Magnetická rezonancia

Príspevok v téme: Magnetická rezonancia
123780

Mám ísť kvôli migrenam na magnetickú rezonanciu. Chcela som sa opýtať či neviete či sa robí v tom prípade iba magnetická rezonancia hlavy alebo všetkého (nevyznám sa v tom) a či tam bude vidieť,že som pred tým fajčila. Mám 19 a mama by ma zabila,keby sa to dozvie(je kamarátka s tou lekarkou takže by jej to povedala).

Prosím potrebujem to vediet.

valinka

Tak snáď ti to všetko dobre dopadlo, uvidíš no, podstatné je tieto veci riešiť vopred a dobre si zistiť ako to kde chodí aby si vedela, aj keď myslím, že toto bolo pre teba aj takým ponaučením, čo?
:D

denanusa

Valinka ďakujem ti za rady, už to mám za nedlho, už to ja meniť nebudem, keďže už som na tom takto, ale otec akurát včera prišiel od lekára, že bude musieť absolvovať rezonanciu, tak to skúsim vyriešiť prostredníctvom súkromnej kliniky :)

ihlana

mozes mi napisat kde si ju absolvovala a ako dlho si cakala na termin ked si pisala ze si isla tam kde to trvalo najkratsie? rada by som vedela na koho sa obratit v takomto pripade :)

Eimi

tiez som radsej absolvovala rezonanciu tam, kde boli najkraqtsie cakacie doby, to kde sme aby som niekolko mesiacov cakala na termin :)

annah

*oplatí sa ísť podľa mňa do magnetickej rezonancie aj ako samoplatca, hlavne aby termín sme dostali, čo najskôr, pretože to je pri tomto veľkým problémom*

valinka

Áno, aj magnetickú rezonanciu, v Spinne som ju absolvovala. To je na tebe, na tvojom mieste by som si skúsila zistiť či skorší termín je možný, možno aj na tejto klinike, kde som ja bola by si sa mohla informovať, kedy by si mohla dostať termín. Podľa mňa čím skôr tým je to lepšie ;)

denanusa

Valinka ty si aj magnetickú rezonanciu podstúpila teda na súkromnej klinike? Ešte mesiac kým nadíde deň kedy som na rezonanciu objednaná, neviem či hľadať ešte niekde inde nejaký termín skorší alebo či fakt ot už nechám tak a budem si musieť počkať

Deane

Ja som bol v TN v Alfamedia na doporučenie on neurologičky a neplatil som nič myslím. Poiťovňa to hradí a je jedno či je to štátne alebo súkromné zariadenie. A pre samoplatcov to stojí myslím 100€, majú tam na nete cenník.

yorka

tak, tak. Taktiez som mala cest aj so sukromnymi aj so statnymi lekarmi, kazdy je iny. Nechcem tiez vsetkych hadzat do jedneho vreca, avsak sukromni lekari maju vacsiu snahu pomoct aspon teda moja skusenost je taka, viac sa snazia cloveku pomoct ;)

valinka

Nebude to toľko. Máš zvláštne predstavy. Síce kedysi som ich mala tiež. Celkovo som pred súkromnými klinikami bočila, ale dnes už nie. Už ich vyhľadávam. Pretože starostlivosť a odbornosť je na úplne inej úrovni ako niekde u štátneho lekára.