Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Triquilar

deniska0

Ahojte!tak ja som brala triquilar vyse dvoch rokov a nedavno som snim mala problemy,...celý mesiac som krvácala a tak som ho musela vymenit za jeanine...iank som s nim nemala problém a ani som nepribrala=)

...

triquilar som brala ja aj moja sestra a vela kamosiek..vsetky sme z neho pribrali a sestra a 2 kamaratky mali z neho zdravotne problemy, ze museli vymenit tabletky..ja to neodporucam

Lilu

ja som triquilar brala asi rok, ked som ho zacala uzivat, zacala som asi na 2dni krvacat ale to preslo potom a pohodicka.ziadna nevolnost ani bolesti, pravidelny cyklus, s pletou som nikdy problem nemala.len som neskusala nechraneny sex, myslim len byt na tabletkach, takze to si netrufnem zhodnotit, ale keby nebol ucinny tak by to asi nenazvali antikoncepcia.jo a pribrat som tiez nepribrala, praveze som schudla.bola som s nim spokojna

sisi1

Triquilar beriem s dvomi polročnými prestávkami 11 rokov. Cítim sa fajn. Podľa mňa je dobrý. Neviem ho porovnať, lebo iné antikoncepčné tabletky som nebrala.

anonym

Ja ho beriem nieco vyse roka a asi rok mam zdravotne problemy ako alergie a bolesti srdca..myslim, ze to bude od toho..a tiez dom z neho pribrala takych 5 kil

monikaaa

ahojte.ako tak citam kazda mate na triquilar iny nazor.kazdy doktor podla testov zisti ake tabletky by mala dotycna brat.ak jej nesadnu cize(priberie,bolesti...)mala by zmenit tabletky.ako tu uz niekto pisal kazda sme ina takze neni mozne aby sme vsetky brali tie iste HAK.mam 19r a triquilar uz beriem vyse roka a este som nepocitila na sebe ziadnu zmenu.mozno ked budem mat 30 nebudu uz pre mna vhodne.

monikaaa

ahojte.ako tak citam kazda mate na triquilar iny nazor.kazdy doktor podal testov zisti ake tabletky by mala dotycna brat.ak jej nesadnu cize(priberie,bolesti...)mala by zmenit tabletky.ako tu uz niekto pisal kazda sme ina takze neni mozne aby sme vsetky brali tie iste HAK.mam 19r a triquilar uz beriem vyse a este som nepocitila na sebe ziadnu zmenu.mozno ked budem mat 30 nebudu uz pre mna vhodne.