Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Schudnúť z brucha

Príspevok v téme: Schudnúť z brucha
Tucnucka

Dobrý večer.
Mám 160 cm a 50 kg. Je 50 kíl na takú výšku veľa ?
K veci. Mám problém s tým, že mám tučnejšie brucho. Všetko čo jem sa mi ukladá na bruchu. Každý hovorí, že som chudá a ak im poviem, že chcem chudnúť, tak hovoria, že mám viac jesť.
Nohy mám celkom v pohode, a zdá sa mi, že začínam pomaly priberať do bokov.
No brucho mám guľatejšie. Neviete ako ho zmenšiť ?

munz

Tucnucka veď to je prvé čo máš vynechať, tie hnusné sladké vody, navyše sú u nás sladené glukózovo-fruktózovým sirupom, ktorý je ešte horší ako biely cukor (nie kvôli kalóriám ale kvôli spracovaniu v organizme). A ani vody s umelými sladidlami nie sú dobré, aj tie sú škodlivé pre telo, síce nie kvôli priberaniu, ale môžu spôsobiť iné zdravotné problémy, vraj aspartam pri dlhodobom užívaní u potkanov poškodil nervovú sústavu. Len čistú vodu alebo nesladené čaje.

SomUcitelka

Na svoju vysku mas idealnu vahu. Tvar bruska sa Ti aj tak bude pocas cyklu menit, ved to isto vies. Ale do brucha sa uklada ako prve tuk zo sladkosti! Ide o vnutorny tuk ktory sa uklada okolo criev a organov v bruchu ako najblizsia zasoba energie.
Cize obmedz sladke a brusko sa zmensi : )

SomUcitelka

Na svoju vysku mas idealnu vahu. Tvar bruska sa Ti aj tak bude pocas cyklu menit, ved to isto vies. Ale do brucha sa uklada ako prve tuk zo sladkosti! Ide o vnutorny tuk ktory sa uklada okolo criev a organov v bruchu ako najblizsia zasoba energie.
Cize obmedz sladke a brusko sa zmensi : )