ahojte, mozte mi prosim vas niekto normalne vysvetlit, kto je to sociopat? Co to znamena, ked takto niekto niekoho oznaci? Ako sa taky clovek prejavuje k inym ludom, v partnerskom vztahu...? Dakujem :)
Sociopat
:D Nevies si to najst tak to nechavas na mne. To je doost trapne.
www.ncbi.nlm.nih.gov
www.ncbi.nlm.nih.gov
bjp.rcpsych.org
rozhovor s neurovedcom
www.youtube.com
www.youtube.com
Viac ti neposkytnem. Nezasluzis si :D Nic nie je zadara a toto mas az nadmieru.
Ty nevies, co je to vedecka studia.
Nevies, ze aj internet patri medzi media, ale urcite vies, co je to sociopat a psychopat :)
Iste dievcatko, iste.
A tiez by som si dala na tvojom mieste pozor na to, co vypustas do medii. Konrektne menovat verejnych cinitelov a spajat ich s konkretnou diagnozou.
Mna nezaujimaju nejake clanky a subjektivne nazory autorov.
Ty nieco tvrdis a mna zaujima, na ktoru konkretne vedecku studiu sa odvolavas.
Ja si nebudem nic hladat. Ako mam vediet, o ktore sa z toho ty opieras?
Nepoznas rozdiel medzi clankom a vedeckou studiou?
Ak vies anglicky, vyhladas si. Ak nevies nebudes vediet citat.
Klucove slova hladaj psychopathy, amygdala, prefrontal cortex. Tych clankov je na nete viac. Najdes aj videa. Len si pekne nastuduj ked vies.
No, naprikad aj tu :)
Nie pekne mi ich najdi ty. Pokial nieco tvrdis,musis to vediet aj dokazat, inak len vyblakujes do sveta svoje fantazmagorie. A tym rehotom svoju blbost neprekryjes ;)
Ze studujes :DDDDD
Najdi si ale 99% nenajdes v slovencine.
Tak mi sem daj tie fakty a vyskumy.
Ja studujem psychopatov uz niekolko rokov. Na rozdiel od teba mam na to aj vzdelanie.
Tak sa nehraj na mudru.
Laxmi to je dobra blbost. Ale necudujem sa ti, v dnesnej dobe ludia veria aj tomu ze zem je plocha.
Treba si precitat najnovsie vyskumy a nezaspat dobu. A ked uz tak sa nebavime o jednom gene ale o viacerych ktore vedu k tomu ze iste casti mozgu funguju psychopatov inak. To su fakty a nie ze to nikto dokazat nevie :DD
V dnesnej spolocnosti nie je kazdy sociopat. Najprv si zisti co sa tym vyrazom mysli. Mas reci totozne ako mesacny. Aj ty mas nebodaj zas desat nickov ?
Sociopat dokaze citit ale je poskodeny prostredim a vychovou. Mozno nejakou inou poruchou. Psychopat sa narodi. To je podobne ako ked sa niekto narodi schizofrenik, alebo retardovany, alebo autista a ine. Na tom nie je dnes uz nic zahadne. Len pre neinformovanych ludi su to novinky.
Nic take, ako gen psychopatie neexistuje. Psychopatia nie je dedicna. Tak by som to netvrdila, lebo nic take nikto nedokazal a ani dokazat nevie.
Psychopatia a sociopatia vznika vplyvom spolocnosti, rodiny, vychovy.
V dnesnej spolocnosti je takmer kazdy clovek sociopat, ci psychopat.
Najdete ich tam, kde by ste ich nehladali a suvisia s vysokym IQ. Lekari, sefovia atd.
Sociopat potlacil svoju emocionalnu stranku. Neciti ziadne city, ziadne zlutovanie, ci lasku. V pohode dokaze aj oklamat detektor lzi.