Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nosí len dlhé nohavice je to normálne?

Príspevok v téme: Nosí len dlhé nohavice je to normálne?
dress

mám priateľku už cca rok a čo som na nej za poslednú dobu zpozoroval lebo keď sme začali spolu chodiť som to akosi neregistroval na nej ale toho roku hej. Ide o to že teraz keď je horúco už niekoľko dní ale nie len teraz veď už aj v júni boli dni keď bolo horúco.. k veci, všimol som si na nej že vôbec nenosí krátke nohavice, šortky či ako to voláte, krátke sukne ani šaty. Ona vôbec nenosí ani sukne ani šaty. A dosť ma to mrzí lebo má celkom dobrú postavu, je síce vychudnutá viac a mohla by nabrať nejaké tie kilá ale v poho, ale keď tak sledujem iné dievčatá a ženy takmer všetke nosia kratké nohavice, sukne či šaty, a prečo ona nie? Stále o sebe tvrdí že má tlsté nohy, krivé či čo mi hovorila minule, potom že ma celulatidu neviem či som to správne napísal, no pičoviny rieši ako zakomplexovaná puberťačka a pritom keď vidím aké buchty tlsté či s nohami do X alebo do O nosia kraťasy, sukne a šaty krátke a neriešia proste žijú a ona... ?
Nosí jedine tie nohavice pod kolenámi čo končia alebo potom také krátke tesne končiace nad kolenami ale keď je tak horúco tak prečo sa neodhaliť viac? Ja by som bol len rád. Párkrat som jej bol ochotný niečo aj kúpiť ale odmietla si to len čo vyskúšať. Ani vyskúšať si to nechce. Tvrdohlavá ako mulica. V takých horúčavách sa parí, veď ja sa potím v bermúdach a ona keď má obtiahnuté nohavice pod kolená...
Poviete mi že asi je športový typ, nie nieje ani nešportuje aj keď sa tak snaží obliekať ale nieje to ten typ. A veď čo aj športovkyne sa vedia krásne obliecť do šiat a sukien aj športové šatstvo je na leto.
Z čoho môže mať taký postoj k tomúto prosím Vás? Má nejaké komplexy zo seba alebo ju v minulosti niekto sexuálne napadol že sa bojí odhaliť? Ani len ramená si nechce v lete odhaliť. Ani na kúpalisko nechodíme lebo nechce ísť do plaviek. A krytú chodíme a tam sa ešte do celých oblečie akosi ale to len občas sa mi ju podarí vytiahnúť.
Máte nejaké vysvetlenie na to?
Ďík

Alkaa

Všetci akí moralisti :-). Čo je na tom, že jej chce poradiť? proste chce mať pri sebe ženu, ktorá sa žensky oblieka, to je úplne normálna vec, hneď útočite.

livinka25

bože a ty čo riešiš? ved tak nosí iba bermudy pod kolená a čo?ved ju nechaj slobodne žiť,preboha. Keď sa jej nepáčia jej nohy,čo má, tak ju nechaj,epresviedčaj ju. Ved je to kravina, dá sa obliekať krásne, a vkusne,aj ked má zahalení telo...ved neobdivuješ a nemiluješ iba jej telo,ale aj ju....v prvom rade...
a nechaj ju tak, nech nosí co chce...ved je to jej vec, vysostne..ked sa ti to nepaci,tak ju posli k vode..možno ma aj iny problem o ktorom sa ti nevie a nechce zdoveriť, trebars ju bolieva mechur,ked nachladne a preto nosi dlhsie,ja tiez nosim dlhsie,lebo som stale nachladena odspodu

Adecco

Pokiaľ nenosí v tomto počasí vetrovku, tak je ešte všetko v poriadku :).
Ale toto je typické sprosté slovenské rozmýšľanie: čím je teplejšie = tým menej oblečenia na sebe = bude mi menej teplo. Napr. v Afrike majú ešte oveľa teplejšie ako u nás, a nechodia povyzliekaní, naopak sú zahalení a asi vedia prečo - lepšie ich to ochráni pred slnkom. Ja tiež nenosím sukne ani šaty, jednoducho sa najlepšie cítim v dlhých nohaviciach a je mi jedno, či je to niekomu divné alebo nie.

JanoHu

Aj ja vidím na ulici vela takých ktoré nosia dlhé gate a celé topánky. A nie sú anorektičky. Dosť unáhlený predpoklad.

Julianablcha

Dressing je v sauce.
Dress ostal na spartakiade.Zaleží aký-chlapčenský aj dievčenský.To boli pekné "dressy"".
Možno máš schovaný pod posteľou.kukni

Julianablcha

Dressing je v sauce.
Dress ostal na spartakiade.Zaleží aký-chlapčenský aj dievčenský.To boli pekné "dressy"".
Možno máš schovaný pod posteľou.kukni

Mesačný princ

Prezyvka - vidíš, to som nejak neregistroval. Aj mňa by to zaujímalo, pretože oblečenie nie sú len nohavice.