Magnetická rezonancia

Príspevok v téme: Magnetická rezonancia
123780

Mám ísť kvôli migrenam na magnetickú rezonanciu. Chcela som sa opýtať či neviete či sa robí v tom prípade iba magnetická rezonancia hlavy alebo všetkého (nevyznám sa v tom) a či tam bude vidieť,že som pred tým fajčila. Mám 19 a mama by ma zabila,keby sa to dozvie(je kamarátka s tou lekarkou takže by jej to povedala).

Prosím potrebujem to vediet.

Vlados

Na mag.rez. nepotrebujes ziadne doporucenie. Aspon v sukromnych zariadeniach. V Trencine to stoji 150 eur, ked ides bez doporucenia, s doporucenim je to asi zadara, neviem nebol som.

Jaja15

Macava na takéto vyšetrenie musí byť dôvod väčšinou samotná bolesť hlavy nestačí. Musíš mať odporušenie od neurológa. Ten zhodnotí, či ide o migrény, bolesť z chrbtice alebo to môže byť niečo vážnejšie a pošle ťa na magnetickú rezonanciu. Ak ťa bolí ruka, tiež nejdeš hneď na RTG, musí tam byť podozrenie na zlomeninu.

philips

macava, samozrejme, že potrebuješ odporúčanie lekára, ak si to nemáš v pláne hradiť z vlastného vrecka..

macava

na magneticku aj potrebujete odporucanie od lekara? od neurologa alebo tak, ci to netreba a staci sa objednat? nikdy som nic taketo nepodstupila a rozpravala som sa s kamoskou, ze mam problemy s bolestou hlavy a ona mi spominala, ze asi by bolo fajn aj taketo vysetrenie

valinka

Výsledky z rezonancie už máš hádam, či? Celkom by ma zaujímalo, že ako si dopadla aké výsledky ti prišli. :)

ihlana

klaudusinka a kde si ich absolvovala? zaujimalo by ma to, ked sa to da niekde absolvovat v takej dobe, predsa len nemam casu nazvys, kedze aj praca, aj rodina, aj domacnost a ked este mam niekde dlho cakat, tak to ma ubija :(

klaudusinka

-denanusa-
- toto si ani neviem a hlavne ani len nechcem predstaviť, že by ma niečo takéto čakalo - raz som musela ísť na magnetickú rezonanciu, ale to mi manžel vybavil a do týždňa som absolvovala vyšetrenia :)

manekoko1

Poskytujeme kvalifikovanú pomoc na získanie pôžičky bez záruk a ručiteľa za atraktívnu
cenu a za najvýhodnejších podmienok. Kontaktujte nás

Manekovasvetlana100@gmail.com

denanusa

Už áno, už je to za mnou. Výsledky uvidíme, to ešte nemám, ale bez debaty už toto budeme riešiť inak, už nebudem čakať tak dlho kedy dostane ocino termín, veď to je na nervy aby niekoľko mesiacov čakal na veľmi dôležité vyšetrenie

Tomas12345

Podla mna len magneticku hlavy ti budu robit a tvoja mama to urcite nezisti nema ako navyse mas 19 rokov takze uz nie si dieta aby doktor telefonoval tvojej mame ohladom vysledkov.