Stretli sme sa/nepáčim sa jej

Príspevok v téme: Stretli sme sa/nepáčim sa jej
lu3as

čaute čaute, mám 23 rokov a teda myslím že najvyšší čas si nájsť konečne vzťah...po 3 rokoch....kedže v 20 ma opustila priatelka po 5 ročnom vzťahu... bolelo to dosť ale už som z toho vonku.....na jednej socialnej sieti kde sa pridavaju fotky som zbadal fakt pekné dievča....teda polajkoval som jej nejaké fotky a tak....prekvapilo ma teda ked aj ona mne a začali sme si písať....po meisaci pisania to prerástlo proste do takej miery že srdiečka, oslovenia proste konečen som bol šťtastný a vyzeralo to že obaja sme....proste fakt zaľúbení...nebojím sa to tvrdiť lebo mi písala "každú sekundu" ked som nahodou dlhšie neodpisoval...pol dna napr..kvoli práci...volala mi a bála sa o mna...bolo to zjavné...no a teda sme sa konečen odhodlali že sa stretneme...riadne sme sa tešili na to.....stretli sme sa...bolo nám uplne super....smiali sme sa, vtipkovali a potom zrazu nič.....uplne ochladla.....zo dna na den....už si nepíšeme....a ja neviem čo som urobil zle....fakt sa opúšťam....pozerám sa do zrkadla...že musím byť riadne hnusný....a špatný....alebo ja neviem....neviem čo sa stalo...jednoducho chcem aby to s nou pokračovalo dalej..... čo mám robiť? viete mi poradiť?

LAXMI

Neurobil si nic zle. Jednoducho sa rozhodla inak. Ludia maju slobodnu volbu, mozu si vybrat s kym budu. Mohla ti to samozrejme cestne vysvetlit, co neurobila a svedci to o jej charaktere. Bud rad.

karinko

pre zakladatela: to sa stava aj zenam,neboj sa, ze ich muzi odmietnu alebo ignoruju,nie len muzi su odmietany a ignorovany,dokonca sa to nezda ale zeny to beru mozno horsie ako mi chalani :))

hubabuba

Zlatko nepáčiš sa jej! Je mi lúto. Ak by si sa jej páčil, tak by ti pisala stale. Ale nepačil si sa jej. nemá záujem. Hladaj inú.

ssssm

V tomto veku su zeny este nezrele na vazny vztah. Ak bez vysvetlenia neodpoveda, znamena to, ze sa nema cenu o niecom serioznejsom s nou bavit, nepochopila by to.

Filip TT

Ja osobne by som to tak rýchlo neuzavrel s tým, že som nezapôsobil. Píšeš, že ti volala. To znamená, že poznala tvoj hlas, tvoje vyjadrovanie, tvoje reakcie. Tiež píšeš, že už ste mali vytvorený istý vzťah, už ste o sebe dosť vedeli.

Ja by som sa opýtal, čo je vo veci. Ulahčil by som jej odpovede tým, že by som nekládol otvorené otázky, ale také aby mohla odpovedať áno - nie.

Teda napr.: Zistila si na našom stretnutí, že nie som ten pravý? Predstavovala si si ma inak? ...

pragmatik

A to je dalsia vec ze fotky skresluju. Niekto moze byt pritazlivy na fotke a v reali nie a niekto nemusi byt na fotke ale v reali ano. Teda pre nejaku osobu.
Ja som preto zastanca zoznamovania sa osobne. Ak ju zaujnes osobne v reali tak vies ze sa jej pacis lebo ta vidi life, citi ta, pocuje, vidi vsrtky tie neverbalne prejavy a tak dalej.
Ja som sa raz tak nepacil jednej z internetu a popravde ona tiez nebola nieco extra. No a v reali som sa pacil takej ktoru som ja povazoval za krajsiu od tej z internetu. Takze...

pragmatik

Kvoli nejakej drobnej picovine zahodila vsetko ostatne co sa ju na tebe pritahovalo. To znamena ze je za tym jej mladicka tupost. Odhadujem ze bude okolo tvojho veku. To su pubertaci este aj ked oficialne akoze nie ;) Ona musi dospiet ty uz si mozno o nieco dalej.
Kvoli vyzoru sa netrap. Vela ludi si mysli ze maju patent na krasu a pritom je to len ich subjektivny dojem. Nejakej inej sa pokojne mozes pacit a ta ina sa ti mozno bude pacit viac nez tato tu. Asi to tak malo byt ked ta len tak nechala.

