čaute čaute, mám 23 rokov a teda myslím že najvyšší čas si nájsť konečne vzťah...po 3 rokoch....kedže v 20 ma opustila priatelka po 5 ročnom vzťahu... bolelo to dosť ale už som z toho vonku.....na jednej socialnej sieti kde sa pridavaju fotky som zbadal fakt pekné dievča....teda polajkoval som jej nejaké fotky a tak....prekvapilo ma teda ked aj ona mne a začali sme si písať....po meisaci pisania to prerástlo proste do takej miery že srdiečka, oslovenia proste konečen som bol šťtastný a vyzeralo to že obaja sme....proste fakt zaľúbení...nebojím sa to tvrdiť lebo mi písala "každú sekundu" ked som nahodou dlhšie neodpisoval...pol dna napr..kvoli práci...volala mi a bála sa o mna...bolo to zjavné...no a teda sme sa konečen odhodlali že sa stretneme...riadne sme sa tešili na to.....stretli sme sa...bolo nám uplne super....smiali sme sa, vtipkovali a potom zrazu nič.....uplne ochladla.....zo dna na den....už si nepíšeme....a ja neviem čo som urobil zle....fakt sa opúšťam....pozerám sa do zrkadla...že musím byť riadne hnusný....a špatný....alebo ja neviem....neviem čo sa stalo...jednoducho chcem aby to s nou pokračovalo dalej..... čo mám robiť? viete mi poradiť?
Stretli sme sa/nepáčim sa jej
Mesacny,
Nerobi to vizitku zenam, ale len jednej krave.
Ty tiez nie si vizitka vsetkych muzov. Nastastie.
... a uvidiš na čom si....
Ahoj, skús ju kontaktovať občas, pýtaj sa ju ako sa má, skús nadviazať bežný rozhovor, aj keď to stroskotá, pokúšaj sa zopár - krát po kratšom čase znovu a znovu (možno potrebuje čas na rozmyslenie),,,,, až nakoniec, ak Ti dôjde trpezlivosť, normálne na rovinu sa jej opýtaj, že či sa jej páčiš,, že či sa chce s tebou zoznamovať a spoznávať.....
Akurat som si precitala tvoj problem aj niektore rady, a naplno suhlasim s radaporadim. Moj znamy mal tiez smolu vo vztahu a dost casto mi rozpraval o tom, ze bol tiez aktivny na roznych zoznamovacich strankach. No stalo sa mu 3x po sebe, ze mu dievca napisalo, mile, pekne, mudre a ziadala od neho aj rozne fotky (intim. Charakteru) ze ona uz tiez dlho nemala partnera a ze by chcela niekoho len sa boji ze to zas skonci zle. Tak ju uistil ze je tiez nesmely tak sa dohodli nakoniec von a ona vybrala najdrahsi podnik, potom chcela od neho aby to zaplatil(to je este ok) a pri rozlucke mu zacala hovorit ako by chcela ist do Prahy na romanticky vikend ze viac by sa tam o sebe dozvedeli a zblizili sa. On suhlasil sprosty. A samozrejme zas to iste, najdrahsi hotel, kavicky, nakupiky(vsetko cvakal on) ale potom sa uvedomil a povedal jej ako prisli domov ze takto to nejde a ona sa mu zacala vyhrazat ze pozna jeho sefku kde pracuje (dost si potrpia na dobre meno spolocnosti) a ze jej vsetko posle jeho intimne fotografie..ak ju nezobere tam a tam.. tak nakoniec to ani pravda nebola..nikoho nepoznala iba vedela kde pracuje..tak sa vyhrazala.a on ju potom odpinkol..a mohla sa aj na hlavu postavit..myslim si ze tento prvy pripad staci a tie dalsie dva uz ani nemusim spominat..
tak ja som niečo podobné zažila ale z druhej strany, ked mi na tretí deň týpek začal aký má problém s peniazmi, mne hned spadol úsmev
jednoducho, každý máme niečo, ale treba vedieť kedy veci uviesť na správnu mieru, ešte ked sa tváril, akoby o nič nejde
Tak to mi nepride normalne dievca na vazny vztah, kedze ste sa este ani nevideli a uz ti vypisovala sediecka a vyvolavala..a este ktomu po mesiaci..a nemam taky pocit, ze ty by si spravil chybu, skor mi pride ze hladas na zlej adrese..taketo dievcata povecsine ziju taky zivot, ze su zvyknute na chvalu(ak su pekne a staraju sa o seba) a na lajky a vypisovanie od cudzich chlapov..ony su proste rady, ked im muzi pisu vo velkych mnozstvach same chvali a maju o nich zaujem...a ony si len povyberaju, kto im ako pise a ked nemaju co robit tak sa s nimi zo srandy stretnu..a niektore to rady vyuzivaju a naschval sa takychto drzia, u ktorych vedia, ze ich pozve, nieco im kupi lebo vedia poblaznit hlavy... ja by som si nikdy cez internet nehladala trvaleho partnera..mozno kedysi ale teraz? Vsade len nahota, oblbovanie, klamanie atd...