Žehlenie vlasov,prosím poraďte!

Príspevok v téme: Žehlenie vlasov,prosím poraďte!
poliewoocka

Žehlím si vlasy pričom používam prípravok Hot straight od L´oréal,rôzne regeneračné prípravky a kondicionéry.Neviem prečo ale aj po kvalitnom vyžehlení profesionálnou žehličkou sa mi niekedy úplne vykrútia,skrepovatejú...a keď je ešte aj nebodaj vlhko...Má niekto dobrú skúsenosť s nejakým prípravkom?Aby ostali rovné...škodí to žehlenie veľmi mojim vlasom?Som zúfalá...

vlnka329

ajoojky vsetci! ja sa vas len cem spytat ze ci niekomu zehlenie vlasov tiez tak namaha vlasy ako mne! ja si ich zehlim zhruba pol roka ale moc to mojim vlasom neprispieva ale nechcem ich nechat kucerave! nevie mi niekto poradit ako by som im mohla trosku poomoct aby sa nelamali tak rychlo? dakujem vsetkym

sydney

ahoj poliewoocka! ja si zehlim pravidelne uz pol roka a nijako mi to neznicilo vlasy - praveze mi ich kazdy viac chvali - je pravda ze si ich musim dat strihat kazde tri mesiace koli koncekom - ale to sa ma strihat,aby vlasy rastli rychlejsie (ak niekto viete nejaku dobru radu na rychleji rast vlasov,sem s nou:))) ja na vlasy pouzivam L´Oreal sampon, regenarcnu kuru L´Oreal - neviem ako sa vola,ale je to v krabicke a su tam 4 male tuby a este gliss kur na namahane vlasy,na zehlenie hot straight od L´Oreal a na zaver votriem na uhladenie emulziu L´Oreal - a to mam este k tomu farbene vlasy. pisem ako chodiaca reklama L´Orealu ,ze?:)ale ta znacka sa mi najviac osvedcila

zdrawoweda

poliewoocka, ja to presne poznam... mne tiez nic nezaberalo a ked aj hej, tak iba na 5 minut...
uz vobec nepouzivam tie pripravky z obchodov, pripravky na zehlenie a fenovanie si uz kupujem VYLUCNE IBA V KADERNICTVACH...
su sice drahsie, ale stoja za to, neviem si to vynachvalit, fakt kvalitka... :)

poliewoocka

Tym,ze si ich zehlis mechanicky namahas konceky.Ked su uz rozstiepene,nic ich nezceli,treba ich odstrihnut.To su len reklamne triky...Skus predchadzat ich stiepeniu.Vyskusaj gliss kur,alebo zabaly z olivoveho oleja.

silvulusik

prosim vas co pomaha na rostiepene vlasy?? uz so sa dala aj ostrihat ale o 2 tyzdne som ich mala znovu rozstiepene. vlasy si nefenujem iba zehlim uz asi polrok.. :) dakujem..

3martina3

Ja si vlasy zehlim uz cca rok a musim povedat, ze su ovela krajsie ako vtedy, ked som si ich vyrovnavala kefou a fenom. Vtedy boli velmi matne, absolutne bez lesku a "chlpate". Vhodne je zainvestovat do dobrej zehlicky, poradte sa s kadernickou. Ja mam remingtonku za 1400, ale oplatilo sa. A samozrejme treba pouzivat pripravky na zehlenie, tie kupujem v kadernictve, vyjde ma to asi 300 jeden sprej. Myslim, ze sa vola affix - na zehlenie. Problem je trosku v hmle, ale vtedy hodim kapucnu a idem :)Vela stastia so zehlenim .)

ashanti

ahojte.najlepsie na vyrovnanie vlasov je sleek look od Matrix. maju celu sadu od samponu az po sprej na zehlenie vlasov-je fakt super, vlasy krasne vonaju a vo vlhkom prostredi sa nekuceravia. Ten sprej stoji cca 470 Sk ale vydrzi fakt dlho. Dostanes to kupit len vo vybranych kadernictvach.

lululucia

No tak neviem kde jej robili trvale vyzehlenie v Australii?Trvale vyzehlenie neexistuje,vlasy sa nedaju trvalo vyrovnat,kazde rano vstanes preceses a mas ich rovne?To je velka blbost.Ak by t existovalo,preco tie baby co chcu mat rovne vlasy si ich zehlia a nejdu jednoducho ku kadernicke a nedaju si ich na cely zivot vyrovnat?

sisulienka

lululucia: trvale vyrovnanie existuje ma ho kamaratka neviem ako si na to prisla ,ze neexistuje...
uz to ma 2 rok a vlasy vyzeraju uplne hladke a krasne vobec ich nema znicene