Meska mi menstruacia a ja uz neviem co s tym, normalne mi meska cca 4dni ale teraz je to uz viac ako tyzden a ja si neviem rady, kvoly stresu alebo nejakemu prechladnutiu to nieje. Domace recepty ako cervene vino a horuca kupel mi nezaberaju.
Prosim poradte mi, som z toho na nervy.
Meskanie menstruacie
meska mi menstruacia vyse mesiaca este som nemala pohl. styk, mam 15 moze sa este kolisat, prvu som dostala pred 2 rokmi, bojim sa ist k lekarke....poradte prosim!!!
meska mi menstruacia vyse mesiaca este som nemala pohl. styk, mam 15 moze sa este kolisat, prvu som dostala pred 2 rokmi, bojim sa ist k lekarke....poradte prosim!!!
Dobry vecer. Chcela by som sa vas spytat ci nepoznate nejaky sposob privolanía menstruacie.. Meska mi asi mesiac kvoli tomu ze som dost schudla (snazim sa pribrat).. Bola by som rada keby ste mi nieco poradili ako by som si ju mohla privolat.. Dakujem :)
dobry den chcem sa opytat meska my menstruacia 16dní. robila som si test ale vysiel negativny no niesom si na sto percen ist ci som ho urobila spravne :( pohlavny styk som mala red 3 mesiacmi :( pomozte my ...
po roku som konečne dostala menzes dnes ho mam uz piaty den ....ja som vedela ze to pride samo a nemusim ani ku gynek. ist...som z toho taka happy:))
bea
nemá ak ti to mešká niekoľko dní prípadne týždňov... ak ti menštruácia mešká niekoľko mesiacov pravdepodobne ide o vážnejší problém a treba zájsť k lekárke... nie každá žena má pravidelný menštruačný cyklus... menštruácia môže meškať z viacerých príčin, tehotenstvo, stres, zmena hmotnosti, nadmerná fyzická aktivita, lieky, alebo mnoho iných ...
netreba sa zbytočne dopredu stresovať zachovaj kľud bude dobre
Zazaza.
može to byť stresom,alebo si možno schudla od toho stresu a vtedy nastanu aj problémy s menštruáciou...
Prosím môžete mi poradiť?Menš. mi skoro mešká 1 mesiadc čo mám robiť?Môže to byť spôsobené stresom a namáhaním sa/mala som maturitu a hrozne som stresovala?Žiadny pohlavný styk som nemala.tak tehotenstvo sa vylučuje a mens,cyklus mávam nepravidelný.Ďakujem