Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám mu odpustiť?

Príspevok v téme: Mám mu odpustiť?
Ninnnkiin

Ahojte. 4roky sme spolu, stoho 2roky spolu žijeme v mojom byte. On má 32rokov predtým žil u rodičov a do mesta dochadzal 35km teraz je u mna v meste. Nemam problem aby sme bývali spolu ale vyčíta mi ak nepopratam vyžaduje aby som mu varila cerstvé jedlo aké mi povie chodim do práce a nestíham sa tolko starat o domácnosť. Posledný Rok a pol chcel byť len sám nevenoval sa mi len požadoval ani po sexualnej stránke nic nechcel raz za 2mesiace to je vraj vporiadku. trapila som sa dlho až to namna cele dolahlo choroby stres všetko. V práci som si našla dobrého chlapa ktorý cele dni somnou rozprával venoval sa necelých 6mesiacov a tak ma moj priatel pristihol ked ma viezol domov. Vysvetlila som mu ze to je iba kamarat a bolo to preto lebo som nemala nikoho kto by sa mi venoval. Prekusil to ale ja uz som mu povedala že už dalej nevládzem takto žit zo stresom a s pocitom ze nikoho nemam aj ked mam ale ma vlastný svet ponoreny vo svojich záujmoch a on vybehol že sa chcem flákat. Povedala som mu že ho lúbim ale už to nezvladam ani rodinu somnou nechce nic konecne sa mi aspon trocha otvorili oči povedala som dost a on sa na druhý den tváril že sa nic nestalo hovorim mu ze je koniec a on plakal po 4rokoch vyjadlil co citi a pod. vsetko bude dobré a zmení sa. a preto prosim o radu mam ho nechat ci zasa cakat ci sa zmení? a ked uz aj nechat tak ako ked on sa stale tvari ze som nic nepovedala...som už zufala a ubija ma to.
(teraz naozaj chce chodit von, všetko no ja mam uz blok a vyčíta mi ze preco mu nedam dalsiu sancu)

uhuh

Je postihnuty tym, ze zil dlho u rodicov, kde sa o neho starala mamicka. Tito muzi maju aj problem so sexualitou, stale maju strach, ze ich mamicka pristihne a vytresta.