mám priateľku už cca rok a čo som na nej za poslednú dobu zpozoroval lebo keď sme začali spolu chodiť som to akosi neregistroval na nej ale toho roku hej. Ide o to že teraz keď je horúco už niekoľko dní ale nie len teraz veď už aj v júni boli dni keď bolo horúco.. k veci, všimol som si na nej že vôbec nenosí krátke nohavice, šortky či ako to voláte, krátke sukne ani šaty. Ona vôbec nenosí ani sukne ani šaty. A dosť ma to mrzí lebo má celkom dobrú postavu, je síce vychudnutá viac a mohla by nabrať nejaké tie kilá ale v poho, ale keď tak sledujem iné dievčatá a ženy takmer všetke nosia kratké nohavice, sukne či šaty, a prečo ona nie? Stále o sebe tvrdí že má tlsté nohy, krivé či čo mi hovorila minule, potom že ma celulatidu neviem či som to správne napísal, no pičoviny rieši ako zakomplexovaná puberťačka a pritom keď vidím aké buchty tlsté či s nohami do X alebo do O nosia kraťasy, sukne a šaty krátke a neriešia proste žijú a ona... ?
Nosí jedine tie nohavice pod kolenámi čo končia alebo potom také krátke tesne končiace nad kolenami ale keď je tak horúco tak prečo sa neodhaliť viac? Ja by som bol len rád. Párkrat som jej bol ochotný niečo aj kúpiť ale odmietla si to len čo vyskúšať. Ani vyskúšať si to nechce. Tvrdohlavá ako mulica. V takých horúčavách sa parí, veď ja sa potím v bermúdach a ona keď má obtiahnuté nohavice pod kolená...
Poviete mi že asi je športový typ, nie nieje ani nešportuje aj keď sa tak snaží obliekať ale nieje to ten typ. A veď čo aj športovkyne sa vedia krásne obliecť do šiat a sukien aj športové šatstvo je na leto.
Z čoho môže mať taký postoj k tomúto prosím Vás? Má nejaké komplexy zo seba alebo ju v minulosti niekto sexuálne napadol že sa bojí odhaliť? Ani len ramená si nechce v lete odhaliť. Ani na kúpalisko nechodíme lebo nechce ísť do plaviek. A krytú chodíme a tam sa ešte do celých oblečie akosi ale to len občas sa mi ju podarí vytiahnúť.
Máte nejaké vysvetlenie na to?
Ďík
Nosí len dlhé nohavice je to normálne?
a co teraz
podla mna tie dlhe sukne po clenky su dobrou alternativou, ale ked nema rada ziadne saty a sukne, tak ju k tomu tazko prehovoris. Predstav si, ze by tvoja priatelka chcela s tebou chodit na nudaplaz alebo aby si hodil uplne bez tricka....neviem, ci by ti to nerobilo ziaden vacsi problem. Ak sa rad odhalujes, tak asi nie, no ak si ako-tak beznym clovekom, tak by ti to tak moc pohodlne asi neprislo. A teraz si predstav, ze nejak tak sa moze citit ona, ked chces, aby sa viac odhalila. Jasne, nebude chodit naha, no moze sa tak citit a to je dost nepohodlny pocit, zvlast na verejnosti.
Podľa toho popisu ju chceš prerobiť na svoj obraz.a to nie je dobre.šak sa na nu pozeraš doma, to ti stačí.
Ked sa chceš s nou chvaliť aka je pekná keby, tak sa može stať že budeš žiarlit.
Keby som bol na jej mieste-tak by som ťa nechcela.šak sa všemožne vyhovára aby si jej dal pokoj.Ked takto hovoríš tak ona ma pociť že sa ti nepáči-poukazuješ na iné-podľa teba krasne, a ju podceňuješ.
Pod nohavicami slnko nepáli.A chlapi tiež majú nohavice.Daj jej pokoj.Je taka aká je.
Asi ju nemáš rad-podľa toho čo popisuješ, iní by si ju vážil viac.Psychologicky sa zamýšľaš nad konaním svojho dievčata-a tu na fore.Hambi sa.
Daj si ty sukňu a bude pokoj.Užsi ju očesal.Všetky divčata nosia nohavice celý rok,v poho.Si divní
Adden to vystihla.
To diveca mozno nie je tak clekom spokojne so sovjim telom, ale to este neznaci, ze tomu musela predchadzat traumaticka udalost. Ty ako jej frajer by si mal jej telo zboznovat a vazit si jej zenskost a nie porovnavat ju s inymi zenami....takymto porovnavacim postojom jej hanblivost a potrebu zahalovania sa iba este vacsmi posilnujes. Pohlady inych muzov mozu fakt posobit dost nechutne na zenu, ked je nim vystavena na verejnosti, hlavne ked ta vyzliekaju ocami, ale to ty ako chlap tazko pochopis.
Tato tema je o odhalovani/zahalovani, vsetci tu o tom pisu, o nohaviciach nad kolena, ktore su vraj pridlhe. Niektore zeny necitia potrebu obliekat sa ani pritazlivo, rafinovane, zensky, nepotrebuju sa citit ziadane chlapmi, ktorych denne stretavaju, obdivovane zenami, vsak to nema ziadnu hodnotu, este k tomu su casto akurat primitivne ocumovane. Nepotrebujem upriamovat nikoho pozornost na moj zadok ci boky ci nohy. Su pekne, ale su moje a ja sa rozhodujem sama, komu ich chcem predvadzat.
Ha Ha. Mlade dievčata tak nosia je to rýchle a pohodlne-nie je to divné-všetky skoro.
Normálne zober ju do obchodu a skušajte a uvidíš reakcie, nemusíte si vybrať.Ona je štýl chlapčensko dievčenský typ momentálne ,ale o par rokov ju može napadnúť iné obliekanie(:Vlasy má aké.
suhlasim s Whisperom, dlho spolu nebudete , naco si s nou ked ti vadi jej styl obliekania?
Mesacny) Vies viem vieme, ze som tu neni tyzden :D Takze uz co-to o sebe vieme)
Adden. A kto tu toci o minisukniach ci kratasoch viac odhalujucich nez zahalujucich?) Pozrite sa na manzelky prezidentov, panovnikov, ci panovnicky ai. Da sa aj v lete obliect pekne vkusne pritazlivo rafinovane zensky (saty sukne) a pritom byt za Damu, distingvovanu elegantnu krasnu vkusnu Zenu