ahojte! chcela by som sa opytat ako ste spokojne s triquilarom a co si o nom myslite.. je velmi prijatelna jeho cena,no bojim sa ci nebudu menej kvalitne..dakujem
Triquilar
keby nieco tak mi napiste na lori16@post.sk Budem sa tesit.pa
ahojte, ja beriem tiez tuto anti a zatial som s nou spokojna..ale 1 gyn.mi pov.ze sa z nej strasne pribera a ze zenam puchnu clenky,myslite ze je to pravda?
brala som ho v 15. pribrala som 6 kil ...
inac v pohode
Ahoj,
ja beriem triquillar uz druhy rok a som s nim uplne spokojna...cena je super a nemyslim si, zeby drahsia antikoncepcia bola nejako vyrazne lepsia. Sice mi bolo na zaciatku obcas tak zvlastne, ale lekar povedal, ze telo si predsa musi zvyknut na ine davky hormonov. Po takych troch mesiacoch to zmizlo. Boli to take chvilkove pocity nevolnosti, ale kedze to bola moja prva antikoncepcia...telo si zvyklo a teraz sa na nu nemozem stazovat.
to je viac druhov. jemnejsie aj silnejsie. stoji okolo 300-400 sk
Ahoj!
Triquilar musi byt nizkohormonalna HAK, lebo ta sa predpisuje starsim zenam (ja mam 35 rokov) Brala som to pol roka a bola som uplne spokojna. Mladym zenam (asi do 30 rokov) sa predpisuje vysokohormonálna HAK. Nezapamatovala som si dobre preco, ale ma to asi suvis s ukladanim vapnika v kostiach - nizkohormonalna HAK by asi sposobila zle ulozenie toho vapnika. Po 30-tke je už asi vapnik uloženy, tak už sa môže davať nizkohormonálna HAK.
?
ja beriem asi 5 mesiac a zatial nebadam ziadne zle ucinky....