého tresku (neviem, či si to videla).
Tá až po šiestich rokoch povedala Leonardovi, že ho miluje a to pripomínam, že to z nej zo zlosti vyletelo.
Neznášam tie dve slová a zatiaľ som ich nikomu nepovedala.
Musím cítiť, že je to ten pravý a musí na to byť ten správny čas,

Filip TT

To sa stáva. Keď si u nich v rodine nevyjadrovali lásku, môže to byť pre neho problém. Môže mať blok. Mám kamarátku, ktorá to svojho chlapca naučila. Potom jej to hovoril stále :)

lyst

je absolutne jedno, ci ta lubi, ci nie. Uz ci vam to skonci, alebo sa vezmete, o par rokov nebudes lubit ani ty jeho. Nieje dobre zakladat ci budovat vztah na tom, ze ho lubis, je to pominutelna vec. Dolezite je, ci sa mate naozaj uprimne radi. Dalej, ci si doverujete, ci si ctite jeden druheho, ci je vam spolu dobre, ci si vazite jeden druheho. Toto su riadne hodnoty, ktore v dobrom vztahu budu pretrvavat navzdy. Z celkoveho hladiska sa aj tak jedna zas o lasku :D, lenze je to uz aj tak nieco ine, vec ktoru musis vybudovat,, trochu som sa zamotal... Ty budes este mlade dievca, a poznas skor len tu lasku, ktora hlupo pada z neba, taky ten pekny cit, ci motyle v bruchu, a ty sa ho urcite pytas prave na to, ci tu hlupu docasnu lasku citi aj on k tebe. Neciti. On si k tebe buduje uz nieco vzacnejsie, a prave tebe ten hlupy cit raz pominie, a potom bude realna sanca, ze odijdes.

Inak ako bolo spomenute..., on nemusi byt typ, ktory to hovori,, je asi par typov... poriadne si pozri "jazyky lasky",, asi ich je 5,, ty nanho ides slovom....

PS, urcite sa ho nepytaj, ci ta lubi, este to len buduje,, len by si sa teraz zbytocne sklamala, a jeho by si tym strasne frustrovala, az mozno by si mu tym aj nasadila hrobaka do hlavy...,,, ako sa vravy, privela rozmyslat dobre nieje,, radsej na lasku este nemysli, a zite si

olennka

od niektorych ludi sa tejto vety nikdy nedockas.
odo mna tiez nie. Vyjadrujem svoju lasku cinmi.
On mozno tiez, tak schvalne, co pre teba urobil?

magdalena40

Ved ste spolu tristvrte roka, co cakas? Jasne ze z pocitu zeny je to ine, ale on je chlap. Nemozes to zas tak brat. Chlapom vzdy vsetko trva. Co sa tyka citov. Tak sa ho opytaj ze ci ta lubi a ak ti nebude vediet odpovedat a nepovie ti nic, popripade neviem, tak ta nelubi... ak ti ta rozumnu odpoved typu ze ano ale este nie v takom vyzname aby som vedel povedat ze ta lubim, tak to je uz o inom. Ale opytaj sa ho to normalne vazne. Nie so smiechom. Alebo len tak hocikde. Normalne skus vycitit pravu chvilu, urcite ked budete sami dvaja a az vtedy sa ho to spytaj.

lyst

on ta nemiluje, nieje do teba zamilovany, skor ta ma len rad, ako velmi neviem. Ale urcite dost nato, aby s tebou chodil, viac ako hocijaku obycajnu kamosku. Vsak necakaj od neho slova lubim ta, ked ta nelubi. Ked to hovoris ty, on to urcite vnima ako natlak, on urcite velmi dobre vie, ze to chces od neho pocut, ale predsa ti nebude klamat. Pozerala si teoria vel tresku? :D ta blondava neznasala tie slova :D ale aj tak si nakoniec sadli,, sice len serial, ale v beznom svete je to tak tiez.