Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nosí len dlhé nohavice je to normálne?

Príspevok v téme: Nosí len dlhé nohavice je to normálne?
dress

mám priateľku už cca rok a čo som na nej za poslednú dobu zpozoroval lebo keď sme začali spolu chodiť som to akosi neregistroval na nej ale toho roku hej. Ide o to že teraz keď je horúco už niekoľko dní ale nie len teraz veď už aj v júni boli dni keď bolo horúco.. k veci, všimol som si na nej že vôbec nenosí krátke nohavice, šortky či ako to voláte, krátke sukne ani šaty. Ona vôbec nenosí ani sukne ani šaty. A dosť ma to mrzí lebo má celkom dobrú postavu, je síce vychudnutá viac a mohla by nabrať nejaké tie kilá ale v poho, ale keď tak sledujem iné dievčatá a ženy takmer všetke nosia kratké nohavice, sukne či šaty, a prečo ona nie? Stále o sebe tvrdí že má tlsté nohy, krivé či čo mi hovorila minule, potom že ma celulatidu neviem či som to správne napísal, no pičoviny rieši ako zakomplexovaná puberťačka a pritom keď vidím aké buchty tlsté či s nohami do X alebo do O nosia kraťasy, sukne a šaty krátke a neriešia proste žijú a ona... ?
Nosí jedine tie nohavice pod kolenámi čo končia alebo potom také krátke tesne končiace nad kolenami ale keď je tak horúco tak prečo sa neodhaliť viac? Ja by som bol len rád. Párkrat som jej bol ochotný niečo aj kúpiť ale odmietla si to len čo vyskúšať. Ani vyskúšať si to nechce. Tvrdohlavá ako mulica. V takých horúčavách sa parí, veď ja sa potím v bermúdach a ona keď má obtiahnuté nohavice pod kolená...
Poviete mi že asi je športový typ, nie nieje ani nešportuje aj keď sa tak snaží obliekať ale nieje to ten typ. A veď čo aj športovkyne sa vedia krásne obliecť do šiat a sukien aj športové šatstvo je na leto.
Z čoho môže mať taký postoj k tomúto prosím Vás? Má nejaké komplexy zo seba alebo ju v minulosti niekto sexuálne napadol že sa bojí odhaliť? Ani len ramená si nechce v lete odhaliť. Ani na kúpalisko nechodíme lebo nechce ísť do plaviek. A krytú chodíme a tam sa ešte do celých oblečie akosi ale to len občas sa mi ju podarí vytiahnúť.
Máte nejaké vysvetlenie na to?
Ďík

Momentik

Adria asi ta prekvapim ale ono to moze suvisiet s este mnohymi dalsimi pricinami ktore si nespomenula lebo o nich asi ani nevies. Ale moja pointa je ze to nemusi suvisiet. Ze netreba za tym hned hladat neviem ake tazke diagnozy a traumaticke zazitky.
Okrem toho zalezi aj ako to poda a ako to vnima autor tejto temy.

a_dr1a

Momentik. To co si napisal "Mindrakmi pocitmi neistoty hanblivostou malym sebavedomim" - suvisi hned s mojimi prvymi dvoma riadkami. Rovnako ako aj anorexia bulimia. Vsetko ma podstatu suvislost so psychikou

Momentik

A ja by som zas nevylucil to ostatne co sa tu pisalo pretoze adr1a nema patent na pravdu a aj ona sa myli. Netreba vsetko hned psychiatrizovat a hadzat svojvolne diagnozy. Mindrakmi pocitmi neistoty hanblivostou malym sebavedomim trpi vela ludi a nemusia mat hned vaznejsiu poruchu typu anorexia a ine. Alebo ako niekto iny tu zas spomenul znasilnenie. Akoze preco hned extremy.

a_dr1a

Je to cele a vsetko o psychike. Ona ma problem sama so sebou, v hlave. To by si musel byt psycholog ci kto, aby si zistil v com tkvie jej problem. Je jasne, ze tebe sa ona s tym neprizna. Ja by problem v sex.zneuzivani ci znasilneni nevidela. Co si napisal ty. Dovod? Tam by mala blok iny - v sexualnej oblasti a intimite, nie v obliekani (su dva extremy. Bud by davala kazdemu alebo by nedavala ani tebe, cize by ta bud uplne sex. odmietala ignorovala alebo by si bol parohac, tzn.ze by davala rad radom). Tych moznosti je viac, co moze byt pricinou. Ale ver, je to cele o psychike.
Skor si vsimaj ako sa stravuje, ci sa kratko po jedle nevzdialuje zakazdym na toaletu. Ci si jedlo vychutnava alebo sa tvari pri nom previnilo ako martyr. Alebo ci mava pravidelne menzes. Ak tieto veci vylucis (nastuduj si anorexiu bulimiu), tak je to psych blok z minulosti (vysmech sikana, ze bola mozno ako dieta tlsta a zazivala vysmievanie odmietanie, ai ai. Tych moznosti je hrozne moc. Ale to uz patri do ruk odbornikovi co sa v tom vyzna).
Ostatane co sa tu spominalo by skor vylucila

Angelika3

a ešte by som chcela len dodať, že teraz sú dosť v mode aj dlhé, ľahké sukne,takže je dostatok tohto tovaru :-) a v tom sa žena aj dobre cíti v lete, aj to pekne vyzerá a zároveň nemusí mať mindrák z odhalených nôh :-) A ako tu už bolo spomínane, niekto má taký štýl, že celý v čiernom, ja som tiež bola taká trupka okolo dvadsiatky, čierne vlasy, biela tvár a čierne šaty, ako pekné, ale už nikdy viac, cez leto som div nezdochla.

Angelika3

Máš pravdu. A keď žena nechutne zazerá na inú ženu, len preto lebo je od nej krajšia, je to omnoho nepríjemnejšie, než keď na ňu civí chlap :-)

Momentik

Angelika muzi civia, ano mohli by sa niektori viac kontrolovat, ale civia lebo sa im pacite. V tom su zahrnute aj vase nohy, vsetko.
A vidis od koho padla ta poznamka ohladne lytok tvojej kamosky. No od zeny. Pretoze vy ste casto hnusne jedna k druhej aby ste tu druhu zhodili a na chvilu sa citili akoze lepsie. Ale pritom pravdepodobne ktorykolvek (hetero) muz by lytka tej tvojej kamosky neriesil. Ked uz tak by sa mu pacili.

Angelika3

No hanbí sa za seba, myslí si, že nevyzerá dobre a zle sa cíti odhalená. My ženy, naozaj registrujeme, ako na nás muži civia a niekedy je to dosť nepríjemné.
Ja mám takú kamarátku, ktorá tiež stále v lete nosila dlhé nohavice, pritom má peknú postavu. Až z nej raz vypadlo, že jedna jej iná kamarátka (mimochodom tlstá buchta) jej raz povedala, že má smiešne krátke lýtka. Tak som jej vysvetlila, že hentá koza jej akurát tak závidela postavu a že sa vôbec nemá za čo hanbiť, vyzerá super. Odvtedy sa uvolnila a nosieva aj krátke veci. Možno by pomohlo, keby si priateľke dôrazne povedal, že má pekné nohy a dobrú postavu a že by sa ti viac páčila v ženských sukniach či šatách. Určite sa v tom bude aj v lete pohodlnejšie cítiť.