Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám mu odpustiť?

Príspevok v téme: Mám mu odpustiť?
Ninnnkiin

Ahojte. 4roky sme spolu, stoho 2roky spolu žijeme v mojom byte. On má 32rokov predtým žil u rodičov a do mesta dochadzal 35km teraz je u mna v meste. Nemam problem aby sme bývali spolu ale vyčíta mi ak nepopratam vyžaduje aby som mu varila cerstvé jedlo aké mi povie chodim do práce a nestíham sa tolko starat o domácnosť. Posledný Rok a pol chcel byť len sám nevenoval sa mi len požadoval ani po sexualnej stránke nic nechcel raz za 2mesiace to je vraj vporiadku. trapila som sa dlho až to namna cele dolahlo choroby stres všetko. V práci som si našla dobrého chlapa ktorý cele dni somnou rozprával venoval sa necelých 6mesiacov a tak ma moj priatel pristihol ked ma viezol domov. Vysvetlila som mu ze to je iba kamarat a bolo to preto lebo som nemala nikoho kto by sa mi venoval. Prekusil to ale ja uz som mu povedala že už dalej nevládzem takto žit zo stresom a s pocitom ze nikoho nemam aj ked mam ale ma vlastný svet ponoreny vo svojich záujmoch a on vybehol že sa chcem flákat. Povedala som mu že ho lúbim ale už to nezvladam ani rodinu somnou nechce nic konecne sa mi aspon trocha otvorili oči povedala som dost a on sa na druhý den tváril že sa nic nestalo hovorim mu ze je koniec a on plakal po 4rokoch vyjadlil co citi a pod. vsetko bude dobré a zmení sa. a preto prosim o radu mam ho nechat ci zasa cakat ci sa zmení? a ked uz aj nechat tak ako ked on sa stale tvari ze som nic nepovedala...som už zufala a ubija ma to.
(teraz naozaj chce chodit von, všetko no ja mam uz blok a vyčíta mi ze preco mu nedam dalsiu sancu)

sikulka1

Mesačný princ a kto tu mele o peniazoch? Ja vravím o tom bývať spolu, platiť spolu nájom a energie, robiť nákupy.... Si trochu mimo temy

sikulka1

Môj prípad je ten, že ex u mňa býval ale nikdy neprispel na nájom, asi dvakrát do mesiaca spravil nákup,ale len také veci čo on potreboval alebo chcel. Peniaze míňal na flakanie sa s kamošmi, alkohol, drogy a ku mne už v posledných mesiacoch chodil len prespat. Keby som stretla chlapa čo by ma miloval úprimne, chcel by rodinu, a bol by pracovitý, tak nech sa páči bývajme spolu...

Prezyvka

No lebo si to opisala ako podmienku ktoru by mal splnit ak mate byt spolu. A ja sa pytam keby chcel rodinu a staral sa ale byvali by ste stale u teba bola by to taka prekazka ? Pytam sa lebo zatial vo svojom okoli poznam len jeden taky pripad. Slusny chalan pracovity a rodinny typ byva u zeny. Ten byt nie je jeho. A maju uz pekne dcerky.

sikulka1

keby to malo byt tak ako pises, ze by chcel rodinu, staral sa a bral by to vazne, tak preco nie? keby prispieval na najom a do domacnosti preco by som s tym nesuhlasila?

sikulka1

Prezyvka ano byval u mna, vies laska je slepa... a on mi tri roky sluboval ze pojdeme spolu byvat ked zozenie byt, no a akceptovala som to ze u mna byva, lebo som bola zamilovana, no on nie, on mal z toho vztahu len vyhody a nijak sa nesnazil.. cakala som ze sa to zmeni... a verila jeho vyhovorkam, no pochopila som ze nie, a tak som sa s nim rozisla.

Prezyvka

Mesacny no ja by som ani nechcel lebo by sa vo vzduchu stale vznasala vycitka a podozrievanie asi aj keby sme si rozumeli. A ja mam rad samostatnost a nezavislost. Natolko si ich cenim ze ked som v minulosti mal taku ponuku odmietol som.

Ja sa len cudujem ze take zeny lebo to je s kazdej strany len picung. Az sa z tych vztahov v nasej spolocnosti stava viac neprijemna nez prijemna zalezitost. A to uz je na zamyslenie.