Sociopat

PojasenaRyba

Potrebujes pozornost alebo si liecis komplexy ;)
Mas to so sebou tazke ked ti niekto poukazuje na tvoju hlupost a este je to pravda. Vies ako, aby si chapala co ti vysvetlujem tak musim na tvojej urovni :) Ved vidim s kym mam docinenia.
A ta veta ktoru citujes je praveze celkom v poriadku. Nepochopila si. Na nej je nadherne vidiet tvoju hlupost.

LAXMI

A co ta je do toho? :)

Tvoj prispevok dnes 9:49.
"Psychopat ma tie vlastnosti tiez ale od narodenia, geneticky..."

Uz ani sama nevies, co dristas?
Nehraj sa na najmudrejsiu, dokonca sa nehraj ani na mudru. To, ze si vies nieco vyhladat v googli a prelozit prekladacom, ako vidno neznamena, ze tomu aj rozumies. Tvoje vyjadrovanie radim tak do stvrtej cenovej :)

PojasenaRyba

Laxmi teliatko moje. Dedicnost tu spominas iba ty. Ja nie. O dokazoch dedicnosti psychopatie sa nedocitas. Su len teorie. Ovsem narozdiel od teba ktora len drista a s istotou nieco tvrdi oni su vedecke kapacity ktore maju vedecke teorie. Ak vies co to je. A dedicnost ma aj ine podoby nez len ty poznas. Dalsie linky ti sem ale nedam lebo viem ze po anglicky nevies :) a ani v slovencine by si tomu nerozumela ;)

A kedze si tak vytazena co tu stale oxidujes ? Ved tu sedis ako mucha na torte.

LAXMI

A preco by som nevedela? :)
Nie si jedina kto tuzi po mojej spolocnosti, niektori ludia aj pracuju zlatko, vies?

Precitam si to vecer. Dufam, ze je medzi tym aj relevantna vedecka studia od genetika, ked tvrdis, ze je to dedicne, co urcite nie je :)

nnnuuu

Mesačný Princ sám povedal, že je sociopat. A ako sa to prejavuje? Tak to ani nechcite vedieť... Len menší príklad. To, že zle svojej babke obed alebo večeru, a pritom použije jej protézu by sa ešte dalo pochopiť, ale že nabalí susedovú fenu len preto, aby si mohol poležať v jej koterci na starom koberci a aby mohol zjesť jej kosť, tak to už je veľa! Blé. Viem, Slnko, ty za to nemôžeš.