Magnetická rezonancia

Príspevok v téme: Magnetická rezonancia
123780

Mám ísť kvôli migrenam na magnetickú rezonanciu. Chcela som sa opýtať či neviete či sa robí v tom prípade iba magnetická rezonancia hlavy alebo všetkého (nevyznám sa v tom) a či tam bude vidieť,že som pred tým fajčila. Mám 19 a mama by ma zabila,keby sa to dozvie(je kamarátka s tou lekarkou takže by jej to povedala).

Prosím potrebujem to vediet.

denanusa

Lenže na súkromnej klinike to aj niečo bude stáť a neviem či by som chcela niekde nechať celú svoju výplatu, to asi nebude celkom lacné, či? Tiež akože mám ísť až v novembri na magnetickú, ale tak budem musieť počkať, aj keď výsledky toho vyšetrenia sú pre mňa veľmi dôležité.

Darinik

nečaká sa všade, aspoň teda čo ja viem. Keď som si riešila normálne magnetickú, tak som čakala na termín mesiace, potom som sa rozhodla, že magnetickú absolvujem na súkromnej klinike a tam som nemusela toľko čakať. Je to fakt rozdiel čakať niekde týždeň alebo niekde tri mesiace.

lajtmannlea

Annah ahojky...kde prosím ťa v dnešnej dobe sa nečaká dlho na termín magnetickej rezonancie? Všade sa čaká. Dokonca niekoľko mesiacov, kiežby sa to niekde dalo vybaviť skôr. Ja tiež som sa objednávala pred mesiacom a termín mám za ďalší mesiac až a čo nenavyberám si.

philips

Však ja už sa onedlho poberiem do dôchodku a to som len toť nedávno slávil 20.. Ale no čo už, voči času sme všetci bezmocní

annah

*keď máš migrény tak zrejme ide o magnetickú rezonanciu mozgu, hlavy, myslím, že tam by takúto záležitosť nemalo byť vidieť, ale ak máš obavy, tak by som vyskúšala iné pracovisko, podľa mňa tak to budeš mať najlepšie riešiť, aj keď bolo by ešte fajn keby si nemusela dlho čakať na magnetickú*