Žehlím si vlasy pričom používam prípravok Hot straight od L´oréal,rôzne regeneračné prípravky a kondicionéry.Neviem prečo ale aj po kvalitnom vyžehlení profesionálnou žehličkou sa mi niekedy úplne vykrútia,skrepovatejú...a keď je ešte aj nebodaj vlhko...Má niekto dobrú skúsenosť s nejakým prípravkom?Aby ostali rovné...škodí to žehlenie veľmi mojim vlasom?Som zúfalá...
Žehlenie vlasov,prosím poraďte!
Gruch:ale tiez to odrasta, treba stale obnovovat
diky skusim:D
no ak mozem poradit,tak si po umyti natoc volne vysusene vlasy na velke natacky a zehli to az potom..A na ochranu a regeneraciu odporucam jednoznacne GlissKur masku,pred natackami naniest GlissKur balzam v spreji a pred zehlenim MATRIX Sleek look Smoother..Vlasy mi drzia rovne az do dalsieho umytia, pri velmi vlhlkom pocasi sa tocia uplne minimalne,a pritom su povodne uplne kucerave,nie vlnite..
moja kamaratka si vlasy uz asi 2-3 roky zehli kazdy jeden den.no ma ich nadherne. leskle, jemne, a dost huste. okrem toho si aj vlasy casto farbi.tak dvakrat do mesiaca.takze neviem neviem
no ja som v zahranici a tu sa velmi robia, ze nechcu skodit vlasom, tak zehlicku pouzivaju v kadernictvach minimalne, a to som min. 5 kadernicok vyskusala. jedna mi dokonca povedala, ze on ma rada vlasy, tak ich nechce masakrovat. ale na druhej strane mi ich hodinu fenuju cez okruhlu kefu, ale ten fen je tak horuci a uplne na vlasoch, ze sa z nich pari, ze je to urcite minimalne rovnake nicenie ako zehlicka. ale oboma sposobmi sa da dosiahnut velmi pekny vysledok - leskle rovne vlasy. zial doma je to o nicom, akokolvek sa snazim, tak musim ist skoro kazdy tyzden ku kadernicke
Počula som radu od kaderníka: Vlasy po umytí vyfúkať rovnacími kefami, alebo hocijakou kefou čo najviac dorovna, podľa možnosti nie veľmi horúcim vzduchom lebo si zničíš vlasy ešte skôr ako použuješ žehličku,(ale potom Ťa to bude trvať dlho a spáliš viac elekriky,) a až potom vlasy žehliť. A hlavne, potom sa zdržiavať v miestnostiach s minimálnou vlhkosťou vzduchu. A vlasy sa fakt každým žehlením a kulmovaním kazia. Musela by si si každý večer robiť zábal z majonézy, alebo osobného kaderníka.
zehlila som vlasy pol roka, uplne som ich znicila, dalsi rok mi trvalo kym som ich vyliecila ako - tak. rok som si ich nefenovala ani nezehlila, aby sa vratil lesk a zdravy vzhlad. skusaj aj vlnite vlasy, nie stale rovne. ani ja som si ich nefarbila a tak som si nahovarala ze im zehlenie nemoze az tak ublizit. a tudle. prebrala ma az kadernicka.
ALE CO MAM ROBIIIITTTT????Ako si mam inak ako zehlenim narovnat vlasy???Ako dlho to znesu?Ani si ich nefarbim ani nic ine skodliveee...
ak budes vlasy casto zehlit, znicis ich. su vseliake masky, teraz je toho ajajaaaaaaaaaaaaaaaj!