Triquilar

livka20

ahojte, ja beriem tiez tuto anti a zatial som s nou spokojna..ale 1 gyn.mi pov.ze sa z nej strasne pribera a ze zenam puchnu clenky,myslite ze je to pravda?

betar

Ahoj
ja beriem Triquilar 8 rokov, nikdy som s nim problem nemala, nepribrala som, ale posledny polrok mam spinenie medzi menstruaciou, ani lekar nevie preco, takze budem asi musiet zmenit znacku.

jana906

Ahoj,
ja beriem triquillar uz druhy rok a som s nim uplne spokojna...cena je super a nemyslim si, zeby drahsia antikoncepcia bola nejako vyrazne lepsia. Sice mi bolo na zaciatku obcas tak zvlastne, ale lekar povedal, ze telo si predsa musi zvyknut na ine davky hormonov. Po takych troch mesiacoch to zmizlo. Boli to take chvilkove pocity nevolnosti, ale kedze to bola moja prva antikoncepcia...telo si zvyklo a teraz sa na nu nemozem stazovat.

juli

No co si myslite,že prečo je to také lacné?Lebo je to jeden z najväčšich humačov.Pred 10 rokmi som to chvilu brala,ale stale mi bolo zle-vtedy ešte nebol taký výber.Dnes by som si radšej priplatila,zdravie mame len jedno!

tridsiatnicka

Ahoj!
Triquilar musi byt nizkohormonalna HAK, lebo ta sa predpisuje starsim zenam (ja mam 35 rokov) Brala som to pol roka a bola som uplne spokojna. Mladym zenam (asi do 30 rokov) sa predpisuje vysokohormonálna HAK. Nezapamatovala som si dobre preco, ale ma to asi suvis s ukladanim vapnika v kostiach - nizkohormonalna HAK by asi sposobila zle ulozenie toho vapnika. Po 30-tke je už asi vapnik uloženy, tak už sa môže davať nizkohormonálna HAK.