No naco take strigy chodia do kostola?@

Príspevok v téme: No naco take strigy chodia do kostola?@
Saty

Dobry den.
Pisem este trochu rozculena,tak sa uz vopred ospravedlnujem za moj slovnik :-D
Prisla som dnes autom pred kostol.Hned vedla kostola mame cintorin.Prisla som skor,aby som mohla ist este pred omsou pozapalovat sviecky na hroby. Vystupila som z auta a tam uz stal zraz jezibab.V preklade-starsie zeny,ktore uz tam stali a klebetili.Pozdravila som ich,lebo vsetky aj tak prestali rozpravat a ocumovali ma a jedna z nich na mna na plne usta povedala: Aha,Zlatka a aka pevnaa. A potom dodala: Vsak aj ja som.
No mna ze trafi slak.Mala som na sebe nove saty.Velkost 42!!! Dokonca som si v tom obchode obliekla aj velkost 40,no kedze mam vacsie prsia,mala som ich v tych satach doslova narvate,inak mi na bruchu,bokach a zadku sedeli dobre,len mam D prsia a tie som tam proste nenavrala.Tak som si kupila tie saty velkost 42,su mi na tele volne a super :-) Prsia tam vsak mam len len akurat.A henta krava na plnu hubu pred inymi ludmi,ze Zlatka je aka pevnaaa...
Vsak Marilyn Monroe,najvacsi sexsymbol sveta sa nepysila mierami dnesnych modeliek,ale skor naopak.Bozska Marilyn nosila velkost 44,niekdy vraj dokonca 46 pri vyske 166 cm...no nie su ti ludia debili?!?!
A potom,ze mlade dievcata trpia na anorexiu,bulimiu.Vsak ked pocuvaju taketo skodoradostne hlasky,co to potom urobi s ich psychikou a sebavedomim?Ja som spokojna.S postavou aj so satami.Akurat ma henta krava nastvala a vytocila.Viem,ze sa opat ukludnim a zas bude svet gombicka,ale nepadlo mi to dobre.Bolo tam dost ludi,co to poculi.A pritom som nikdy v zivote nebola stihla.Odmala som bola baculka.Moletka.Teraz som posledne tri roky takato stihlejsia (nosievala som volakedy pred rokmi dokonca velkost 50,52-54),a teraz mam takuto postavu peknu,cvicim,zdravo sa stravujem a ked som toto pocula,naozaj mi to nepadlo dobre.Ide do kostola a robi iba peklo.

Saty

Mesacny Princ.Budem sa tym riadit :-).Ale nechcem ich zbytocne provokovat.Je lepsie mat od takychto ludi pokoj,ako mat s nimi konflikty.Ale,dakujem. :-)

Saty

uprimny,dakujem ti.Je to tak,ako si to napisal.Priznavam.Mam teraz svoje dni,asi som citlivejsia,som to prilis vzala osobne.Nezvyknem si zle veci takto pripustat,ako dnes.Som pozitivny clovek.Vsak uz je dobre.

Mesačný princ

Saty - nabudúce im pochváľ oblečenie a to, aké sú silné veriace. A nezabudni podotknúť, že aj na opravu kostolíka by bolo treba prispieť ak tam chodia denne :D

Saty

brmbolceke.Kazdy pochadzame z ineho kuta slovenska.Vsade sa hovori rozne.U nas sa nehovori tucna.Ale pevna.Tak preto viem,co tym ta zena myslela.Ze neslo o kompliment.Ziadna pochvala.To iste povedala potom aj k sebe.Ze aj ona je.Pevna.Co je aj pravda.Tiez som niekedy vyzerala,ako ona.Ale ja som vzdy k nej bola slusna.A nenapadlo by ma komentovat jej vyzor.A este verejne.

brmbolceke

Ludia uz nevedia prijimat ani pochvalu. Vsetko beru ako utok na svoju osobu.
Zaujimave, ze ked napisala, ze ma velke kozy, tak ju tu vsetci muzi lutuju a nik si nevsimol, ze robi z komara somara a zbytocne.

brmbolceke

Nechapem, co sa rozculujes, ved ti nic zle nepovedali. Povedali, ze si pevna a nie tucna, co je podla mna pochvala. To iba ty si to pochopila ako urazku. Zrejme nie si sama so sebou spokojna.

zdradca

To su najpoboznejsie poboznice take tie baby. No len ked su v kostole.
Pri kostole ci na ulici su to strigy.
Mna raz rano suseda podrazdila jednou vetou ked som bol po opici cely rozbity a siel do schranky po postu.
Kedze zametala dvor tak ma napadlo jej odpovedat.
Pani suseda ste pristali ci este len odlietate? Co nestartuje treba roztlacit? Odvtedy ked ma vidi radsej zalezie. No nevhodna poznamka vie nastvat,no treba to vyhodit s hlavy.