Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám mu odpustiť?

Príspevok v téme: Mám mu odpustiť?
Ninnnkiin

Ahojte. 4roky sme spolu, stoho 2roky spolu žijeme v mojom byte. On má 32rokov predtým žil u rodičov a do mesta dochadzal 35km teraz je u mna v meste. Nemam problem aby sme bývali spolu ale vyčíta mi ak nepopratam vyžaduje aby som mu varila cerstvé jedlo aké mi povie chodim do práce a nestíham sa tolko starat o domácnosť. Posledný Rok a pol chcel byť len sám nevenoval sa mi len požadoval ani po sexualnej stránke nic nechcel raz za 2mesiace to je vraj vporiadku. trapila som sa dlho až to namna cele dolahlo choroby stres všetko. V práci som si našla dobrého chlapa ktorý cele dni somnou rozprával venoval sa necelých 6mesiacov a tak ma moj priatel pristihol ked ma viezol domov. Vysvetlila som mu ze to je iba kamarat a bolo to preto lebo som nemala nikoho kto by sa mi venoval. Prekusil to ale ja uz som mu povedala že už dalej nevládzem takto žit zo stresom a s pocitom ze nikoho nemam aj ked mam ale ma vlastný svet ponoreny vo svojich záujmoch a on vybehol že sa chcem flákat. Povedala som mu že ho lúbim ale už to nezvladam ani rodinu somnou nechce nic konecne sa mi aspon trocha otvorili oči povedala som dost a on sa na druhý den tváril že sa nic nestalo hovorim mu ze je koniec a on plakal po 4rokoch vyjadlil co citi a pod. vsetko bude dobré a zmení sa. a preto prosim o radu mam ho nechat ci zasa cakat ci sa zmení? a ked uz aj nechat tak ako ked on sa stale tvari ze som nic nepovedala...som už zufala a ubija ma to.
(teraz naozaj chce chodit von, všetko no ja mam uz blok a vyčíta mi ze preco mu nedam dalsiu sancu)

Prezyvka

Sikulka1 naozaj u teba byval chlap ktory nemal vlastne byvanie ? Ja voci tomu nic nemam len sa mi nechce verit. Ja zijem s pocitom ze 99% zien taketo nieco neakceptuje. Akceptuju jedine opacnu situaciu. Cize on ma by a ona sa k nemu nastahuje.
A teda keby sa postaral, slusne pracoval a chcel by rodinu, rozumeli by ste si tak by ste akoze normalne byvali spolu nadalej ??

sikulka1

so mnou byval moj ex, a az casom som pochopila ze to nebolo kvoli laske ku mne, ale kvoli tomu ze nemusel byvat s rodicmi... mal u mna vzdy o vsetko postarane a tak mu to vyhovovalo, klamala som samu seba ze ma tak strasne miluje :D ale trvalo mi dlho kym mi to doslo... no som rada ze mi to doslo :) a ze s nim stracam len cas, takisto nechcel so mnou rodinu a celkovo mam pocit ze nas vztah nebral nikdy vazne, hladal v nom len vyhody pre seba

sikulka1

nezmeni sa moja, tomu never... ak nechce rodinu tak to ani neskor nebude chciet. spoznala si niekoho kto je pre teba zaujimavejsi, tak nestracaj cas s clovekom co sa k tebe takto sprava, zacni si samu seba vazit a posli ho doprdele...

Mesačný princ

zdradca ti dobre napísal.

Ultimátum a dátum do ktorého sa má vysťahovať. Ak to nedodrží, tak mu vyhoď veci pred dvere a vymeň zámok. Ak neodíde ani potom tak podaj trestné oznámenie. Ak uvidí policajtov, tak možno odíde :D

brmbolceke

On nie je nahnevany, ze ho posielas prec zo svojho zivota, ale ze ho posielas prec zo svojho bytu. To iba ty za tym hladas city, ktore tam nie su.

uprimny

mesačný- a čo by akože urobila polícia. takéto veci netreba riešiť políciou. to si musia oni dvaja.

ninnkinn, však si spomeň na tie jeho negativa a pôjde to lahšie

zdradca

Nevycitaj a nenamyslaj si nic. Spravila si spravne ze si to ukoncila.
Ako to tu bolo pisanemje to iba manipulator,citovi vidierac.
Ako ti radili predtym. Vymen zamky na dverach a hotovo.
Uz len to ze sa nechce vystahovat hned ale potrebuje par dni je jeho manipulatorska taktika,ze co ked si to rozmyslis,co ked sa vsetko urovna atd. Vyhod mu veci pred dvere a hotovo,alebo mu daj ultimatum dokedy sa ma vypratat.
Bud razna trvaj na svojom,a hoc kazdy rozchod boli neboj bude dobre.

Ninnnkiin

Tak včera sme opäť mali výmenu názorov povedala som mu že je naozaj koniec on sa opýtal či sa má zbaliť mne to trhalo srdce mi povedala som áno má sa zbaliť a on zas že všetko ako sa správal že mu je ľúto on somnou chce žiť a napraviť naš pokazený vzťah že sa snaží a trpí tým čo mu hovorím snažila som sa tváriť že mi to je jedno. Prišlo ráno opäť sme sa o Tom istom rozprávali bol aj smutný aj nahnevaný že ho posielam preč zo svojho života. Povedal neboj sa nebude to trvať o pár dní sa odstahujem. Teraz je v práci ozaj mi to trhá srdce čo som mu povedala a premýšľam či naozaj je toto správne ...šancu neviem akú oni by to mohlo byť ešte fajn len ako som písala má 32 a nieje pripravený na deti a rodinu mám čakať 5rokov no myslím že to je veľa a stým sa nevieme zhodnúť. Ja už som blázon lebo neviem si poradiť nijak tak veľmi by som chcela byť bezcitna aby som fakt nemusela niečo také riesit