Ahojte. 4roky sme spolu, stoho 2roky spolu žijeme v mojom byte. On má 32rokov predtým žil u rodičov a do mesta dochadzal 35km teraz je u mna v meste. Nemam problem aby sme bývali spolu ale vyčíta mi ak nepopratam vyžaduje aby som mu varila cerstvé jedlo aké mi povie chodim do práce a nestíham sa tolko starat o domácnosť. Posledný Rok a pol chcel byť len sám nevenoval sa mi len požadoval ani po sexualnej stránke nic nechcel raz za 2mesiace to je vraj vporiadku. trapila som sa dlho až to namna cele dolahlo choroby stres všetko. V práci som si našla dobrého chlapa ktorý cele dni somnou rozprával venoval sa necelých 6mesiacov a tak ma moj priatel pristihol ked ma viezol domov. Vysvetlila som mu ze to je iba kamarat a bolo to preto lebo som nemala nikoho kto by sa mi venoval. Prekusil to ale ja uz som mu povedala že už dalej nevládzem takto žit zo stresom a s pocitom ze nikoho nemam aj ked mam ale ma vlastný svet ponoreny vo svojich záujmoch a on vybehol že sa chcem flákat. Povedala som mu že ho lúbim ale už to nezvladam ani rodinu somnou nechce nic konecne sa mi aspon trocha otvorili oči povedala som dost a on sa na druhý den tváril že sa nic nestalo hovorim mu ze je koniec a on plakal po 4rokoch vyjadlil co citi a pod. vsetko bude dobré a zmení sa. a preto prosim o radu mam ho nechat ci zasa cakat ci sa zmení? a ked uz aj nechat tak ako ked on sa stale tvari ze som nic nepovedala...som už zufala a ubija ma to.
(teraz naozaj chce chodit von, všetko no ja mam uz blok a vyčíta mi ze preco mu nedam dalsiu sancu)
Mám mu odpustiť?
moja zlatá máš doma manipulátora...! nič viac nič menej..!
na mna sa nalepil jeden debil, ktorý si namýšlal a nevedela som mu vysvetliť ze ho nechcem...
vysledok? na ulici! si predo mna klakol a zacal revať ako decko, ze on ma ľúbi , že nevie bezo mňa žiť , že sa zabije ...
moja reakcia??? otočila som sa a odišla som,
zmenila som telefonne cislo aby ma neotravoval, náhodou som sa aj stahovala do ineho mesta,..
a predstav si!!! žije! nezabil sa...!
oni robia iba scény , potrebuju na seba putať pozornosť,
že "halóó ludia tu sooom, sledujte ma všetci a obskakujte ma, lebo svet a všetko sa kruti iba kolo mna.."
jednoducho mu povedz ze ked prídeš z práce ze ho tam uz nechces vidiet, alebo cez vikend nech sa pobalí a nech ide k matery..!
v opačnom prípade ho dáš vyviesť políciou...
a žiadne ťuťuli-muťuli ! na neho nerob...
lebo on sa ta bude snazit len obmäkčiť...
musíš byť rázna...
a uvidíš prejde mesiac a už si na teba ani nespomenie...
prípadne neviem ake mate vztahy s jeho rodicmi-matkou, zavolaj jej nech si pride po synačika :-D
nuž, keď on nechce ísť, to znamená že máte byť spolu až do smrti :)
ferihitkaaaaa (to je indiánsky pozdrav:D)
Ďakujem pekne za odpovede. Mám ešte ten problém že ja som mu povedala nech ide domov a on plakal a keď som došla domov bol tam stále tam je mne je ľúto ho hnusne vyhodiť no nechápem prečo nejde sám nezbali sa. Ťaží má to keď ho mám toľko krát vyhadzovať. Keď on plače sľubuje a pod. Prečo teraz sa mi chce venovať keď tak dlho nemal zaujem.
Ja viem riešim veci ktoré sú na zamyslenie ale ani mne sa ešte niečo také nestalo. Snažím sa na vec pozerať reálne nie srdcom viem že je správne ho nechať ísť len on nechce
Stará mudrosť vraví: ženy si myslí že muž sa zmení, ale on sa nezmení. Muž dúfa že sa žena nezmení ale ona sa zmení.
Aaaale sprostosti. Zivot treba zit a nie nad nim premyslat.
Bez vahania ber kolegu. Naco ti je hento? Sex nula bodov, starat sa o neho ako male decko a ani na rozhovor dobry nie je. Aspon poriadne zaraba a je stedry, ci aj peniaze z teba taha?
Načo ti je také veľké decko doma....
Nezmení sa.
No ty si tiež veľa rozumu nepobrala ak si v partnerstve s niečím takýmto.
Zbytočná strata času. Ako pre teba, tak pre neho.
Nabudúce vyberaj s rozumom!!!
A neostávaj v niečom, čo nefunguje!
Kolega je možno fajn, ale ostaň aspoň nejaký čas sama. popremýšľaj nad tým všetkým a potom uvidíš. Musíš zistiť, kde si spravila,,chybu,, aby si ju už neopakovala.
Ale otázne je či na to prídeš, pretože projekcia na partnerovi je veľmi silná a ak to nedotiahneš do úplného konca tak možno to nikdy nepochopíš a opäť nájdeš identický vzťah a úplne rovnakého partnera.
Nikdy si ta nevezme a nebude mat s tebou deti. Potrebuje sluzku, ktora sa bude starat o neho a venovat mu vsetku pozornost.
Ber toho kolegu.
po prvé byt je tvoj.. možes si tam variť čo chceš, ked je taký mudry nech si uvarí sam, upratať tiež može...
ma ťa iba za sluzku!
zvlast ked pises ze s tebou rodinu nechce...
tak ale to su zasadne veci! to treba riesit hned na zaciatku vztahu, vyjasnit si tieto veci, nazory na svadbu, deti..atd..
vykopni ho, nech ide nazad ku mamičke.. a tej nech rozkazuje čo mu ma navariť...