čaute čaute, mám 23 rokov a teda myslím že najvyšší čas si nájsť konečne vzťah...po 3 rokoch....kedže v 20 ma opustila priatelka po 5 ročnom vzťahu... bolelo to dosť ale už som z toho vonku.....na jednej socialnej sieti kde sa pridavaju fotky som zbadal fakt pekné dievča....teda polajkoval som jej nejaké fotky a tak....prekvapilo ma teda ked aj ona mne a začali sme si písať....po meisaci pisania to prerástlo proste do takej miery že srdiečka, oslovenia proste konečen som bol šťtastný a vyzeralo to že obaja sme....proste fakt zaľúbení...nebojím sa to tvrdiť lebo mi písala "každú sekundu" ked som nahodou dlhšie neodpisoval...pol dna napr..kvoli práci...volala mi a bála sa o mna...bolo to zjavné...no a teda sme sa konečen odhodlali že sa stretneme...riadne sme sa tešili na to.....stretli sme sa...bolo nám uplne super....smiali sme sa, vtipkovali a potom zrazu nič.....uplne ochladla.....zo dna na den....už si nepíšeme....a ja neviem čo som urobil zle....fakt sa opúšťam....pozerám sa do zrkadla...že musím byť riadne hnusný....a špatný....alebo ja neviem....neviem čo sa stalo...jednoducho chcem aby to s nou pokračovalo dalej..... čo mám robiť? viete mi poradiť?
Stretli sme sa/nepáčim sa jej
Ešte ma napadla taká možnosť, že sa k nej mohol vrátiť jej bývalý o ktorého v skutočnosti vždy stála.
Možno je to nedorozumenie. Mohla získať nejakú informáciu napríklad, podľa čoho si myslí, že ju podvádzaš. Mohol si povedať nejakú poznámku, na základe ktorej si myslí, že nie je pre teba zaujímavá. Mohlo sa stať všeličo. Bola tu aj taká téma, keď sa on dozvedel, že trpí ťažkou chorobou, tak s ohľadom na ňu predstieral, že už ochladol, aby si našla niekoho iného.
Niečo sa zrejme stalo. Skús to zistiť. Aj za tú cenu, že ju niekde neohlásene "vyhmatneš".
čo máš robiť? kašli na ňu!! nestojí ti za to... určite sa zahľadela do nejakého iného a na teba teraz serie, lebo ide po niekom "lepšom"... vykašli sa na to a netráp sa kvôli nejakej blbke... nestojí ti za to!! maj trochu hrdosti. nie hnusný!! hľadaj ďalej a nájdeš nejakú normálnu, ktorá ťa bude chcieť