No naco take strigy chodia do kostola?@

Príspevok v téme: No naco take strigy chodia do kostola?@
Saty

Dobry den.
Pisem este trochu rozculena,tak sa uz vopred ospravedlnujem za moj slovnik :-D
Prisla som dnes autom pred kostol.Hned vedla kostola mame cintorin.Prisla som skor,aby som mohla ist este pred omsou pozapalovat sviecky na hroby. Vystupila som z auta a tam uz stal zraz jezibab.V preklade-starsie zeny,ktore uz tam stali a klebetili.Pozdravila som ich,lebo vsetky aj tak prestali rozpravat a ocumovali ma a jedna z nich na mna na plne usta povedala: Aha,Zlatka a aka pevnaa. A potom dodala: Vsak aj ja som.
No mna ze trafi slak.Mala som na sebe nove saty.Velkost 42!!! Dokonca som si v tom obchode obliekla aj velkost 40,no kedze mam vacsie prsia,mala som ich v tych satach doslova narvate,inak mi na bruchu,bokach a zadku sedeli dobre,len mam D prsia a tie som tam proste nenavrala.Tak som si kupila tie saty velkost 42,su mi na tele volne a super :-) Prsia tam vsak mam len len akurat.A henta krava na plnu hubu pred inymi ludmi,ze Zlatka je aka pevnaaa...
Vsak Marilyn Monroe,najvacsi sexsymbol sveta sa nepysila mierami dnesnych modeliek,ale skor naopak.Bozska Marilyn nosila velkost 44,niekdy vraj dokonca 46 pri vyske 166 cm...no nie su ti ludia debili?!?!
A potom,ze mlade dievcata trpia na anorexiu,bulimiu.Vsak ked pocuvaju taketo skodoradostne hlasky,co to potom urobi s ich psychikou a sebavedomim?Ja som spokojna.S postavou aj so satami.Akurat ma henta krava nastvala a vytocila.Viem,ze sa opat ukludnim a zas bude svet gombicka,ale nepadlo mi to dobre.Bolo tam dost ludi,co to poculi.A pritom som nikdy v zivote nebola stihla.Odmala som bola baculka.Moletka.Teraz som posledne tri roky takato stihlejsia (nosievala som volakedy pred rokmi dokonca velkost 50,52-54),a teraz mam takuto postavu peknu,cvicim,zdravo sa stravujem a ked som toto pocula,naozaj mi to nepadlo dobre.Ide do kostola a robi iba peklo.

Saty

Otazocka123,ano.Aj na prijimani boli.Ja nie.Ja chodievam len v nedelu,alebo ked je prikazany sviatok.Inak nie.Tie zeny chodia aj pocas tyzdna do kostola.

Saty

cerebrak,dakujem ti.Prave som sa vratila z prechadzky so psikom.Uz mi je lepsie a snazim sa mysliet iba pozitivne.Dakujem :-)

cerebrak

neries take bosorky
Zavidi ti tak ta chcela zhodit zamerne pred inymi lebo sama ma komplexy zo seba
Tie co niesu spokojne so sebou sa potrebuju vysmievat z druhych aby odvratili pozornost od seba

Saty

Momentik.Dakujem ti.Od muzov pocuvam skor komplimenty.Vsak uz je dobre,nabuduce sa proste viac zahalim,ked pojdem do kostola. :-)

Momentik

Nedaj sa tym znechutit. Urcite sa na teba nejaky muzi pozru so zaujmom. Tak si radsej vsimaj ich. Ak to aj nebolo dnes tak si ich pripomen :)
Vsecko je v pohode :)

Saty

Mesacny Princ!Odpustam ti :-D Tiez si myslim to iste,co ty.Ale do kostola chodim kvoli mne,Bohu,mojej viere.Nie kvoli ludom.

Saty

Momentik.Vsak som pisala,ze mna to prejde :-).Len makam na sebe takmer 4 roky,cvicim,zdrava kuchyna,odopieram si niektore jedla,aby som mala lepsiu postavu,bola zdrava,proste roky usilia a potom ti hentaka povie na plne usta,ze som pevna :-D Ano.Bola som.Vsak som pisala,ze som nosievala konfekcne velkosti aj 52-54.A teraz 40-42.
Pozri sa.Keby si bol po cviceni v spolocnych sprchach s inymi muzmi,a niektory by ti pred vsetkymi povedal,aha:Tono ma akeho maleho.Tiez by ti to asi dobre nepadlo ;-)
Ja viem.Ide o malichernost a uz vyfukujem zvysky rozculenia zo seba.Ale ako vravim.Roky usilia a potom jedna veta znechuti a pokazi mi zbytocne cast dna

Mesačný princ

Muži toto na druhých mužoch neriešia, ja neviem prečo to musia ženy robiť? :O

A inak do kostolov poväčšine chodia najväčší ,,z najväčších,, a myslia si, že ak sa vyspovedajú, tak idú von s čistým štítom. No a po tom, ako opustia kostol, tak konajú presne tak, ako predtým, často aj horšie.

Najväčšia zberba chodí do kostolov!
Odpustia mi tí ostatní :D