Dobrý večer.
Mám 160 cm a 50 kg. Je 50 kíl na takú výšku veľa ?
K veci. Mám problém s tým, že mám tučnejšie brucho. Všetko čo jem sa mi ukladá na bruchu. Každý hovorí, že som chudá a ak im poviem, že chcem chudnúť, tak hovoria, že mám viac jesť.
Nohy mám celkom v pohode, a zdá sa mi, že začínam pomaly priberať do bokov.
No brucho mám guľatejšie. Neviete ako ho zmenšiť ?
Schudnúť z brucha
Tucnucka veď to je prvé čo máš vynechať, tie hnusné sladké vody, navyše sú u nás sladené glukózovo-fruktózovým sirupom, ktorý je ešte horší ako biely cukor (nie kvôli kalóriám ale kvôli spracovaniu v organizme). A ani vody s umelými sladidlami nie sú dobré, aj tie sú škodlivé pre telo, síce nie kvôli priberaniu, ale môžu spôsobiť iné zdravotné problémy, vraj aspartam pri dlhodobom užívaní u potkanov poškodil nervovú sústavu. Len čistú vodu alebo nesladené čaje.
Musím vynechať aj sladene vody (coca cola atď.) alebo len sladkosti ?
Na svoju vysku mas idealnu vahu. Tvar bruska sa Ti aj tak bude pocas cyklu menit, ved to isto vies. Ale do brucha sa uklada ako prve tuk zo sladkosti! Ide o vnutorny tuk ktory sa uklada okolo criev a organov v bruchu ako najblizsia zasoba energie.
Cize obmedz sladke a brusko sa zmensi : )
Na svoju vysku mas idealnu vahu. Tvar bruska sa Ti aj tak bude pocas cyklu menit, ved to isto vies. Ale do brucha sa uklada ako prve tuk zo sladkosti! Ide o vnutorny tuk ktory sa uklada okolo criev a organov v bruchu ako najblizsia zasoba energie.
Cize obmedz sladke a brusko sa zmensi : )