Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Magnetická rezonancia

Príspevok v téme: Magnetická rezonancia
123780

Mám ísť kvôli migrenam na magnetickú rezonanciu. Chcela som sa opýtať či neviete či sa robí v tom prípade iba magnetická rezonancia hlavy alebo všetkého (nevyznám sa v tom) a či tam bude vidieť,že som pred tým fajčila. Mám 19 a mama by ma zabila,keby sa to dozvie(je kamarátka s tou lekarkou takže by jej to povedala).

Prosím potrebujem to vediet.

smoula

jeeej to mam radost, ze je tot akto, ja som si myslela, ze dlhsie sa bude cakat aj ked je to takato klinika, ale toto som velmi milo prekvapena, ze ani na objednanie ani v cakarni sa dlho necaka :)

yorka

ano na sukromnej klinike, nemala som problem, nasla som si kontakt, informovala som sa ako to u nich chodi, co vsetko bude treba, ci aj nejake papiere atd a dostala som termin, ono je to cele lahsie ako ked si to vybavujes u statnych lekarov a cez nich kadejako ;)

stracenka

To si bola na súkromnej klinike?..nemala si problém sa dostať na takúto kliniku?..neviem vôbec ako to chodí, keď by som to chcela takýmto spôsobom vybaviť..

yorka

nemala som problem ani s tym aby som dostala termin a ani som na samotny termin dlho necakal, to sa ti nestane nieco take, ze by ti povedali, ze termin o tri mesiace alebo tak a pritom ta trapi nieco vazne chapes. Ja som bola rada, ze som sa obratila prave na kliniku, o ktorej som ti pisala, lebo napriklad aj to, co si sa pytala o kolko skor som musela prist, no prisla som na cas na ktory som bola objednana, nemusis chodit o dve hodiny vopred aby si sa dostala na radu :)

smoula

yorka tam sa da objednat? zaujima ma, ze keby som sa objednala tak ako dlho si cakala? reku kedy si prisla na ambulanciu? aspon hodinu vopred alebo kolko?

yorka

taktiez si myslim, ze je nevyhnutne navstivit neurologa, od toho sa da potom odrazit dalej :) Ja chodim na neurologiu do Spinnu, ak by si chcela skus sa aj tam informovat, ja som tam nemala problem, moj problem sa vyriesil a hlavne nemala som problem s tym, ze by som nejako dlho musela cakat, s cim som sa u statnych lekarov stretavala velmi casto

matriska

MACAVA

Najvhodnejsie je najskor to prebrat s lekarom, najskor by som povedala, ze s neurologom. Aj ked napriklad ja ked som mala ist k neurologovi, tak som uz az nervozna bola z toho cakania, takze aj celkom chapem, ze sa hned pytas na toto. Mozes ist na rezonanciu aj ako samoplatca. Ale lekara by som navstivila.

philips

Vlados, pokiaľ nemá žiadanku na vyšetrenie, tak ju síce zoberú, ale hradí si to plne sama aj v prípade, že by tam niečo bolo. Ak má záujem o bezplatné (hradené poisťovňou), tak jedine cez odosielajúceho lekára po príslušnej indikácii na dané vyšetrenie.