Cukor a glykemia

Príspevok v téme: Cukor a glykemia
renka

Poprosila by som Vás o radu, ktoré potraviny, napr. zelenina znižujú cukor, prirodzeným spôsobom bez liekov. Kto sa ďalej vyzná aký je súvis medzi vyššou glykémiou a pečeňovými testami. Ak existuje prírodny liek v lekárni na znižovanie hladiny cukru prosím poradte,mala som hodnotu 8,9 na lačno.

mira

Presne tak, ľudia chcú byť zdraví, ale nie sú ochotní pre to nič spraviť, samozrejme, okrem pohodlného hltania liekov.

Bylienky cukrovku nevyliečia.
Ale cukrovka II. typu sa dá vyliečiť stravou. Stravu však treba dodržiavať presne a presne poznať jej účinky.
Nejde o glykemický index, ale o rýchlosť uvoľňovania glukózy, vplyv na pankreas a mineralizáciu organizmu, pretože to sú hlavné problémy cukrovkárov.

hapyman

mira ale inzuliny umoznuju diabetikom zit plnohodnotny zivot,f podstate az do staroby to priznas nie?....zalezi len z akej strany sa ludia na problem divaju...(ako na ten poloplny/poloprazdny pohar)...a este napis,aby to bolo spravodlive,komu uz bylinky vyliecili DM1...(este tak DM2)tak vidiš....vo všeobecnosti ludia radsej veria doktorom aj ked vedia ze ich nevyliecia(nie vsetcia ale vetsina...stadovitost)...neviem preco je to tak...asi je pohodlnost a neochota predchadzat chorobam...z vlastnej skusenosti viem,ze ludia nechcu nic pocut (radsej) co ich pri zlej zivotosprave čaka....no a jak je neskoro...tak este vstupi do toho chemia...ved telo vydrzi vela xixi....takze tak,tvoj postoj a tvoja prevencia je na mieste...ale nie kazdy sa na to takto diva - nie je k tomu dohnany

mira

Už ste videli, aby antidiabetiká, inzulíny VYLIEČILI cukrovku ???

Tieto produkty, len dodtočne, keď je zle,upravujú hladinu cukru. Neodstraňujú príčinu, t,j. nevrátia funkčnosť panreasu, nezabraňujú kolísaniu hladiny cukru v krvi.

Len udržujú stav tak, aby sa zmienili kruté následky, a to len dočasne. Udržujú chorobu tak, aby zostala. Pacient zostáva naďalej pacientom s perspektívou budúcich ťažkých komplikácií, ktorým tie izulíny a antidiabetiká nezabránia.

RNG

kosa, Bill Gates je uz davno von z pocitacov a software. Dnes spekuluje s roznymi cennymi papierami(tj rozne nim kontrolovane firmy to robia za neho) a jeho celkovy majetok je ovela vacsi, nez je cely Microsoft hodny.
Z Microsoftu dostal len "rozbehovy" kapital, tj dostatocny na to, aby sa dostal z hladiny podnikatelov medzi spekulantov az do hladiny kontrolorov spekulacii. Globalne.

RNG

kosa, Bill Gates je uz davno von z pocitacov a software. Dnes spekuluje s roznymi cennymi papierami(tj rozne nim kontrolovane firmy to robia za neho) a jeho celkovy majetok je ovela vacsi, nez je cely Microsoft hodny.
Z Microsoftu dostal len "rozbehovy" kapital, tj dostatocny na to, aby sa dostal z hladiny podnikatelov medzi spekulantov az do hladiny kontrolorov spekulacii. Globalne.

kosa

farmaceutka,
mas to trosku pomylene.

tie nadnarodne koncerny NEINVESTUJU miliardy. to ze ''investuju milijardy'' je len fama.
ako manazeri tito spekulanti riadiaci tie firmy vyuzivaju vsetky triky ( vcitane vyroby u lacniakov a danovych prazdnin) len aby minimalizovali naklady a maksimalizoali zisk.
presne tak to urobil Bilko Gejtko - kedze nechcel a nemohol si dovolit platit svojim tisicom zamestnancom decentnte prijmy tak plati stovke veducich ktori potom kontroluju indov.
zial, ked uz na tom svete ten bilko gejtko nebude, tak sa asi dozijeme situacije, ze vetsina programatorov budu indovia ci pakistanci, ktori nakoniec dosiahnu nielen kvantitu ale aj kvalitu.
inac podla istych informaciji jak gejtko tak vizniatko boli v principe chalani-hakeri ktori vidiac prilezitosti v pocitacovej technologiji, nestracali cas a aj dokazali v podstate nemozne.
myslim si ze nie som daleko od pravdy ak poviem ze gejtko aj vozniatko v principe aktivne spolupracuju a kontroluju trh. zatial.
pride ale cas ked LENOVO a ine azijske firmy budu kontrolovat nielen hardver ale aj softver na 100%.

kosa

dodo,
a co su nebohate ci skor chudobne vedomosti?....
RNG ma nepochybne vela informaciji, co u nas alebo nemali alebo umyselne zatajovali. v jeho pripade by sa skor jednalo o dietetiku a odbornost dietologa. a jeho vedomosti treba ocenit ako VYBORNE.