Dobry den vsetkym ;)
Mam velmi podobny pripad ako mal @golstar
V juli 2019 som mal otravu jedlom (yersinia - par dni zvracanie, hnacky, horucka). Diagnostikovali mi na zaciatku zial iba helikobaktera, ten som preliecil mastichou aj antibiotikami. Po 2 mesiacoch bol negativny, ale subjektivne tazkosti mi zostali (bolest brucha, netravenie, chudnutie). Po mnohych navstevach niekolkych ambulancii mi zistili az v januari 2020, ze som mal otravu yersiniou (mal som vtedy uz len zvysene protilatky v krvi, vytery aj stolica uz boli negativne). Lekari (obvodna aj gastroenterolog) sa zhodli, ze zrejme mam Sibo. Dychovy test som neabsolvoval, nakolko su teraz pozastavene kvoli Covid19. Mnohe dalsie vysetrenia inu diagnozu nepotvrdili, tak mi na gastro nasadili Normix. Po dobrati prveho balenia (7 dni) som citil velke zlepsenie (vela energie, viac sily, subjektivne mozno 90% plneho zdravia). Zial, po 2 tyzdnoch sa problemy vratili (aj ked v mensej miere). Beriem teraz druhe balenie (mal som odstup 3 tyzdne) a cakam, ako mi bude. Dufam, ze sa aspon zastavi chudnutie a budem schopny pribrat naspat a normalne fungovat. Mimochodom, lekar mi nekazal drzat ziadnu dietu ("nejedzte, co vam skodi") a povedal, ze probiotika nemam brat ziadne pocas liecby. Mam pocit, ze Normix mi sposobuje vedlajsie ucinky (nespavost a zvlastne sny).
Nemate nahodou este niekto podobne problemy a skusenosti? Ake pocity ste mali medzi jednotlivymi cyklami kury Normixom? Cital som v praci Dr. Pimentela aj pozitivne ucinky prokinetik, nestretli ste sa s tym niekto?