Dobrý večer.
Mám 160 cm a 50 kg. Je 50 kíl na takú výšku veľa ?
K veci. Mám problém s tým, že mám tučnejšie brucho. Všetko čo jem sa mi ukladá na bruchu. Každý hovorí, že som chudá a ak im poviem, že chcem chudnúť, tak hovoria, že mám viac jesť.
Nohy mám celkom v pohode, a zdá sa mi, že začínam pomaly priberať do bokov.
No brucho mám guľatejšie. Neviete ako ho zmenšiť ?
Schudnúť z brucha
Trochu naivna reklama, nie?
Máte idealnu vahu, no dalej už nechudni, ponevač, aby sa mozog nescvrkol.
pri výške 160cm a 50kg máš ideálnu hmotnosť, BMI je 19,5 (nadváha je nad č.25). Keď Ťa trápi len brucho, tak potrebuješ jediné a to cvičenie. Ak nemáš aj nejaké tráviace ťažkosti. Ja viem odporučiť cvičene od Jillian Michaels, dá sa stiahnuť z ulozto.sk alebo sú videá na YouTube. Je to pol hodinka denne doma pred PC alebo TV a za mesiac máš preukázateľné výsledky (aj to vieš nájsť na YouTube - výsledky, ked zadáš jej meno plus results, niečo Ti vyhodí..), brucho sa krásne stiahne a spevnie. No a sladké vody by si fakt mala vyhodiť aj tak :-)
NIE, ja ta nechcem ukamenovat!!!!!! Len ma napadol kamarat, ktory mal vyse 100 kil a choroba mu zatial zobrala vyse 40 kil. Urcite by bral aj keby mal 150 ,len aby bol zdravy....To ma v sekunde napadlo, ked som citala tvoj problem...Tak sa netrap pre kilo.ved to som Ti aj napisala....A BUD RADA , ZE SI ZDRAVA... Nic zle som Ti nenapisala!!!Niekto sa trapy,ze ma kilo naviac, ini to beru z inej strany... Tak nech sa ti podari schudnut kolko chces.....
NIE, ja ta nechcem ukamenovat!!!!!! Len ma napadol kamarat, ktory mal vyse 100 kil a choroba mu zatial zobrala vyse 40 kil. Urcite by bral aj keby mal 150 ,len aby bol zdravy....To ma v sekunde napadlo, ked som citala tvoj problem...Tak sa netrap pre kilo.ved to som Ti aj napisala....A BUD RADA , ZE SI ZDRAVA... Nic zle som Ti nenapisala!!!Niekto sa trapy,ze ma kilo naviac, ini to beru z inej strany... Tak nech sa ti podari schudnut kolko chces
Tucnucka : pisat vies, tak iste vies aj citat a mozno aj pocitat... Obmedzit vsetko sladke !!!!
2dcl coca-coly je 5 kociek cukru, 1 liter je 20 kociek cukru.
Jedna kocka cukru vazi 4g.
Pozri si etikety potravin a napojov a vsimaj si hodnoty sacharidov, pouzi mozog a malu nasobilku.
LILKA 28 - Pána beka, veď nechcem schudnúť 10 kíl. Len mám trochu väčšie brucho. Trochu mi odstáva. No neukameňuj ma za to, že ho chcem plochejšie.
BOZE, 160 cm a 50 kg to je vela?????? Bud rada, ze si zdrava a neries kilo naviac!!!!!!Nepochopim take trapne problemy!!! Chces mat radsej 40 kg a byt chora????
ak chces okamzity ucinok skus kavitaciu je to fantasticke ja som bola teraz a neviem si vynachvalit :) samozrejme dobre ti tu radia o obmedzeni cukru :)
Takže mám prejsť na diétu (ovsene vločky, nízkotučný jogurt, celozrné pečivo atď.) ?
Zmenší sa mi brucho do septembra ?