Janno82

Podľa môjho názoru sa nestalo nič tak ,,záhadné", akurát po reálnom stretnutí s tebou zistila, že to nie je úplne to, čo si predstavovala, ale nemyslím si, že je to čisto iba o vzhľade. Áno, bavila sa s tebou, smiala, ale z jej strany to nezaiskrilo, niečo tam jednoducho chýba. Z toho, čo si napísal usudzujem, že tvoje fotky videla, vedela už ako vyzeráš a určite si to vedel aj ty. Písali ste si spolu, ale podľa môjho názoru, internet a skutočnosť sú dve rozdielne veci. Aj fotka, napriek tomu, že nie je upravovaná, ani nejako špecificky štylizovaná, dokáže tak trochu oklamať, oproti tomu, čo je v skutočnosti. Jednoducho povedané, fotka je fotka a vidieť niekoho ,,naživo" je sto a jedno. Taktiež, keď si človek s niekým iba píše a nezažíva ho v skutočnosti, vytvára si o tom danom človeku falošnú predstavu, resp. dotvára si jeho osobnosť, je tam veľa filtrov, ktoré si podvedome dosadzujeme na toho človeka. Veď aj keď niekoho spoznávame v skutočnosti, dlho trvá, kým sa nám odkryje vo väčšej miere jeho skutočná ,,nefiltrovaná" osobnosť.
Určite ťa to neteší, ale myslím, že sa to dá časom spracovať. Čo je podľa môjho názoru horšie, že už ti nemala tú odvahu ani len cez internet napísať, čo je vo veci, že možno čakala niečo iné, mala inú predstavu a tak podobne. Dalo sa to vysvetliť, aj keď to nie je dvakrát príjemné. Ale takí už sú dnešní ľudia. Dokážeme sa rýchlo nadchnúť, namotať, ale potom to aj rýchlo zhasne a zrazu každý radšej hrá mŕtveho chrobáka. Aj keby sa ti ozvala a vysvetlila by ti to, s najväčšou pravdepodobnosťou to nebude pre teba nič potešujúce. Preto ti asi nezostáva nič iné, len sa s tým vyrovnať a skúsiť to s nejakou inou.

Biela Kobra

Normálne šla na rande s určitými predstavami, ktoré v nej vyvolala vaša komunikácia na FB, a zistila, že v realite sa jej predstavy nesplnili. To je všetko. Nemusí to byť tým, že ťa zavádzala, ani tým, že v skutočnosti vyzeráš ináč ako na fotke. Možno jej nevoniaš, možno sa jej nepáči tvoj hlas, tvoje vystupovanie, proste sa jej nepáčiš a hotovo, z jej strany iskra nepreskočila a s tým sa nedá nič robiť. Nechce, aby tvoje nádeje pokračovali ďalej, tak ochladla. Nájdi si inú, milých dievčat behá po svete dosť. Koľkí z nás dostali po nose aj niekoľkokrát, pozbierali sa, šli ďalej a šťastne zakotvili :)

DoktorExitus

Inak povedane predstavovala si že prebehne tajomna chemia a budeš neodolatelný krasavec a kdedže nie si tak samozrejme že sklamana je. A preto su 2 možnosti akoby sa to dalo naraviť. 1. pojdeš na plastiku nech je z teba fesak ale kedze to nie vždy dobre musi dopadnuť lepšia je 2 možnosť že budeš neskutočne zalovený lebo i tam malý tučný škaredý sa stáva Krásny vyšportovaný mladenec.