Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nosí len dlhé nohavice je to normálne?

Príspevok v téme: Nosí len dlhé nohavice je to normálne?
dress

mám priateľku už cca rok a čo som na nej za poslednú dobu zpozoroval lebo keď sme začali spolu chodiť som to akosi neregistroval na nej ale toho roku hej. Ide o to že teraz keď je horúco už niekoľko dní ale nie len teraz veď už aj v júni boli dni keď bolo horúco.. k veci, všimol som si na nej že vôbec nenosí krátke nohavice, šortky či ako to voláte, krátke sukne ani šaty. Ona vôbec nenosí ani sukne ani šaty. A dosť ma to mrzí lebo má celkom dobrú postavu, je síce vychudnutá viac a mohla by nabrať nejaké tie kilá ale v poho, ale keď tak sledujem iné dievčatá a ženy takmer všetke nosia kratké nohavice, sukne či šaty, a prečo ona nie? Stále o sebe tvrdí že má tlsté nohy, krivé či čo mi hovorila minule, potom že ma celulatidu neviem či som to správne napísal, no pičoviny rieši ako zakomplexovaná puberťačka a pritom keď vidím aké buchty tlsté či s nohami do X alebo do O nosia kraťasy, sukne a šaty krátke a neriešia proste žijú a ona... ?
Nosí jedine tie nohavice pod kolenámi čo končia alebo potom také krátke tesne končiace nad kolenami ale keď je tak horúco tak prečo sa neodhaliť viac? Ja by som bol len rád. Párkrat som jej bol ochotný niečo aj kúpiť ale odmietla si to len čo vyskúšať. Ani vyskúšať si to nechce. Tvrdohlavá ako mulica. V takých horúčavách sa parí, veď ja sa potím v bermúdach a ona keď má obtiahnuté nohavice pod kolená...
Poviete mi že asi je športový typ, nie nieje ani nešportuje aj keď sa tak snaží obliekať ale nieje to ten typ. A veď čo aj športovkyne sa vedia krásne obliecť do šiat a sukien aj športové šatstvo je na leto.
Z čoho môže mať taký postoj k tomúto prosím Vás? Má nejaké komplexy zo seba alebo ju v minulosti niekto sexuálne napadol že sa bojí odhaliť? Ani len ramená si nechce v lete odhaliť. Ani na kúpalisko nechodíme lebo nechce ísť do plaviek. A krytú chodíme a tam sa ešte do celých oblečie akosi ale to len občas sa mi ju podarí vytiahnúť.
Máte nejaké vysvetlenie na to?
Ďík

Mesačný princ

Tiež nosím dlhé oblečenie, dokonca aj v týchto horúčavách. Za jedno v tom byť musím, čo bežní ľudia nevedia pochopiť a pýtajú sa ma či mi nie je teplo?...:D a za druhé som si na to zvykol.

V podstate nemám veľmi veľa príležitostí na to nosiť niečo iné.
A je to perfektná ochrana pred slnkom ako takým.

Nie každý sa musí vystavovať a nie každý musí nosiť posledné módne výstrelky.
nerieš jej šatník, lebo zle dopadneš. je to každého osobná vec. Ak ti to vadí, tak jej to kľudne povedz, ale nepochopí to!

Skôr by si sa mal zamyslieť ty a aj všetci, ktorí sa takýmto spôsobom do ľudí starajú. Každého vec v čom chodí oblečený. Pokiaľ nejde o spoločensky formálny a predpisový odev na určité príležitosti, tak nech si dá aj figový list :D

Prezyvka

Na to ake su horucavy az prilis casto stretavam dievcata v rifliach ci co to je. Ako mne je to jedno ja viem zensku krasu ocenit aj v zime a peknu rit vidim aj v rifliach. Ale preboha to teplo. To nemaju zaparene susky ? Vtedy je jedno aj to ci je oholena alebo nie. Ja by som skapal v tom. Teraz najblizsie dni maju byt take horucavy ze dovi dopo slavka jopo.
Zeny riesia strasne blbosti. Ked nemate nohy vyrazne deformovane tak nie je co riesit. Ja neviem kedy som take videl. Asi u jednej pred davnymi rokmi ale jej ich poskodil vraj nasilnicky otec cize v preklade hajzel spina odpad. A keby take nejaka zena mala a niekto sa na nich smial tak je asi zaostaly dement. Normalny clovek to berie inak. Ale vela muzov ak nie aj vacsina muzov povazuje vacsinu zenskych noh za pekne. Jedine ze by boli nejak velmi obezne alebo chorobne anorekticke ale stihle ani plnsie vobec nevadia a nemusia byt ani najmladsie. Take 40ky to vedia tiez. No dobre potom uz je to ine, klimakterium a take veci. Tak ale staroba no. My na zenach ale obdivujeme asi vsetko. A odhalene nohy v lete to je nadhera.

Najlepsie mat saty bez spodneho pradla. Skoda ze nie sme v skotsku, aj by som to v tychto horucavach skusil. Ha !

WHISPER

nie je divná,...su dievčata aj v 21 storočí ktore su hanblive a nechcu sa odhalovat,..nukať sa ako nejaky dobytok... !

strih nad kolená ak nosí tak to je podla etiketi aj akceptovatelne aj v oficialnom styku, na pracovisku atd... kratsie su nevhodne..
takze...

a kedysi zeny nosili dlhe sukne po zem a este aj spodnicky mali pod tým...

je to jej osobná vec...

ale čo viem na isto je to že váš vzťah dlhé trvanie mať nebude...

Bubliii

ja si myslím, že by si JEJ módu vôbec nemal riešiť. bu´d ju máš rád takú, aká je, alebo ju nechaj tak a nesplietaj tu teórie o znásilnení. Jej sa to páči, tak čo ťa do toho? môžeš si vyberať zo všetkých ostatných nahotín pobehujúcich po uliciach..
Dám ti príklad moja segra vytrvalo a zaryte nosila asi 8 rokov vždy a všade čierne.. a tiež dlhé rukávy, dlhé nohavice, pevná obuv, žiaden výstrih, či zima, či horúce leto. x-krát som sa jej pýtala, že či jej nie je teplo. Jej sa to páči a hotovo. Tak sme ju v tom nechali, i keď som si miestami pripadalo ako na pohrebe. Teraz po 20tke už prechádza na živšie farby.. bola to proste taká fáza. Ale nikoho z nás nenapadlo nútiť jej iné oblečenie, je to jej telo, tak nech si oblieka do čoho chce.

2odpoved

ale ved si si aj sam odpovedal, ze je zakomplexovana ohladne jej noh

ma voci nim vybudovany odpor, aj ked tebe sa zdaju v pohode

damn

Dnes chodia všetky mladé v lete také povyzliekané, že ak je niekto normálne oblečený, je to už pre niekoho divné. Je to jej vec, ako sa oblieka, a je mi jej ľúto, že sa zaplietla s niekým ako si ty, pretože ju už teraz chceš ovládať - určovať jej, ako sa má obliekať, ako by mala vyzerať (nepáči sa ti, že je príliš chudá). Ber to z tej lepšej stránky - keďže chodí takto "zahalená", aspoň nevzbudzuje zbytočne pozornosť a nikto ti ju nepreberie :D. Tie vyzývavo oblečené dievčatá, ktoré denne vidíš na ulici, by o teba asi ani nezakopli, a teba to štve, preto by si chcel, aby tá tvoja bola ako ony, nie je to tak?